29 / 04 / 2024

marmarayın durakları nerede

marmarayın durakları nerede

İlk olarak 1860 yılında Sultan Abdülmecid tarafından ortaya atılan Asrın Projesi olarak nitelendirilen Marmaray metrosunun yapımına 2004 yılında başlandı. Marmaray'ın durakları Halkalı ve Gebze arasında sıralanıyor...

Son depremler! Bugün en son nerede deprem oldu? 20 Haziran 2023 deprem olan ilçeler hangileridir?

Deprem mi oldu? 20 Haziran 2023 gününde nerede deprem oldu? Bir günde farklı şiddetlerde depremler meydana geliyor. Bu depremleri de Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın resmi internet sayfalarından öğrenebilirsiniz. İşte son olan depremlere dair detaylar!

24 Mayıs 2023 son dakika deprem listesi! Bugün deprem nerede, ne zaman oldu? İşte Kandilli Rasathanesi verileri!

24 Mayıs Çarşamba deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını merak ediyor. İşte 24 Mayıs 2023 Çarşamba Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Az önce deprem mi oldu? Bugün deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? 16 Mart’ta deprem mi oldu?

Deprem mi oldu? Deprem bugün nerede, ne zaman deprem oldu? İşte 16 Mart deprem olan yerlerin listesi!

Kandilli deprem son dakika! Bugün deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? 15 Mart deprem mi oldu?

Deprem mi oldu? Bugün nerede kaç şiddetinde deprem oldu? İşte 15 Mart deprem listesi!

Kandilli deprem son dakika! Bugün deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? 14 Mart deprem mi oldu?

Deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? İşte 14 Mart deprem listesine dair detaylar!

Marmaray'ın taşıdığı yolcu sayısı 9 senede 784 milyona aştı! 

Dünyanın en derin batırma tüp tüneline sahip olan Marmaray, aradan geçen 9 senelik zamanda Türkiye'nin toplam nüfusunun 9.2 katını, megakent İstanbul'un ise 49.5 katını taşıdı. İşte detaylar...

Altın Orman nerede?

Kalamış Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilecek proje satışa sunuldu. Satışa sunulan projenin tüm detayları belli oldu. Peki Altın Orman projesi nerede yükselecek? İşte Altın Orman projesinin tüm detayları...

Marmaray’da ‘deprem vergileri nerede’ eylemi!

İstanbul'da üniversite öğrencileri, deprem vergilerle ilgili Marmaray'da eylem gerçekleştirdi. Öğrenciler tarafından Marmaray'ın tutacak yerlerine asılan "Deprem Vergileri Nerede?" yazılı dövizler, görevliler tarafından toplandı.

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Marmaray'ın altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamada, Marmaray’da 17 aydır devam eden altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla virlikte sefer sayısının hafta i̇çi̇ 219’dan 333’e çıkarılacağını dile getirdi.

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

Marmaray'ın banliyö hatları 2 yıl içinde tamamlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ''Marmaray'dan beklentimiz çok daha yüksek. Banliyö hatlarını bitirip bağladığımızda Marmaray şu andakinin birkaç misli yolcu taşıyacak'' dedi.

Marmaray 2 yılda 105 milyon yolcu taşıdı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Marmaray’ın açıldığı 23 Ekim 2013’ten bu yana geçen iki yılda 105 milyon yolcu taşındığını söyledi.

marmarayın durakları nerede Haberi

marmarayın durakları nerede

Marmaray'ın durakları!

Açılış töreninin bugün; Cumhuriyetin kuruluşunun 90. yılı olan 29 Ekim 2013 tarihinde yapılacağı Marmaray projesi, ilk olarak 1860 yılında Sultan Abdülmecid tarafından ortaya atılmıştı. Ancak 2004 yılında yapımına başlanılabilen Marmaray metro güzergahı İstanbul Halkalı ve Gebze arasında uzanıyor.


Toplamda 40 durak bulunan projede duraklardan 3'ü yeraltında inşa edildi. Boğazın altında inşa edilen üç durak Üsküdar-İstanbul Boğazı-Sirkeci olarak sıralanıyor.  Marmaray metrosu ile normal şartlarda 185 dakika süren Halkalı - Gebze yolculuk süresi yolculara 80 dakika kazandırarak; 105 dakika sürecek.


Marmaray güzergahı ve durakları:

Halkalı

Mustafakemal

Küçükçekmece

Florya

Yeşilköy

Yeşilyurt

Ataköy

Bakırköy

Yenimahalle

Zeytinburnu

Kazlıçeşme

Yenikapı

Sirkeci

İstanbul Boğazı

Üsküdar

İbrahimağa

Söğütlüçeşme

Feneryolu

Göztepe