02 / 05 / 2024

Marmara Kule ulaşım

Marmara Kule ulaşım

Gizer İnşaat ve Yasin Işık İnşaat tarafından inşa edilen Marmara Kule Kartal 6 bin 503 metrekare alan üzerine yayılıyor. Marmara Kule Kartal iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz.

Marmara Kule'nin www.marmarakule.com internet sitesi açıldı!

Kartal'da inşa edilecek olan Marmara Kule projesinin internet sitesi www.marmarakule.com açıldı.

Olası İstanbul depremi için tahliye planı hazır! Asıl sorun ''Acil Ulaşım Yolları'

Olası İstanbul depremi için, Kuzey Marmara Otoyolu aort damarı olarak görülüyor. İstanbul'un tahliye planı hayati öneme sahipken, 'Acil Ulaşım Yolları' endişe yaratıyor.

Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul-Kartal'da hayata geçirilen, Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası sunuluyor. Proje ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor.

Kuzey Marmara Otoyolu, Yeni Havalimanı'na ulaşımı hızlandıracak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Samsunlu, "Hasdal’dan olan D-20 bağlantısı veya üçüncü köprünün bağlantı yolları ve şu an inşaatı oldukça ilerlemiş olan Kuzey Marmara Otoyolu, buraya yolcularımızın ulaşımında ciddi bir hızlılık sağlayacaktır." dedi...

Marmara Kule Business'ta tapunuzu hemen alın!

GİZER IŞIK İNŞAAT'ın Kartal'da inşa edilen 28. katına ulaşan projesi Marmara Kule Business yeniyıla özel cazip avantajlar sunuyor. Büyük bir farklılığa imza atarak hemen tapu garantisi veren projede 36 aya 0 faiz kampanyası yeni yılda da devam ediyor.

Marmara Kule, Kartal'ın yükselen değeri olacak!

Yasin Işık İnşaat ve Gayrimenkul, yatırımlarına İstanbul'da devam ediyor. Gizer Grup Şirketleri ile ortak olarak Marmara Kule projesine başlayan firma, 2 yıllık süreçte 30'a yatan projeyle 6 milyar dolar yatırım alacak bölgenin yükselen değeri olmayı hedefliyor.

Ahmet Vefik Alp'den Marmara Denizi’nin ulaşımını rahatlatacak proje!

Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp Marmara Denizi’nin ulaşımını rahatlatacak Büyük Marmara Çemberi projesini ve Pendik-Yeşilköy By-Pass Yüzer Viadük projesini tanıttı.

Kocaeli ulaşımın da üssü oluyor!

Türkiye’nin sanayi kenti Kocaeli, ulaşımın da üssü oluyor. Murat Özdağ, “Kuzey Marmara ve Batı Karadeniz Otoyolu, Körfez Geçişi ve Gebze Orhangazi Otoyolu projeleriyle bölge adeta ulaşım üssü olacak” dedi.

Mesa Marmara ulaşım!

2+1 dairelerin satışları tamamlandığı projede teslimler 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. Mesa Marmara ulaşım bilgileri kapsamında İDO Kartal İskelesine 1 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat ulaşım!

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat ulaşım bilgileri kapsamında proje, Beylikdüzü Yakuplu Marmara Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Projede konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 900 TL'den başlıyor.

Maltepe Adam Kule ulaşım bilgileri!

Toplam 254 adet daire ve 88 adet home ofisten oluşan projede daireler 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandı. Maltepe Adam Kule ulaşım bilgileri kapsamında sahile 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

3. Köprü ulaşım yolu trafiğe açıldı!

Yapımında sona yaklaşılan ve ICA tarafından yürütülmekte olan, 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında yapılan Sarıyer'i Garipçe ve Rumeli Feneri köylerine bağlayan ulaşım yolu araç trafiğine açıldı.

Marmara Kule örnek bir yapı olmaya hazırlanıyor!

Marmara Kule E-5 üzerinde metroya yakın otomobil, otobüs, minübüs gibi diğer toplu ulaşım araçlarına ve yaya ulaşımına çok uygun bir konumda yer alıyor.

Adam Kule DAP ulaşım!

Dap yapı imzası taşıyan Adam Kule projesi 27 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Adam Kule DAP ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Marmara Kule ulaşım Haberi

Marmara Kule ulaşım

 Marmara Kartal Evleri 1+1 ve 2+1 daire tiplerinde tasarlandı. Projede 51 adet 1 oda 1 salon ve 195 adet 2 oda 1 salon daire yer alıyor. 


6 bin 503 metrekare alan üzerine inşa edilen Marmara Kule, İstanbul Anadolu Yakası'nda Kartal'da bulunuyor.


31 katlı tek bloktan oluşacak. Marmara Kule Kartal'da daire fiyatları ise henüz belirlenmedi.


38 bin 270 metrekare kapalı alana sahip ve 2 bin 627 metrekare ticari alana sahip proje Gizer İnşaat ve Yasin Işık İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Marmara Kule Kartal iletişim bilgileri:


Marmara Kule Kartal iletişim

Tel: 0216 574 35 37

Web: www.gizpainsaat.com

Nurbanu...