29 / 04 / 2024

Marmaray metrosu durakları

Marmaray metrosu durakları

Sultan Abdülmecid'in 1860'ta ortaya attığı ve ancak 2004 yılında inşasına başlanabilen Marmaray metrosu ne zaman açılacak? Marmaray metrosu istasyonları nelerdir? İşte marmaray metrosu ve güzergahı...

İzmir Narlıdere Metrosu 24 Şubat'ta açılıyor! 7 bin 750 araç trafikten çekilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvayı’nın ardından Narlıdere Metrosu'nun da açılışını 24 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Peki Narlıdere Metrosu'nda hangi duraklar var? İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara müjde: Bakırköy-Kirazlı Metrosu Şubat sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun Şubat sonunda açılacağını belirtti. Peki Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nda hangi duraklar var? 

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu 7 Şubat'ta tamam! İzmirliler işte o metronun geçeceği duraklar! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 7 Şubat 2024 tarihinde açılacağını açıkladığı Fahrettin Altay-Narlıdere Metro hattındaki çalışmalada inceleme yaptı. Peki Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu hangi duraklardan geçecek? İşte ayrıntılar...

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın açılıyor! AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın resmen devreye alınıyor. Peki AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? Metro ile hangi noktalara aktarma yapılabilecek? 

Havalimanı metrosu ücretsiz mi? Havalimanı metrosu durakları belli oldu mu?

Havalimanı metrosuna dair vatandaşlar sorular sormaya başladı. Ülkenin en hızlı metrosunun kullanılacağı hattın açılışı 22 Ocak 2023 Pazar günü yapıldı. İşte bu konuda merak edilenler!

Keçiören Metrosu güzergahı!

İlçe trafiğine ve toplu taşıma sistemine büyük kolaylık sağlayacak olan Keçiören Metrosu bugün açıldı. 10 gün ücretsiz hizmet verecek Keçiören Metrosu nerelerden geçiyor? İşte Keçiören Metrosu güzergahı ve durakları..

Vezneciler-Arnavutköy metrosu ne zaman açılacak?

Topkapı-Habipler arasında çalışan tramvay hattı uzatılıyor. Bu hat 2019'da Vezneciler-Arnavutköy metro sistemine dönüştürülecek. Hat, Vezneciler'den Marmaray'a ve devamında Kadıköy-Kartal Metrosu'na entegre edilecek.

Vezneciler-Arnavutköy metrosu 2019'da açılacak!

Topkapı-Habipler tramvay hattı uzatılıyor. Bu hat 2019'da Vezneciler-Arnavutköysistemine dönüştürülecek. Arnavutköy'den başlayacak metro hattı, Vezneciler'den Marmaray'a ve Kadıköy-Kartal Metrosu'na entegre edilecek.

Bostancı Dudullu Metrosu güzergahı!

Bostancı Dudullu Metrosu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Daire Başkanlığı Altyapı Projeler Müdürlüğü tarafından planlanıyor. 15 kilometrelik Bostancı Dudullu Metrosu projesinde duraklar kesinleşti...

İETT, Kadıköy-Kartal Metrosu ve Marmaray'ı birbirine bağladı!

İETT, İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy-Kartal Metrosu ve Marmaray hattına entegre olacak 5 numaralı Kadıköy-Koşuyolu-Üsküdar hattını hizmete açtı. İşte Marmararay ile Kadıköy-Kartal Metrosunu bağlayan o 5 numaralı hattın durakları...

Halkalı Marmaray Metrosu ne zaman bitecek?

Halkalı Marmaray Metro projesi ne zaman hizmete açılacak? Marmaray Halkalı Yüzeysel Metro ile 3. Havaalanı’na nasıl gidilecek? Halkalı Gebze Marmaray Yüzeysel Metrosu, hangi metrolara entegre olacak? Halkalı Marmaray metrosu ile nerelere gidilecek?

Keçiören metrosu güzergahı!

Keçiören metrosu güzergahı nedir? Keçiören metrosu güzergah haritası var mıdır? Keçiören metrosu güzergahında hangi istasyonlar var? Keçiören metrosu güzergahı üzerindeki duraklar hangileri? İşte Keçiören metrosu güzergahı!..

Çayyolu metro güzergahı ve duraklar haritası!

Çayyolu metro durakları hangileridir? Çayyolu metro durakları nelerdir? Çayyolu metrosu hangi güzergah üzerindedir? Çayyolu metro güzergahı nedir? İşte açılacak Çayyolu metro güzergahı ve duraklar haritası!

Marmaray metrosu durakları Haberi

Marmaray metrosu durakları

Marmaray metrosu ne zaman açılacak?

İstanbul Halkalı ve Gebze arasında konumlandırılan Marmaray metrosu, banliyö hattı projesi olarak inşa edildi. Boğaziçi Köprüsü ve FSM Köprüsü'nün iş yükünü azaltması beklenen Marmaray projesinde 440 adet araç bulunuyor. 


Sultan Abdülmecid'in 1860'ta ortaya attığı ve ancak 2004 yılında inşasına başlanabilen Marmaray metrosu ne zaman açılacak? Marmaray açılış tarihi Cumhuriyet'in kuruluşunun 90. yılının kutlanacağı gün olarak belirlenmişti. Buna göre Marmaray metrosu 29 Ekim Salı günü (yarın) saat 15.00'te açılacak.


Marmaray açılışı töreni, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bazı yabancı konukların da katılımı ile Üsküdar'da yapılacak.


Marmaray metrosu durakları

Marmaray metrosu güzergahı yukarıda da belirttiğimiz gibi Gebze ve Halkalı arasında uzanıyor. Marmaray ile Gebze ve Halkalı arası 105, Bostancı ve Bakırköy arası 37, Söğütlüçeşme ve Yenikapı arası...