16 / 05 / 2024

Marmara İnşaat 700 milyon dolarlık konut

Marmara İnşaat 700 milyon dolarlık konut

Marmara Mühendislik ve İnşaat Bağdat'ta 700 milyon dolarlık konut yapacak...

Prof. Dr. Ali Koçak İstanbul ve Marmara'nın kurtuluş reçetesini açıkladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Koçak, yapımı 30 seneyi geçmiş, korozyona uğramış, depreme dayanıklı olmayan yapıların güçlendirilmesi yerine yıkılıp yeniden inşa edilmesinin daha çok tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

Gram altın 1.700 liranın altında! Alım fırsatı doğdu! Çeyrek altın, Cumhuriyet altın ne kadar? 30 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde aşağı yönlü düşmeye devam ediyor. Ons altın 1848 dolar olurken gram altın 1.700 liranın altına geriledi. Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 30 Eylül Cumartesi altın fiyatları.

Gram altının 1.700 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı! Bu tarihi duyan resmen zevkten dört köşe oldu! Hemen bakın

Gram altının 1.700 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı... Bu tarihi duyan resmen zevkten dört köşe oldu...Hemen bakın...

Marmara Girişim Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Girişim Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi Şişli'de Müslüm Didin tarafından kuruldu.

Naci Görür'den dikkat çeken deprem uyarısı! Marmara'nın Kuzey kolunda deprem bekliyoruz!

Yer bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Marmara’nın Kuzey kolunda deprem bekliyoruz açıklamasını yaptı. Peki Marmara Bölgesi’nin tehlike altında olan bölgeleri hangisi? 

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 570 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Karaoğlu tarafından açıldı.

Enka İnşaat'ın kar payı stopaj oranı yüzde 35,714286!

Enka İnşaat, yıl sonu karından dağıtılacak olan brüt 2 milyar TL ner, 1 milyar 700 milyon TL için 1 TL nominal değerli hisseye isabet eden kar payı brüt yüzde 35,714286 net yüzde 30,357143 olup stopaj oranı yüzde 15 uygulanacak.

İhlas İnşaat'ın üç projesinde teslimler başlıyor!

İhlas İnşaat Grubu, Büyükçekmece’de "Bizim Evler Güzelce", Beylikdüzü’nde "Marmara Evleri 4" ve Ispartakule’de "Bizim Evler 8" projelerinde daire teslimlerine bu yaz başlıyor.

Marmara İmha Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara İmha Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray Zile tarafından kuruldu.

Marmara Nalburiye ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Nalburiye ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Barut tarafından kuruldu.

Blue Marmara Suit Otelcilik Turizm İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Blue Marmara Suit Otelcilik Turizm İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Muğla tarafından kuruldu.

Celal Şengör: Kanal İstanbul'un Marmara’nın ekosistemini bozacağını sanmıyorum!

Prof. Dr. Celal Şengör, kamuoyunda tartışmalara neden olan Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu ve "Kanal Marmara’nın ekosistemini bozar mı? Sanmıyorum, çünkü gelecek su çok değil. Marmara zaten can çekişiyor" dedi...

Marmara İnşaat 700 milyon dolarlık konut Haberi

Marmara İnşaat 700 milyon dolarlık konut

Marmara Mühendislik ve İnşaat Bağdat'ta 700 milyon dolar tutarında 6 bin konut anlaşması yaptı. Marmara Mühendislik ve İnşaat A.Ş. ile Irak Sünni Divanı Vakfı arasında Başkent Bağdat'ın güneyindeki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın karşısında yapılması planlanan Dicle City Toplu konutlarının yapım anlaşması...