05 / 05 / 2024

market rafı

market rafı

Türkiye'nin ürünleri hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Buna göre Türk ürünleri için uzak ülkelerde market rafları kiralanacak.

BİM'de duvar rafı 199 TL, Post halı 249 TL, şemsiye 79 TL! BİM aktüel kataloğu 9 Aralık 2022 fiyat listesi

BİM Market'in 9 Aralık Cuma aktüel ürünler kataloğunda bu hafta duvar rafı 199 TL, Post halı 249 TL, şemsiye 79 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki BİM'de bu hafta başka hangi ürünler indirime girdi? İşte BİM 9 Aralık Cuma fiyat listesi...

Ayçiçek yağının market rafındaki fiyatını gören şaşkına döndü! Hepsi de yerli marka 3,5 euro

Ayçiçek yağının Türkiye'de market raflarındaki artışı sonrası stoklara takviye yapılırken Avrupa'da satılan yerli marka ayçiçek yağlarının market rafındaki satış rakamı görenleri şaşkına çevirdi.

Han Zemin Yapı Market Mimarlık İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

Han Zemin Yapı Market Mimarlık İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi, Hakan Kızıltuğ Şube Müdürlüğü'nde 470 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık'ta kuruldu.

Falkon Grup Alüminyum Kompozit Market Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Falkon Grup Alüminyum Kompozit Market Limited Şirketi İkitelli Şubesi, Hüseyin Akça Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Neyzen Yapı Market zincirleri sayısı artacak!

Dekoratif ev aksesuarlarından mobilyaya, aydınlatmadan boyaya 20 bin farklı kategoride ürünün yer aldığı Neyzen Yapı Market zincirleri, hızla büyümeye devam ediyor. Toplam 3 şubesi bulunuyor.

Neyzen Yapı Market, 2015’te 7 yeni mağaza açacak!

Neyzen Yapı Market, 2015’te 7 yeni mağaza açacak. Neyzen, şuanda 3 olan mağaza sayısını 2015 yılında 10’a çıkarmayı hedefliyor. Neyzen’in yeni mağazaları İstanbul’un yanı sıra Türkiye’nin farklı illerinde faaliyete geçecek

Kamiloğluerdal İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Market İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamiloğluerdal İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Market İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Erdal Demiröz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Kasım'da kuruldu.

Wilo Suya Yön Verenler fotoğraf sergisi açıldı!

Wilo’nun düzenlediği 3. Ulusal Fotoğraf Yarışma’na katılan eserlerin yer aldığı “Su, Dünyanın Her Karesinde – Suya Yön Verenler” fotoğraf sergisi, İFSAK’ın Beyoğlu’ndaki sergi salonunda açıldı.

İzmir, World Travel Market Fuarı'na katıldı!

İzmir, İngiltere' nin başkenti Londra'da bugün başlayan ve 6 Kasım 2014'e kadar devam edecek olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarında yerini aldı..

Karagöl, fotoğrafçıların gözde mekanı oldu!

Karagöl, fotoğrafçıların gözde mekanı oldu. Sonbaharda bir çok rengin birarada görüldüğü Artvin'in Borçka ilçesindeki Karagöl, kar yağışının ardından oluşan manzarayla doğa fotoğrafçılarına görsel şölen sunuyor.

Makro Market 230 mağazaya ulaştı!

Makro Market Makro Grup Şirketler Başkanı Şeref Songör, “2004 yılında 27 olan mağaza sayımız, 2013 yılı sonunda 170 mağazaya ulaştı. Yeni yatırımlarla büyümemiz devam edecek” dedi.

İETT'den Tanıdık mı Geldi fotoğraf sergisi!

İETT’nin nostaljik yarışması Tanıdık mı Geldi’nin ödül töreni ve sergi açılışı yapıldı. Cer Atölyesi’nde gerçekleşen törene İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci, İBB Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Mustafa Albayrak ve fotoğraf severler katıldı.

Fotoistanbul 1. Beşiktaş Uluslararası Fotoğraf Festivali başlıyor!

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen Beşiktaş Uluslararası Fotoğraf Festivali, 17 Ekim – 18 Kasım tarihleri arasında pek çok sergi, etkinlik, ve gösteri ile Beşiktaş'ta gerçekleştirilecek. Peki festivalde kimler var? İşte detaylar...

market rafı Haberi

market rafı

Türkiye'de özellikle yabancı ülke vatandaşlarının çok sevdiği birçok ürün mevcut. İşte bu ürünlerin yabancı ülkelerdeki marketlerde de satılması için harekete geçiliyor. Ticaret Bakanı Mehmet Muş tarafından kısa süre önce tanıtımı yapılan 'Uzak Ülkeler Stratejisi' ile Türkiye'nin, Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika başta olmak üzere yakın coğrafyasında elde ettiği ihracat başarısının küresel sahaya yayılması hedefleniyor.

Söz konusu strateji belgesi ve eylem planına göre, strateji hazırlanırken, ortalama 3 bin 65 kilometre olan ihracat menzilinin dünya ortalaması olan 4 bin 744 kilometrenin üzerine çıkarılmasına odaklanıldı.
 

18 HEDEF ÜLKE BELİRLENDİ

Bu kapsamda, ticaretin geliştirilmesine yönelik 18 hedef ülke belirlenirken, bu ülkeler, Amerika kıtasından ABD, Kanada, Meksika, Brezilya ve Şili, Asya kıtasından Çin, Japonya, Güney Kore, Pakistan, Hindistan, Endonezya, Malezya, Tayland, Filipinler ve Vietnam, Afrika'dan Güney Afrika...