05 / 05 / 2024

marmarayın vodafone hattı

marmarayın vodafone hattı

Vodafone açıklamasına göre, Marmaray'ın açılışı ile paralel olarak şebekesini abonelerinin kullanımına hazır hale getiren Vodafone Türkiye, kent hayatına yeni bir soluk getirecek demiryolunda abonelerinin iletişim kurmasını sağlayacak...

Vodafone hattına sahip olanlar dikkat! Eğer bunu yaparsanız paranız iade olacak!

Türkiye'de faaliyet gösteren mobil operatör Vodafone, tarife ücretlerine yapılan zam nedeniyle müşterilerine önemli bir duyuru yaparak, tarife farklarının 15 gün içinde iade edileceğini açıkladı.

Vodafone hattı olanlara ücretsiz yurt dışı uçak bileti fırsatı! 13 gün kaldı kaçırmayın!

Vodafone hattı olanlar bayram ediyor. Hat sahiplerine yurt dışına ücretsiz uçak bileti, başvuru için son iki hafta!

Marmaray'ın taşıdığı yolcu sayısı 9 senede 784 milyona aştı! 

Dünyanın en derin batırma tüp tüneline sahip olan Marmaray, aradan geçen 9 senelik zamanda Türkiye'nin toplam nüfusunun 9.2 katını, megakent İstanbul'un ise 49.5 katını taşıdı. İşte detaylar...

İstanbullular dikkat! Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nda sona gelindi! Alibeyköy-Eminönü Tramvayı ne zaman açılacak?

İstanbulluların merakla beklediği Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nda sona yaklaşıldı. Peki Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

İstanbul'da 180 kilometreyi aşkın metro hattı var!

Metrolar kent içi ulaşımın olmazsa olmazı. En uzun metro ağı 743 kilometre ile Şanghay’da bulunuyor. İstanbul’da diğer raylı sistemler hariç 180 kilometreden fazla metro hattı var. Moskova Metrosu ise sanat galerisinden farksız tasarımıyla eşsiz.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı 3 gün sonra açılıyor!

İstanbul halkının uzun süredir beklediği  Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı için geri sayım başladı. Yeni tramvay hattı 1 Ocak'ta hizmete açılacak. 

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı 1 Ocak'ta açılıyor!

İstanbulluların uzun zamandır beklediği Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nda son rötuşlar tamamlanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı açıklamada, tramvay projesinin 1 Ocak'ta hizmete açılacağını söyledi. 

Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nda test sürüşü polemiği!

1 Ocak 2021’de açılacak olan, önceki dönemde durdurulan Alibeyköy-Eminönü Tramvay hattının AKP döneminde seçime sayılı günler kala gerçekleştirilen test sürüşünün nasıl yapıldığı öğrenildi. 

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın test sürüşü başlıyor!

İstanbulluların uzun zamandır beklediği Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nde test sürüşü başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, projenin çok yakında hizmete açılacağını müjdeledi.

İzmir'deki afet konutlarının fay hattı üzerinde olup olmadığı TBMM'de!

İzmir depremi sonrasında depremzedeler için yapılacak konutların bulunduğu bölgeden bir fay hattının geçip geçmediğine dair yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alibeyköy-Eminönü tramvay hattı için geri sayım başladı!

İstanbul halkının uzun zamandır beklediği Alibeyköy-Eminönü tramvay hattı için sevindiren haber geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Alibeyköy-Eminönü tramvay hattının 1 Ocak'ta hizmete açılacağını açıkladı.

Samsun-Kalın Demiryolu Hattı için kamulaştırma kararı!

Samsun-Kalın Demiryolu Hattı Moderizasyon Projesi için Amasya İli, Merkez İlçe, Büyükızılca Köyü sınırları içerisinde yer alan ve ekli kroki ile listede bulundukları yer ve ada/parsel numaraları gösterilen taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.

marmarayın vodafone hattı Haberi

marmarayın vodafone hattı


Yurt içinde yüzde 99 kapsama oranını aşan şirket bu şekilde Marmaray'ı da kapsama alanına dahil etmiş oldu.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, Vodafone Türkiye olarak abonelerinin dünya kalitesinde son teknolojilerle iletişim kurmasını sağladıklarını belirtti.


Kayıtsız şartsız müşteri memnuniyeti sağlayarak Türkiye'nin aboneleri tarafından en çok tavsiye edilen telekomünikasyon markası olmayı hedeflediklerini aktaran Süel'in açıklamada şu görüşlerine de yer verildi:


"Vodafone Türkiye olarak şebekemize güveniyoruz ve yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. 3G'nin hizmete başladığı 2009 yılından beri lisans bedeli de dahil olmak üzere 4 yılda toplam 4,4 milyar lira şebeke yatırımı gerçekleştirdik. Bu güçlü yatırımlarımız ile dünyanın en ileri 3G teknolojisini Türkiye'nin 81 iline yaydık. Yurt çapında 2G kapsama oranımızı yüzde 99'un üzerine çıkardık.


İstanbul'un ulaşım ağlarını kullanan...