28 / 04 / 2024

Marmaray CR3 ne zaman tamamlanacak

Marmaray CR3 ne zaman tamamlanacak

Marmaray CR3 Gebze ve Halkalı arasındaki banliyö hattında son durum ne? Marmaray CR3 projesi durdu mu? Marmaray banliyö hattında çalışmalar hangi engellere takıldı? Sözleşme tarihinde bitecek mi, gecikecek mi? Emlakkulisi.com açıklıyor...

2022 Marmaray ücretleri ne kadar? 2022 Marmaray tarifesi!

Marmaray, İstanbul’un en önemli toplu taşıma araçlarından biri. Vatandaşlar, 2022 Marmaray ücretlerinin ne kadar olduğunu merak ediyor. İşte detaylar!

Haydarpaşa Garı'nın akıbeti ne olacak?

Haydarpaşa Garı yangınının üstünden 10 yıl geçti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu son olarak "Haydarpaşa Garı, eski Türkiye'de kaldı. Yeni Türkiye'de Marmaray var" demişti. Haydarpaşa Dayanışması ise farklı düşünüyor. Peki 105 yıl boyunca İstanbul'a hizmet sunan Gar'ın akibeti ne olacak?

Marmaray’a göre taşındık!

İstanbul’da evini taşımak isteyenlerin ilk tercihi toplu ulaşım güzergahlarına yakınlık oluyor. Yılın ilk yarısında Mart ayında açılan Gebze-Halkalı Marmaray Hattı güzergahlarına olan taşınmalar öne çıktı....

B1 Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbullular için yeni bir metro hattı daha yapılıyor. Peki Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman bitecek, açılacak, nerelere gidecek? İşte tüm bu soruların cevapları...

15 soruda Halkalı-Gebze Marmaray Hattı!

Halkalı-Gebze Marmaray Hattı nereden geçecek? Halkalı-Gebze Marmaray Hattı ne zaman açılacak? Halkalı-Gebze Marmaray Hattı'nda çalışmalar ne durumda? Bu soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte 15 soruda Halkalı-Gebze Marmaray Hattı...

Üsküdar Meydanı yeni görünümüne kavuşuyor!

Marmaray çalışmaları nedeniyle 2004'ten beri şantiye halinde kalan Üsküdar Meydanı yeni görünümüne kavuşuyor...

Dumankaya Ritim İstanbul fiyatları ne kadar?

Marmaray durağına 2 kilometre yakınlıkta inşa edilen Ritim İstanbul Evleri'nde satışlar devam ediyor. Proje Dumankaya İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul fiyatları ne kadar?

Marmaray 42 istasyonu bağlayacak!

Asya ile Avrupa kıtaları arasında deniz altından kesintisiz demiryolu ulaşımı sağlayan Marmaray, kısa sürede İstanbullular'ın vazgeçilmezi oldu. Sirkeci-Üsküdar arası ulaşımı 4 dakikaya düşüren sistemle bugüne kadar 75 milyon yolcu taşındı.

1998 yılında Marmaray Projesi'ne en ucuz kredi teklifini Japonlar vermiş!

1998 yılında İstanbul'da hayata geçirilmeye çalışılan Marmaray Projesi'ne en ucuz kredi teklifini Japonlar vermiş. Boğaz Demiryolu Tüp Tüneli ve 63 kilometrelik yüzeysel metronun yapımında Japon teknolojisi kullanılacakmış.

Marmaray 100 insanın ömrüne eşdeğer zaman tasarrufu sağladı!

Marmaray'ın son bir yılda taşıdığı 60 milyon yolcusuna, 100 insanın ömrüne eşdeğer zaman tasarrufu sağladığı hesaplandı.

Marmaray zaman tasarrufu sağlıyor!

Marmaray son bir yılda taşıdığı 60 milyon yolcusuna, 100 insanın ömrüne eşdeğer zaman tasarrufu sağladı. Marmaray, bugüne kadar toplam 64 milyon yolcu taşıdı.

Marmaray banliyö hatları neden durdu?

MARMARAY Projesi kapsamında Sirkeci-Halkalı, Gebze-Haydarpasa banliyö hatlarının iyileştirilmesi çalışmalarının durdurulmasının nedeni ne?

Marmaray projesi ne zaman tamamlanacak?

Marmaray Gebze Halkalı banliyö hattı projesi ne zaman açılacak? Ulaştırma Bakanlığı Marmaray projesi ne zaman tamamlanacak sorusuna ne cevap veriyor? Marmaray Gebze Halkalı Gebze banliyö hatlarının iyileştirilmesi projesinde (CR3) son durum ne?

Marmaray CR3 ne zaman tamamlanacak Haberi

Marmaray CR3 ne zaman tamamlanacak


Marmaray projesinin İstanbul'un iki yakasındaki devamı niteliğindeki banliyö hatlarının iyileştirilmesi ve Marmaray'la uyumlu hale getirilmesi projesinde son durumu Emlakkulisi.com açıklıyor...


Marmaray Gebze ve Halkalı Banliyö Hattı ne zaman açılacak? Marmaray CR3 Gebze-Halkalı Banliyö Hattı'nda son durum ne? 


Marmaray banliyö hatlarından son durum fotoğraflarını görmek için tıklayın!


Marmaray CR3 ne zaman bitecekti?


Marmaray Gebze-Halkalı Banliyö Hattının İyileştirilmesi Projesi, T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme

Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından yüklenici İspanyol ODVC Ortak Girişimi'ne (Obrascon Huarte Lain S.A. (OHL) - Dimetronic SA Ortak Girişimi) 1 milyar 42 milyon 79 bin 84 Euro sözleşme bedeliyle 3 Kasım 2011'de 1324 günde tamamlanması şartıyla teslim edildi. 




Marmaray Kanarya, Soğuksu, Küçükçekmece, Halkalı (Fotoğraf: WowTurkey)


Marmaray CR3 projesinin ne zaman tamamlanacağına dair Emlakkulisi.com'un sorusunu yanıtlayan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme...