06 / 05 / 2024

marmaray hattı ücreti

marmaray hattı ücreti

Başbakan Başmüşaviri Aydın Ünal, Marmaray' ın çarşamba ve perşembe günü ücretsiz olacağını açıkladı. Ünal ayrıca tarifeli ve ücretli seferlerin 1 Kasım cuma günü başlayacağını duyurdu...

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

M10 (Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı) metro hattı açılıyor! Deneme sürüşleri yapılan metronun ücreti ne kadar?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik (Tavşantepe)-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu diğer bir adıyla M10, hattında gerçekleştirilen test sürüşüne katıldı. Ekim ayında açılması planlanan metronun ne kadar olacağı ise merak konusu. İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

İstanbullulara bir zam şoku daha! Marmaray'a yüzde 40 zam geldi!

Mega kent İstanbul'da bir zam da Marmaray'a geldi. Resmi olarak açıklanan zamma göre, Marmaray'da tam en kısa taşıma ücreti 5,48 liradan 7,67 liraya çıktı.

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kaynarca ( Tavşantepe ) Tuzla Metro Hattı ve Pendik ( Marmaray ) Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı'na ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 11.07.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Marmaray’a göre taşındık!

İstanbul’da evini taşımak isteyenlerin ilk tercihi toplu ulaşım güzergahlarına yakınlık oluyor. Yılın ilk yarısında Mart ayında açılan Gebze-Halkalı Marmaray Hattı güzergahlarına olan taşınmalar öne çıktı....

Söğütlüçeşme istasyonu gar olarak hizmete devam edecek!

Kadıköy'de bulunan eski banliyö hattına ait Söğütlüçeşme Tren İstasyonu, Marmaray hattı, yüksek hızlı tren hattı ve metrobüs hattına hizmet verecek biçimde yenilenecek.

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı konut fiyatlarını artırdı!

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı vatandaşların hizmetine açıldı. 76 kilometrelik hat geçtiği ilçe ve semtleri değerlendiriyor. Son 4 yılda en yüksek konut fiyat artışı Yeşilköy, Üsküdar ve Gebze'de oldu.

Halkalı-Gebze Marmaray Hattı ile o ilçenin kaderi değişecek!

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Gebze-Halkalı Marmaray hattı İstanbul ulaşımına büyük rahatlama sağlarken bir ilçenin de kaderini değiştirecek.

Ulaşımın en konforlu en pratik hali Büyükyalı İstanbul’da!

Sakinlerine ve misafirlerine her anlamda iyi bir yaşam sunmayı hedefleyen Büyükyalı’yı, şehrin tüm ulaşım ağlarına bağlayacak, İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinden Halkalı Gebze Marmaray hattı açıldı.

Gebze-Halkalı demir yolu hattı bugün açılıyor!

İstanbul'da günde 1.2 milyon yolcu taşıması beklenen banliyö treni hattı bugün açılıyor. Halkalı-Gebze Marmaray Hattı için son hazırlıklar tamamlandı.

B1 Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbullular için yeni bir metro hattı daha yapılıyor. Peki Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman bitecek, açılacak, nerelere gidecek? İşte tüm bu soruların cevapları...

Halkalı-Gebze Marmaray Hattı nereden geçecek?

63 kilometre uzunluğundaki Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı Banliyö Hatları ile 13,60 kilometre uzunluğundaki Marmaray’ın birleştirilmesiyle oluşan Halkalı-Gebze Marmaray Hattı nereden geçecek?

marmaray hattı ücreti Haberi

marmaray hattı ücreti


Başbakan Başmüşaviri Aydın Ünal, Marmaray'ın çarşamba ve perşembe günü ücretsiz olacağını açıkladı.


Ünal, Marmaray'ın çarşamba ve perşembe günü ücretsiz olacağını sosyal paylaşım sitesinde kişisel hesabından açıkladı. Ünal ayrıca tarifeli ve ücretli seferlerin 1 Kasım cuma günü başlayacağını...