02 / 05 / 2024

marketlerde Wone Lighting

marketlerde Wone Lighting

Görselliğin zirveye ulaştığı mekanlardır marketler. Ürünlerin tazeliğini yansıtılan ışıklar ile anlarsınız. Klasik aydınlatmadan yayılan ultraviyole ışınları besin maddeleri üzerinde toksin solain oluşumunu hızlandırır.Pegasus Endüstriyel Sarkıt...

Zincir marketlerde yeni dönem başladı...

Zincir marketlerde tıbbi beslenme tedavisi gerektiren hastalıklara yönelik gıda ürünü satışı zorunlu hale geldiği açıklandı. İşte haberin detayları...

Zincir marketlerde yeni sistem! 81 ilde geçerli olacak! Migros, BİM, ŞOK, A101, CarrefourSA...

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar üretici ile market arasında fiyat farkının bazı ürünlerde yüzde 683'e kadar tırmandığını söylemişti. Peki, hangi ürünlerde fiyat yüksek? Zincir marketlerde yeni sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...

Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları belli oldu! Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı!

Kurban Bayramına sayılı günler kala kurbanlık fiyatları araştırılmaya başlandı. Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları belli oldu! Peki Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları ne kadar? Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı! İşte zincir marketlerin kurbanlık fiyatları.

Ramazan ayının başlamasıyla zincir marketlerde et fiyatları yüzde 14 zamlandı!

Et ve Süt Kurumu’nun sabit fiyat kampanyasına İstanbul Perakendeciler Derneği ‘evet’ demesine rağmen üyelerinin çok az bir kısmı katıldı. Zincir marketlerde ise Ramazan ayının başlamasıyla birlikte fiyatlara başlamasıyla yüzde 14 zam geldi.

Gıdada indirim dalgası! Marketler hangi ürünlerde fiyatları indirdi? Hangi marketlerde indirim var?

Et ve kıymadan sonra indirim dalgası diğer gıda ürünlerine de yayıldı. Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde 900 üründe fiyatlar sabitlenirken, diğer yerel ve zincir marketlerde de benzer indirim kampanyaları başladı. İşte detaylar….

Artık marketlerde o ürünler satılmayacak! Eliniz boş dönmeyin! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliğe göre artık nar ekşisi izlenimi veren nar aromalı sos, nar sosu, narlı sos, nar ekşili sos, nar aromalı şurup ve nar ekşili şurup gibi ürünler yurt içinde marketlerde satılamayacak.

Ocak ayı bitti marketlerde zam furyası ve ucuz ürün kuyrukları başladı!

Ocak ayında fiyatları sabitlediğini duyuran marketlerde yine zabıta fiyat kontrolleri yapmaya, diğer yandan yurdun dört bir yanından ucuz et kuyruğu haberleri gelmeye başladı. Ancak en vahimi ise gıdada artık sahtecilik iddialarının ayyuka çıkmış olması…

Marketlerde fiyatı uçuşa geçmişti, yine zamlanacak! Ama oradan ucuza alabilirsiniz

Et fiyatları marketlerde uçuşa geçti. Vatandaşlar aldıkları etin gramajında azaltmaya giderken, Tarım Kredi marketlerinden konuyla ilgili yeni bir adım geldi.

Ayçiçek yağına rekor indirim! Marketlerde ayçiçek yağı rekabeti! Stoklar erimeden alın! 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

Ayçiçek yağına gelen indirim haberleri sosyal medyayı salladı. Marketlerde adeta ayçiçek yağı savaşı başladı. Stoklar erimeden ve fiyatlar zamlanmadan alın. İşte ayçiçek yağı fiyatları…

Rekabet Kurumu Başkanı'ndan zincir marketlerde etiket değişimi açıklaması

13 üretici ve tedarikçiye 878 milyon lira ceza kesen Rekabet Kurumu'nun bu yöndeki çalışmalarını sürdüreceğini belirten RK Başkanı Birol Küle, marketlerde aynı gün değişen etiketler hakkında konuştu!

Yemek kartı marketlerde geçiyor mu? Yemek kartları markette kullanılmayacak mı?

Yemek kartlarının marketlerde kullanılıp kullanılmayacağına dair sorulan sorulara Yemek Kartları Derneği Başkanı Öner Piyade yanıt verdi. İşte detaylar!

Zincir marketlerde fahiş fiyatlara şok denetim!

Zincir Marketlere yapılan denetimler hız kazandı. Son olarak Trakya bölgesinde zincir marketlerde, temel ihtiyaç malzemelerinin fiyatı kontrol edildi, raf ile kasa fiyatları karşılaştırıldı.

Marketlerde fahiş fiyatlara karşı yüzde 10'luk 'kar sınırı' önerisi!

Fahiş fiyat ve stokçuluğa karşı perakende şirketleri ile işletmelere uygulanan para cezaları çözüm getirmeyince, farklı tedbirler günde yer almaya başladı. Marketlerde fahiş fiyatlara karşı yüzde 10'luk 'kar sınırı' önerisi dikkat çekti...

marketlerde Wone Lighting Haberi

marketlerde Wone Lighting

Görselliğin zirveye ulaştığı mekanlardır marketler. Ürünlerin tazeliğini yansıtılan ışıklar ile  anlarsınız. Klasik aydınlatmadan yayılan ultraviyole ışınları besin maddeleri üzerinde toksin solain oluşumunu hızlandırır. Özellikle patateslerde hızlıca meydana gelen toksin solain meyvelerde renk değişimine (renk solmasına) neden olur. 

Wone Lighting sağlık dostu Led Endüstriyel Aydınlatma ürünleri taze sebze ve meyvelerin korunmasını sağlarlar, raf ömürlerini uzatırlar.



Wone Lighting Led Endüstriyel Aydınlatma dengeli spektrumu, ürünlerin doğal renklerini ortaya çıkarır, mükemmel sunumunu yakalamanızı sağlar. Wone Lighting Pegasus Endüstriyel Sarkıt Alüminyum Ekstrüzyon gövde, Dimedilebilir, Güç Faktörü >0.95,60 ve 120 derece Işık Açısı seçeneklerinde, Renk: Gri, Beyaz, Siyah.

Ürünlerinizin taze ve sağlıklı görünmesini istiyorsanız Wone Lighting Pegasus Endüstriyel Sarkıt’ı tercih...