04 / 05 / 2024

marmaray projesi değerlendirme

marmaray projesi değerlendirme

Sabah Gazetesi Yazarı Nur Çintay Marmaray hakkında düşüncelerini ayzdı. Hayal bile edilemeyecek o dakikalar hakikat mi? Boğaz'ı tüpte geçmek klostrofobik mi? Yenikapı istasyon mu, müze mi?

Kiler GYO Referans Bahçeşehir Projesi değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Referans Bahçeşehir Projesi değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Kanal İstanbul bir eğlence projesi değil!

Kanal İstanbul projesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Başbakan Binali Yıldırım, "Kanal İstanbul bir eğlence projesi değil. Kanal İstanbul, Türkiye'nin stratejik bir projesi." dedi...

İstanbul Gayrimenkul Değerlendirme Ve Projelendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Gayrimenkul Değerlendirme Ve Projelendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeliyle Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Ekonomi Değerlendirme Toplantısı'nda faiz konuşuldu!

Ekonomi Değerlendirme Toplantısı'nda, "Bankalara, ekonomimizin en önemli itici güçlerinden olan gayrimenkul sektörüne yönelik kredilerde kolaylık sağlamaları tavsiye edilmiştir" denildi...

Müteahhitlik karneleri 2018 yılı değerlendirme kat sayıları belli oldu!

Müteahhitlik karneleri değerlendirme kat sayıları 2018 belli oldu. Değerlendirme katsayıları bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Sosyal Etki Değerlendirme nedir?

Sosyal Etki Değerlendirme (SED) raporlarının kentsel dönüşümde zorunlu olması için kanun teklifi verildi. Peki, Sosyal Etki Değerlendirme nedir?

Cami Planlama ve Tasarımı Projesi değerlendirildi!

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü "Cami Planlama ve Tasarımı Projesi" değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Eremtaş Gayrimenkul Değerlendirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eremtaş Gayrimenkul Değerlendirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 3 milyon 150 bin TL sermaye ile bugün Yasin Selami Erdoğan tarafından kuruldu. 

Müteahhitlik karnelerinin 2017 yılı değerlendirme kat sayıları belli oldu!

Müteahhitlik karnelerinin 2017 yılı değerlendirme kat sayıları açıklandı. Müteahhitlik karneleri değerlendirme kat sayıları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

KDV İadelerini Değerlendirme Toplantısı yapıldı!

Gelir İdaresi Başkanlığı, Ankara OECD Eğitim Merkezi'nde iki günlük KDV İadelerini Değerlendirme Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

Stratejik Çevresel Değerlendirme raporu nasıl hazırlanır?

Stratejik Çevresel Değerlendirme, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliğin kapsamında yer alan sektörler için gerekli oluyor. Peki, Stratejik Çevresel Değerlendirme raporu nasıl hazırlanır?

Stratejik Çevresel Değerlendirme nedir?

Stratejik Çevresel Değerlendirme Yönetmeliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Stratejik Çevresel Değerlendirme nedir?

Stratejik çevresel değerlendirme yönetmeliği!

Stratejik çevresel değerlendirme yönetmeliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte yönetmelik kapsamında düzenlenen esaslar..

marmaray projesi değerlendirme Haberi

marmaray projesi değerlendirme

Toplam hat uzunluğu 76.3 km. Delme tüp tünel uzunluğu 9.8 km. Batırma tüp tünel uzunluğu 1.4 km. Proje bedeli 5.5 milyar lira. Bilet fiyatı 1.95 lira. Ama sayılarla işimiz yok, duygulardan bahsedeceğim...

Hayatımın birkaç yılı hariç neredeyse tamamı Anadolu yakasında oturarak geçti (40 diyelim). Ve de Avrupa yakasında çalışarak (Buna da 25 diyelim).

Dolmuşla, taksiyle, arabayla, servisle... Hep köprü geçtim.

Önceleri böyle acıtmazdı. Fakat artık kar/yağmur/kaza/yol çalışması olmayan herhangi bir günde dört saat sürebiliyor o cinnet faaliyet.

Şartlar sana uymuyorsa, sen şartlara uyacaksın. Uzun zamandır araba kullanmıyor, metrobüs, vapur, motor şeklinde ilerliyorum. Ama ne kadar çare üretmeye çalışsanız da an geliyor çuvallıyorsunuz.

O yüzden Marmaray'a dair vaatleri ilk duyduğumdan beri meraktaydım. Doğru, Cumhuriyet'i taçlandıran, gurur veren bir iş... Tamam, barış, insanlık ve medeniyet projesi......