30 / 04 / 2024

marmaray ulaşım

marmaray ulaşım

Asya ile Avrupa kıtaları arasında deniz altından kesintisiz demiryolu ulaşımı sağlayan Marmaray, kısa sürede İstanbullular'ın vazgeçilmezi oldu. Sirkeci-Üsküdar arası ulaşımı 4 dakikaya düşüren sistemle bugüne kadar 75 milyon yolcu taşındı.

Marmaray’da geri sayım başladı!

Asrın projesi olarak nitelendirilen Marmaray’da geri sayım başladı. Projenin açılış tarihinin gecikmesine sebep olan inşaat sahalarındaki arkeolojik kazı çalışmaları tamamlandı.

Bayramda otobüsler bedava mı 2023? Kurban Bayramı'nda metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar bayramda ulaşımın ücretsiz olup olmayacağını sorguluyor. Peki, bayramda otobüsler bedava mı 2023? Otobüs, metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi? İşte detaylar...

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

İETT toplu taşıma ulaşım ücretleri tarifesinde son durum ne? İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi…

İstanbul trafiğinde her gün kullandığımız otobüs, metrobüs, metro, marmaray, gemi gibi ulaşım araçlarının ücret tarifesi herkesin gündeminde. Yakın zamanda açıklacak olan okullarla birlikte gözler bilet fiyatlarında. İşte, 31 Ağustos 2022 fiyat listesi

Ulaşımda zam yağmuru dinmedi! İşte 26 Nisan 2022 güncellenen Ankara ve İstanbul ulaşım fiyat listesi...

Bu sene içerisinde akaryakıta gelen zamlarla birlikte en çok zam yapılan alan ulaşım oldu! Taksi, otobüs, metro, minibüs, Marmaray... Peki, İstanbul ve Ankara'da şehir içi ulaşım ücretleri ne kadar? İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ulaşımın en konforlu en pratik hali Büyükyalı İstanbul’da!

Sakinlerine ve misafirlerine her anlamda iyi bir yaşam sunmayı hedefleyen Büyükyalı’yı, şehrin tüm ulaşım ağlarına bağlayacak, İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinden Halkalı Gebze Marmaray hattı açıldı.

The Mandarins Acıbadem Evleri ulaşım!

The Mandarins Acıbadem Evleri ulaşım bilgilerine göre proje Kalamış Marina'ya 4.2 kilometre, Marmaray'a 2.7 kilometre mesafede bulunuyor. Projede 30 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Küçükçekmece ulaşım projeleriyle değerleniyor!

Küçükçekmece ilçesi İstanbul’un yeni ulaşım üssü oluyor. Kısa sürede hayata geçmesi beklenen Marmaray, Havaray, üç ayrı metro hattı ve hızlı tren hatları bölgenin değerine değer katacak.

Davutpaşa İnistanbul Gala ulaşım!

Davutpaşa İnistanbul Gala ulaşım bilgilerine göre proje, Marmaray'a 3.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. İş GYO ve Nef ortaklığında hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.

Avcılar Turgut Özal Stadı toplu ulaşım için transfer merkezi oluyor!

Avcılar'daki Turgut Özal Stadı, toplu ulaşım için transfer merkezi oluyor. Stadın yerine yapılacak transfer merkezi metro, otobüs, metrobüs, Marmaray, tramvay, demiryolu ağı gibi ulaşım hatlarının Avcılar'daki aktarma noktası olacak.

Adres Sancaktepe ulaşım!

Adres Sancaktepe ulaşım bilgilerine göre proje metroya 1 kilometre, Marmaray'a 15 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Proje toplam 25 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Vaditepe Gölevleri ulaşım bilgileri!

Vaditepe Gölevleri ulaşım bilgilerine göre proje Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı, 3 Köprü ve Kanal İstanbul'un güzergahına yakın mesafede, Marmaray ve metro hattının yanında yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor.

Dumankaya Miks ulaşım!

Dumankaya Miks ulaşım bilgilerine göre proje Atatürk Havalimanı, metro ve Marmaray'a yakın mesafede yer alıyor. Toplam 657 adet daireden oluşan projede daireler stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Ulaşım projelerinin olduğu noktalarda ev fiyatları artıyor!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Marmaray ve metrobüs gibi ulaşım projelerinin bölgedeki ev fiyatlarını yüzde 75'e kadar arttığını söyledi...

marmaray ulaşım Haberi

marmaray ulaşım

Yolcu sayısı giderek artarak da günde ortalama 180 bin kişiye ulaştı. Yabancı turistler de sisteme yoğun ilgi göstermeye başladı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı da bu ilgi karşısında, sefer sıklığını 5 dakikaya çıkardı. Günlük sefer sayısı böylece 274'ten 333'e yükseldi. Dünyanın en önemli projelerinden biri olarak görülen ve Türkiye'nin 153 yıllık rüyası olan Marmaray'ı 7'den 70'e her yaştan vatandaş kullanıyor. İşte "Marmaray  İstanbullular için bulunmaz nimettir" diyen yolcuların anlattıkları: 



'VAPUR ARTIK KEYİF İÇİN' 

¦ Murat Tekin (24-Öğrenci): Marmaray'a bir dönem yapılan eleştirileri hiç anlamıyorum. Marmaray'ı daha avantajlı olduğu için tercih ediyorum. Üniversite öğrencisiyim. Esenyurt'ta yaşıyorum, Okulum Üsküdar'da. Marmaray'ı her gün kullanıyorum. Daha kullanışlı ve hızlı olduğu için Marmaray'ı tercih ediyorum. Bugün Marmaray'ı eleştiren eleştirmeyen herkes, iki kıta arasındaki yolculuklarında bu sistemi...