05 / 05 / 2024

Marmaray sefer sıklığı

Marmaray sefer sıklığı

Dün itibarıyla 7.00 ile 10.00 ve 16.00 ile 20.00 saatleri arasında karşılıklı olarak her 5 dakikada bir sefer yapılmaya başlandı.

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

Summa’nın Yıldızı Kısıklı Park görücüye çıktı. Fiyatların 16 milyon 500 bin TL’den başladığı projede lansmana özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. 

Kısıklı Park 20 Aralık'ta satışta! Yeni proje!

Summa Turizm Yatırımcılığı tarafından hayata geçirilen Kısıklı Park 20 Aralık'ta satışa çıkıyor. Kısıklı Park projesi yemyeşil korusu, oyun alanları ve çepeçevre peyzajıyla dikkat çekiyor.

Askı süresi nedir?

İmar planları birçok taşınmaz, tarla ve arsa sahibini ilgilendiren bir konudur. Bu nedenle imar planları ile ilgili süreçlerin öğrenilmesi elzemdir. Askı süresi de bunlardan biridir ve imar planlarında sıklıkla bahsedilen bir süreçtir. Peki askı süresi nedir ve en fazla ne kadardır?

Üsküdar Kısıklı ve Burhaniye imar planı değişikliği askıda!

Üsküdar İlçesi, Kısıklı Mahallesi, 789 ada, 63 parsel, 789 ada, 32-35 par. 12 ve 13 parsellerin bir kısmı ile Burhaniye Mahallesi, 789 ada 23-24-26-28-35-25-29-31-4-33-34-41-21 parseller, 725 ada 101-726 ada 1-789 ada 36 parselin bir kısmı için Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Hoover HLEH10A2TCEX-17 ısı pompalı kurutma makinesinde peşin fiyatına 6 taksitle 3 ay sonra ödeme fırsatı başladı!

Beyaz eşya sektöründe son zamanlarda adını sıklıkla duyuran Hoover, kurutma makinesi konusunda HepsiBurada ile iş birliği kapsamında yeni bir kampanya başlattı. Hoover, HepsiBurada’dan alınacak HLEH10A2TCEX-17 ısı pompalı kurutma makinesinde peşin fiyatına 6 taksitle 3 ay sonra ödeme imkânının bulun

Lale Kısıklı Konakları'nda yaşam başlıyor! Yüzde 15 indirimle konut alma fırsatı!

Rekon Grup ve Demir Vakfı tarafından hayata geçirilen Lale Kısıklı Konakları'nda satışlar devam ediyor. Lale Kısıklı Konakları'nda yarısı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlanacak. 

Gıda fiyatlarındaki ani artışlar sıklaşacak! Aşırı hava olayları gıdada arz sorununu tetikler!

Dünyada sıklığı giderek artan hava olaylarının gıda fiyatlarının yüksek seyretmesine neden olabileceği beklenirken, ekonomistler meydana gelebilecek arz sorunlarıyla mücadele etmek için kısa ve uzun vadede politikalar geliştirilmesi gerektiğine dikkat çekti. 

Emtia piyasasında sert düşüşler hakim: Altın, gümüş, petrol, buğday, mısır fiyatlarında son dakika!

Emtia piyasasındaki son durum sıklıkla araştırılıyor. Peki emtia piyasasında geçtiğimiz hafta neler oldu? Altın, gümüş, petrol, buğday, mısır fiyatlarında son dakika!

Akbank'tan gece yarısı flaş haber geldi... Akbank müşterileri hemen önce bakmalı

Bankaların emekli promosyonları merak ediliyor. Kampanya sıklığıyla bilinen Akbank'ın da emekli promosyonu çok merak edilenler arasında. Akbank'tan emekli promosyonu hakkında önemli bilgilendirme geldi.

TOKİ’de sözleşme ne zaman imzalanır? TOKİ kura çıkarsa iptal edilir mi?

TOKİ sözleşme konusu şu sıralarda sıklıkla karşımıza çıkan konulardan biridir. Özellikle kurada ismi çıkanlar bu konuda pek çok soru sormaktadır. İşte TOKİ sözleşmesine dair araştırılan detaylar!

Üsküdar Kısıklı Mahallesi plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, Kısıklı Mahallesi, 725 ada, 145 parsel ve 789 ada, 47 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.12.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Güncel iOS ve iPadOS sürümü yayınlandı! Fakat yazılım casusuluk için kullanılabilir

Veri hırsızlığı ve diğer kötü niyetli faaliyetler için hem siber suçlular hem de "ticari" casus yazılım üreticileri tarafından sıklıkla hedef alınır.  Bir bilgisayar korsanının, Apple'ın iPhone ve iPad işletim sistemleri için yaptığı son güncellemeyle düzelttiği gibi WebKit'te bir güvenlik açığı bul

Akaryakıtta süperin de ötesi indirim gelişmesi! Bu kadar indirim yapıldı, benziciye gidecekler tıklasın

Akaryakıt fiyatlarındaki değişim devam ediyor. Fiyatlarda bu sefer sürücüleri bir nebze de olsa sevindirecek bir gelişme yaşandı.

Marmaray sefer sıklığı Haberi

Marmaray sefer sıklığı

Dün itibarıyla 7.00 ile 10.00 ve 16.00 ile 20.00 saatleri arasında karşılıklı olarak her 5 dakikada bir sefer yapılmaya başlandı.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, yoğun talep üzerine, Marmaray'da 274 olan sefer sayısının 333'e çıkarıldığını belirterek, "Dün itibarıyla 7.00 ile 10.00 ve 16.00 ile 20.00 saatleri arasında karşılıklı olarak her 5 dakikada bir sefer yapılmaya başlandı. Artırılan seferlerle İstanbullulara iki kıta arasında beklemeden konforlu yolculuk yaptırmayı hedefliyoruz" dedi.


TALEP ARTIŞI OLDU


Bakan Bilgin, Marmaray'da sabah Anadolu yakasından Avrupa yakası yönüne, akşam saatlerinde de Avrupa yakasından Anadolu yakası yönüne yolcu taleplerinde ciddi artışlar olduğunu söyledi.


SEFER SAYISI 333'E ÇIKARILDI


Söz konusu talebin karşılanması amacıyla Marmaray'daki tren sefer aralıklarının yeniden düzenlendiğini bildiren Bilgin, "Marmaray'da 274 olan sefer sayısı 333'e çıkarıldı. Dün itibarıyla 7.00 ile...