09 / 05 / 2024

marmaray nereleri değerlendirdi

marmaray nereleri değerlendirdi

İstanbul'un iki yakasını boğazın altından birleştiren Marmaray ile Kadıköy-Kartal metrosunu buluşturan Ayrılıkçeşme durağının hemen yakınındaki Tepe Nautilus AVM ve çevresi önemli gelişmeden etkilendi, fiyatlar yükseldi...

Prof. Dr. Süha Özden, 4.9'luk depremi değerlendirdi: Artçı sarsıntının olmaması enteresan, 7'den büyük deprem...

ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden, geçtiğimiz gün meydana gelen 4.9'luk depremi değerlendirdi ve artçı sarsıntının olmamasının enteresan olduğunu belirtti. 

Günübirlik kiralık evlere yönelik düzenlemeyi emlak sektörü değerlendirdi: Kiralık konut arzını arttırabilir!

Emlak sektörü temsilcileri Meclise sunulacak kanun teklifiyle konutların turizm amaçlı tek seferde en çok 100 gün kiralanabilmesine yönelik düzenlemeyi değerlendirdi. Temsilciler yeni düzenlemeyi olumlu karşıladı. 

Faiz artışı enflasyonu ne yönde etkiler? Uzman ekonomist faiz kararını değerlendirdi

PPK, faiz oranlarında önemli bir değişikliğe gitti. Politika faiz oranı 250 baz puanlık bir artışla yüzde 17,5'e yükseltildi. Ekonomist Filiz Eryılmaz, Merkez Bankası'nın faiz kararını değerlendirdi. İşte detaylar...

İş dünyası yeni kabineyi değerlendirdi! İşte iş dünyasından gelen ilk mesajlar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yeni Bakanlar Kurulu’nu kamuoyu ile paylaşırken, iş dünyasının temsilcileri yeni kabineyi değerlendirdi. Hazine ve Maliye Bakanlığı başta olmak üzere ekonomi bakanlıklarına getirilen deneyimli isimler iş dünyasında memnuniyetle karşılandı.

Yabancı yatırımcılar seçim sonuçlarını nasıl değerlendirdi? İşte yabancı yatırımcılardan çarpıcı yorumlar…

YSK Başkanı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığını resmen açıklarken, uluslararası yatırımcılar ise seçim sonuçlarını ‘büyük bir hayal kırıklığı’ olarak değerlendirdi. Uluslararası yatırımcılar çarpıcı tespitlerde bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin yeni ara zammı değerlendirdi: 6 bin lira değil 4 bin lira

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, TÜİK'in yüzde 78,6 olarak açıkladığı enflasyon oranlarını değerlendirdi. Bakan Bilgin, Temmuz'da asgari ücrete yapılan ara zam, emekli ve memur maaşlarında yapılacak artışlarla ilgili de dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Bakan Nebati ve MÜSİAD asgari ücrete ek zam miktarını değerlendirdi: Memnuniyet verici

Asgari ücrete 1 Temmuz'da yapılan ek zam oranı Hazive ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) yapılan zam oranını değerlendirdi. Bakan Nebati asgari ücrete yapılan ek zam miktarının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Bahattin Uçar 2020-2021'i değerlendirdi!

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar 2020 ve 2021 yılını değerlendirdi. İşte Uçar'ın değerlendirmesi...

Süleyman Çetinsaya 2020-2021'i değerlendirdi!

ARTAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya 2020 ve 2021 yılını değerlendirdi. İşte Çetinsaya'nın değerlendirmesi..

İnşaat patronları 2019 yılı konut satış rakamlarını değerlendirdi!

Konut satışları 2019 yılında bir önceki yıla göre yüzde 1,9 azalarak 1 milyon 348 bin 729 oldu. Konut sektörünün temsilcileri satış rakamlarını değerlendirdi. İşte o değerlendirme...

İnşaat patronları 2019 Haziran konut satış rakamlarını değerlendirdi!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt,  Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Masar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmad Ghassan Altınawı konut satış rakamlarını değerlendirdi...

İnşaat patronları yeni hükümet sistemini değerlendirdi!

İnşaat sektörünün önde gelen temsilcileri, Murat Kurum'un Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevine getirilmesini değerlendirdi.

Süleyman Çetinsaya yeni yönetim sistemini değerlendirdi!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, yeni yönetim sistemi değerlendirdi. Çetinsaya, yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u tebrik etti.

marmaray nereleri değerlendirdi Haberi

marmaray nereleri değerlendirdi

İstanbul'un iki yakasını boğazın altından birleştiren Marmaray, geçtiği yerlerde de önemli ivme katıyor. Bu gelişmeden etkilenen bölgelerden birisi de Marmaray ile Kadıköy-Kartal metrosunu buluşturan Ayrılıkçeşme durağının hemen yakınındaki Tepe Nautilus AVM ve çevresi oldu...


Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi Müdürü Mahmut Metin Gültekin, Marmaray ve metronun İstanbul'un ulaşım haritasını en çok etkileyecek iki önemli toplu taşıma yatırımları olduğunu belirterek, Ayrılıkçeşme durağının ise bu iki ulaşım aksını ve iki kıtayı buluşturan tek nokta olduğunu vurguladı. Lokasyonuyla her zaman dikkat çeken Ayrılıkçeşme durağı ile bölgenin daha da kolay ulaşılır bir konuma sahip olduğunu anlatan Gültekin, "Marmaray'ın açılmasıyla birlikte meydan kapısında girişlerimizde önemli ölçüde artış yaşanmaya başladı. Bunun yanı sıra bölgedeki gayrimenkullerin değerlerinde de artış yaşandı" dedi. 


Özellikle Marmaray'ın açılmasıyla birlikte iki yaka arasındaki mesafenin...