05 / 05 / 2024

Marmara Geri Dönüşümcüler Kooperatifi imar planı son durum

Marmara Geri Dönüşümcüler Kooperatifi imar planı son durum

Çayırova Belediye Meclisi'nde Marmara Geri Dönüşümcüler Kooperatifi'nin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu oy çokluğuyla onaylandı. Onayın kooperatifin belediyeye Mercedes Vito marka makam aracı bağışından sonra gelmesi tepki geçti.

Ruslar geri dönüyor! Konut fiyatları ve kiralar derinden etkilenmişti...

Savaşla beraber ülkelerinden ayrılan Ruslar yavaş yavaş geri dönmeye başladı. En çok gelinen ve geri dönüş kararı alınan ülkeler arasında Türkiye de bulunuyor. Yaşanan bu geri dönüşler, yaptırımlara rağmen Rus ekonomisinin hızlanmasında da etkili oluyor.

İnşaat alanlarındaki atık betonlara çözüm getirildi! Beton geri dönüşüm sistemi ile hem yatırımcı hem de firma kazanacak

İnşaat alanlarındaki atık betonlar için yeni çözüm getirildi. Beton geri dönüşüm sistemi sayesinde hem firmalar hem de yatırımcı kazanmış olacak. İşte beton geri dönüşümü ile ilgili detaylar...

Altın sahalara geri dönüyor! Gram altın yükseliyor! Kuyumcuya gitmeden önce acil bakın! 26 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde yükselişe geçti. Seçim öncesi altın fiyatlarında ani yükseliş ve düşüşler görülürken bugün altın fiyatları yükseldi. Altının ons fiyatı 1948 dolar olurken gram altın sahalara geri dönüyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? 26 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hemen hazırlansın

Gümüş, yatırımcılarına son iki yılda gram bazında 6, ons bazında ise 2 kat kazanç sağladı. Gümüş fiyatlarının yükselmeye devam etmesi bekleniyor. Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hazırlansın.

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

Apron Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Apron Geri Dönüşüm Limited Şirketi Avcılar'da Ahmet Enes Yardımcı ve Bayram Sarıtaç ortaklığında kuruldu.

Hn Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hn Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Han tarafından kuruldu.

Aktaş Kardeşler Metal Geri Dönüşüm Ve Sac Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Kardeşler Metal Geri Dönüşüm Ve Sac Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Aktaş ve Özcan Aktaş ortaklığında kuruldu.

Marmara İmha Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara İmha Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray Zile tarafından kuruldu.

Beyoğlu'nda konutların geri dönüş süresi 13,5 yıl!

Beyoğlu konutta 13,5 yıllık geri dönüş süresiyle yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Bakırköy ise 31,5 yıllık amortisman süresiyle geri dönüş süresi en uzun ilçe oldu. 

Zeki Toçoğlu: İmarın geri dönüşü olmaz!

İmar konusundaki hassasiyetlerini de dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, imarda yapılan hatadan geri dönüşün olmayacağını belirtti.

İstanbul'da konut geri dönüş süresi en kısa hangi ilçede?

TSKB Gayrimenkul Değerleme tarafından Bir Bakışta Markalı Konut Piyasası / 6 Aylık Değerlendirme Raporu yayınlandı. Peki İstanbul'da konut geri dönüş süresi en kısa hangi ilçede?

Rafmaksan Demir Saç Geri Dönüşüm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rafmaksan Demir Saç Geri Dönüşüm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Cem Kayhan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Marmara Geri Dönüşümcüler Kooperatifi imar planı son durum Haberi

Marmara Geri Dönüşümcüler Kooperatifi imar planı son durum

Çayırova Belediye Meclisi'nde Marmara Geri Dönüşümcüler Kooperatifi'nin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu oy çokluğuyla onaylandı. Onayın kooperatifin belediyeye Mercedes Vito marka makam aracı bağışından sonra gelmesi tepki geçti. 


ÇAYIROVA Belediye Meclısi'nın haziran ayı olağan toplantısı genel seçimlere endeksli çevre kirliliği tartışması ile başladı. 

Marmara Geri Dönüşümcüler İşyeri Yapı Kooperatifi'nin 1/1000 ölçekli uygulama mı ar planı revizyonunun onayı esnasında kooperatifin konu meclis gündemine gelmeden önce belediyeye bağışladığı Mercedes Vito marka makam aracı hararetlendi. Sakın bir tempoda sona erdi. 

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci'nin başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısını Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Yusuf Aksu da takip etti. Çayırova Belediye Meclisi'nde görüntü kirliliği tartışmalarının ardından gündem maddelerine geçildi. 


DAHA ÖNCELERİ RET EDİLMİŞTİ 


Şekerpınar Mahallesi'ndeki bir imar planı revizyonu bölgede uygulama çalışmalarının tamamlanmadığı gerekçesiyle ilgili müdürlüğe...