01 / 05 / 2024

Marmara Adalar Belediyesi

Marmara Adalar Belediyesi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'in ada ilçesi Marmara'da birçok tesisin hizmete verildiği toplu açılışlar yapıp temel attı.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

İstanbul Adalar halkı ayaklandı! İmar planının iptali için dava açılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Adalar Belediyesi'nin adaların korunması ve imarının düzenlenmesi amacıyla imar planına yönelik Ada halkının itirazları devam ediyor.

Qadraj Gözdağı yüzde 0.69 faiz imkanıyla satışta!

Qadraj Gözdağı projesinde eşsiz Marmara, Adalar, İstanbul ve orman manzaralarına sahip konutlar yer alıyor. İşte Qadraj Gözdağı projesi ile ilgili merak edilenler...

İstanbul Adalar 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Marmara Denizi Ve Adalar Özel Çevre Koruma Bölgesi, İstanbul İli, Adalar 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Marmara'daki büyük depremin zamanı geldi!

Yer bilimci, İTÜ'lü Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara depremine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Marmara'daki büyük depremin zamanının geldiğini belirten Tüysüz, Silivri ve Adalar arasına dikkat çekti.

Adalar’da plan yapma ve onaylama yetkisi İBB'den alındı!

İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Marmara Denizi ve Adalar'da plan yapma ve onaylama yetkisinin İBB’den alınmasına tepki gösterdi. 

Adalar Belediyesi Hizmet Binası depreme dayanaksız mı?

Adalar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nın depreme dayanıksız olduğunu belirledi. Yapılan analizler sonrasında İBB'nin Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nı yıkması bekleniyor.

İstanbul'a bağlı adalar!

Adalar, İstanbul'un, Marmara Denizi'nin kuzeydoğusunda ve Kocaeli Yarımadası'nın Bostancı'dan Kartal'a kadar uzanan güney kıyıları karşısında yer alıyor. Peki İstanbul'da kaç tane ada var? İşte İstanbul'a bağlı adalar...

Kocaeli'de 1999 Marmara Depremi'nde hasar gören bina yıkıldı!

Kocaeli'de, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde ağır hasar gören 3 katlı bina Başiskele Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Adalar'da binalar analiz edilecek!

Olası İstanbul depremi için çalışmalar devam ediyor. Risk altındaki binaları tespit etmek için mesai harcayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Şubat 2021'de Adalar'da bina analizlerini başlatacak.

İBB ve Adalar Belediyesi arasında 'gecekondu' tartışması!

Adalar Belediyesi ile İBB Meclisi arasında 'gecekondu' kavgası yaşandı. Büyükada’da bulunan iş yeri bir süredir Adalıların tepkisini çekiyordu.

Doğu Marmara’nın kongre merkezi hızla tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark içerisinde inşa edilen Doğu Marmara’nın kongre merkezinde çalışmalar hızla devam ediyor. Merkezinin elektrik kabloları yerleştiriliyor.

Adalar manzaralı 9 markalı konut projesi!

İstanbul'da adalar manzarasına hakim birçok konut projesi inşa ediliyor. Adalar, Anadolu Yakası'nın güney kıyılarının açıklarında, Marmara Denizi'nin kuzeydoğu kesiminde yer alıyor.  İşte Adalar manzaralı 9 konut projesi...

Marmara Adalar Belediyesi Haberi

Marmara Adalar Belediyesi

Marmara Adalar Belediyesi'nde yerel yöneticiler ve ada halkının yoğun sevgi gösterisiyle karşılanan Başkan Uğur. Balıkesir'in diğer ilçeleri gibi Marmara'yı da marka yapacaklarını söyledi. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Marmara ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki olan BASKI'nin Atıksu Arıtma ve Kanalizasyon inşaatının temelini attı. Ardından Marmara Adası İskele'de temeli kısa süre önce atılan ve ilçenin büyük bir sorununu ortadan kaldıran Yolcu Bekleme Salonu'nu hizmete açtı. Başkan Uğur. toplu açılışlarda yer alan Marmara Adası Halı Saha açılışı ile yapımı Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Marmara Adası Sahil Güvenlik Komutanlığı Hizmet Binasının açılışlarını gerçekleştirdi.


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Marmara ilçesinde yapımı tamamlanan bazı tesislerin toplu açılış ve temel atma törenleri, Marmara Adası halkının yoğun katılımı ile gerçekieştirild Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'in...