05 / 05 / 2024

Marmara Ereğlisi ilanı

Marmara Ereğlisi ilanı

Marmara Ereğlisi tarihi Bizans eserleri için Hürriyet Gazetesi'nin son sayfasında bir ilan yayımlandı. O ilanı veren Ertan Furtun kimdir? Hürriyet Gazetesi sayfasını kapatan bu ilan kaç TL'ye mal oldu? Marmara Ereğlisi ilanı ne diyor?

Bakan Ali Yerlikaya'dan son dakika açıklaması: Karadeniz Ereğli ilçesi afet bölgesi ilan edildi!

19 Kasım Pazar günü yaşanan kuvvetli yağışlar sonucu Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen heyelan ve sel nedeniyle bölge afet alanı ilan edildi. 

Karayolları o ilde gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü Tekirdağ İli Marmara Ereğlisi İlçesi, Çeşmeli Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Marmara Ereğlisi'ndeki 5 arsayı satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Marmara Ereğlisi'nde bulunan 5 arsayı satışa çıkardı. 

Balıkesir Marmara'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Marmara ilçesi sınırları içerisindeki bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31450 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Marmara'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Marmara ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31450 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir'in Marmara ilçesinde bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir'in Marmara ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Marmada'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir'in Marmara ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Marmara ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Marmara'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Marmara ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Beklenen İstanbul depreminde tahminler değişiyor!

1-7 Mart Deprem Haftası'nda Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Türkiye'nin deprem gerçeği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ercan, "İki tane deprem olacak. Bir tanesi Küçükçekmece önünde. Bir tanesi de Marmara Ereğli'sinin önünde" dedi.

Balıkesir'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Marmara ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31384 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Marmara Mahallesi'nde bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Marmara ilçesi sınırları içerisindeki bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31384 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Küçükçekmece ve Avcılar'a dikkat!

Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Büyük deprem Tekirdağ’da olacak. Marmara Ereğlisi’nin beklediği depremin yıkım kuvveti de 9 olacaktır. İstanbul’un önünde olacak olan deprem Küçükçekmece ile Avcıların önünde olacak ve bu deprem 6,4 ile 6,7 arasında olacak" dedi.

Marmara Ereğlisi ilanı Haberi

Marmara Ereğlisi ilanı


Hürriyet Gazetesi'nin bugün (17 Haziran 2014 Salı) tarihli baskısını eline alanlar, son sayfadaki bir ilanla şoka uğradı. Hürriyet Gazetesi'ninr son sayfasında yer alan bir ilanda, Kamuoyuna Duyuru üst başlığının altında "Marmara Ereğliler artık "Uyan" Tekirdağ Müze Müdürlüğü'nün arkeolojik kazılarında ortaya çıkarılan tarihi Bizans Eserleri yok ediliyor" deniliyordu...



İlan kimleri şikayet ediyor?


Marmara Ereğlisi'nin CHP'li Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ın şikayet edildiği ilanda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Tekirdağ milletvekilleri Orhan Faik Öztrak, Candan Yüceer ve Emre Köprülü'nün harekete geçmesi isteniliyor...


Peki bu ilanı kim verdi? Bu ilan neden yayımlandı? Hürriyet Gazetesi'nin son sayfasını ilanla kapatmanın bedeli nedir? Marmara Ereğlisi ilanı kaç TL'ye mal oldu? 



İlanı kim verdi?



Ertan Furtun, ilanı veren 'Marmara Ereğlisi sakini'...


İlanı veren kişinin adı, en altta, "Ertan Furtun...