06 / 05 / 2024

Marmara Saray İnşaat iletişim

Marmara Saray İnşaat iletişim

Marmara Saray İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Rahman Arji tarafından kuruldu.

1942'de Topkapı Sarayı'nın inşaatı tamamlanmış!

1942 yılında Topkapı Sarayı'nın inşaatının son aşamasına gelinmiş. Sarayın tamamlanmasının ardından Türkiye'nin dört bir yanından en nadide eserler getirilip burada sergilenmesi planlanmış. 

Kent Saray İnşaat'tan Antalya'ya 601 konutluk yeni proje geliyor!

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 618 milyon 769 bin 400 TL'ye mal olacak projede 601 yeni konut yer alacak.

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki Toplu Konut Projesi'ni büyütüyor! Projeye 351 adet yeni konut eklenecek!

Kent Saray İnşaat, Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edeceği yeni konut projesi için harekete geçti. Şirket bu kapsamda projeye 351 adet yeni konut eklenecek. İşte detaylar...

Ufuk Saray İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Saray İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hany Saeed A Othman ile Sayed Mohamed S Sallam ortaklığında kuruldu. 

Marmaris Okluk'taki yazlık sarayın inşaatı tamamlandı!

Marmaris Gökova Körfezi'nde inşa edilen Okluk Koyu'ndaki yazlık sarayın yapımı tamamlandı. Korkusuz Gazetesi köşe yazarlarından Can Ataklı, bugünkü köşe yazısında söz konusu sarayı kaleme aldı.

Bitlis Ahlat'taki saray inşaatında son durum!

CHP Bitlis İl Başkanı Veysi Uyanık, Bitlis Ahlat'taki sarayın yapımının sürdüğünü açıkladı. Uyanık, "İnşaat tam gaz devam" dedi...

Hayat Marmara Yapı İnşaat Emlak Dekorasyon Şirketi kuruldu!

Hayat Marmara Yapı İnşaat Emlak Dekorasyon Otomotiv Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 47 bin TL sermaye bedeliyle Feras Fethi Moh'd Yasin tarafından kuruldu.

Sarayönü'nde 1.689 konutluk TOKİ projesinde inşaat sürüyor!

Sarayönü Belediye Meclisi, 2019 yılının ilk meclis toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Nafiz Solak, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, yeni yılda önemli işlere imza atacaklarını dile getirdi.

Marmara Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Çadır tarafından kuruldu. 

Konya Sarayönü Kız Meslek Lisesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sarayönü'nde inşa edilen kız meslek lisesi inşaatında incelemeler yaptı.

Göktürk Beyaz Saray İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Beyaz Saray İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüpsultan'da İsmet Santalu ve Ayşe Yeğin ortaklığında kuruldu.

Marmara Saray İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Saray İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Rahman Arji tarafından kuruldu.

Sama Marmara Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sama Marmara Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mohamed A.N.M. Tawfık Alı tarafından kuruldu. 

Marmara Saray İnşaat iletişim Haberi

Marmara Saray İnşaat iletişim

Marmara Saray İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Rahman Arji tarafından kuruldu.

Marmara Saray İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:

Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan işler.


Molla Gürani Mah. Molla Gürani Cad. Çiçek Palas APT.NO:33...