29 / 04 / 2024

Marmara Kule ne zaman teslim

Marmara Kule ne zaman teslim

Gizer - Işık İnşaat İnşaat ortaklığında Kartal Esentepe'de konumlandırılacak olan Adalar manzarasıyla beğeni topluyor.

Marmara Kule teslim tarihi!

İçerisinde çocuk oyun alanı, açık havuz, ve otopark gibi ortak yaşam alanları bulunan Marmara Kule Kartal’da yükseliyor. Marmara Kule teslim tarihi net olarak belli değil.

Marmara Kule Kartal ne zaman satışa çıkacak?

Anadolu Yakası'nda Kartal'da hayata geçirilecek olan Marmara Kule projesinde 51 adet 1 oda 1 salon ve 195 adet 2 oda 1 salon daire bulunuyor. Proje Gizer - Işık İnşaat imzası ile yükseliyor.

Portre Marmara projesi nerede? Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek?

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı işbirliğiyle İstanbul'un Pendik ilçesinde hayata geçen Portre Marmara projesi satışları devam ediyor? Peki, Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

TÜRKONFED ve TÜSİAD resmen duyurdu. Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait binayı yurt olarak yeniden kullanıma kazandırıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu olan GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait olan bir yapıyı yurt olarak yeniden kullanıma kazandıracak.

Marmara'daki az katlı yapılar sular altında kalabilir!

Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Pampal, Marmara Depremi'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Süleyman Pampal, deprem sonrasında olabilecek tsunamiye ilişkin de konuştu...

Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün detayları belli oldu!

İstanbul'un Avrupa yakasında Karadeniz'den Marmara Denizi'ne kazar uzayacak şekilde dizayn edilen su yolu projesi Kanal İstanbul'un güzergahında yapılacak ilk köprüyle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

Kanal İstanbul beklenen İstanbul depremini tetikler mi?

Prof. Dr. Haluk Özener, "Kanal İstanbul'un yapılması beklenen Marmara depremini öne çekmesi gibi bir şey söz konusu değil. Depremden sonra oluşabilecek zararları artırmıyor ama orada yol açabilir" dedi.

Naci Görür: Beklenen Marmara depremi öne çekilmiş olabilir!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, depremin kitabını yazdı ve çok önemli uyarılar yaptı. İşte Naci Görür'ün o uyarıları...

Marmara depremi, denize kıyısı olan tüm şehirleri etkileyecek!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şube Yönetim Kurulu Üyesi ve Balıkesir İl Temsilci Yardımcısı Aysun Aykan, "Marmara Denizi’nin içinde olacak depremden Marmara Denizi'ne kıyısı olan tüm şehirlerin ağır bir şekilde etkileneceği bilinmelidir" uyarısı yaptı.

Şehir Üniversitesi, Marmara Üniversitesi’ne devredildi!

Kurucuları arasında Ahmet Davutoğlu'nun da olduğu  ve yönetim kadrosu "Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'na yakın" olarak bilinen Şehir Üniversitesi, Marmara Üniversitesi'ne devredildi.

İstanbul'da 140 futbol sahası büyüklüğündeki alan betonlaşmaktan kurtuldu!

Marmara Üniversitesi’ne tahsis edilen fakat AVM yapılmak istenen Küçükçekmece’deki 1 milyon metrekarelik arazi kurtuldu.

İstanbul’da bir milyon metrekarelik arazinin imar planı iptal edildi!

Marmara Üniversitesi’ne tahsis edilen fakat daha sonra merkez kampüsün Maltepe’de yapılmasına karar verilince AVM, rezidans ve otel imarına açılan Küçükçekmece’deki yaklaşık 1 milyon metrekarelik arazinin nazım ve uygulama imar planları, hukuka aykırı bulunarak iptal edildi...

Kentsel dönüşüm yeni deprem haritasına göre yapılacak!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bülent Özmen, "Marmara Denizi'ne yakın ilçelerde deprem tehlikesi arttı. Kentsel dönüşüm çalışmaları yeni deprem haritasına göre yapılacak" dedi.

Marmara Kule'den yüzde 30 indirim kampanyası! 

Gizer Işık İnşaat tarafından Kartal'da inşa edilen Marmara Kule Business'ta avantajlı ödeme seçenekleri dikkat çekiyor. Projede açılışa özel yüzde 30'luk indirim avantajı sunuluyor. 

Marmara Kule ne zaman teslim Haberi

Marmara Kule ne zaman teslim

Marmara Kule projesi İstanbul kartal Esentepe'de hayata geçiriliyor.Proje Gizer - Işık İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor.

Marmara Kule projesi  1+1 ve 2+1 olarak tasarlanan 246 daire ve 2 ticari üniteden meydana geliyor. Proje toplam 38 bin 207 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

Projede daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Toplam 195 adet 1+1 daire bulunan Marmara Kule'de 51 adet 2+1 daireye yer veriliyor.

Adalar manzarası ile beğeni toplayan Marmara Kule'de açık havuz bulunuyor.Proje 6.503 metrekare arsa alanı üzerinde...