04 / 05 / 2024

Marmaris Altınyunus Turistik 20 aralık fiyat hareketliliği

Marmaris Altınyunus Turistik 20 aralık fiyat hareketliliği

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş. hisse fiyatlarında görülen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak , Sermaye Piyasası Kurulu' nun Özel Durumların Kamuya Açıklanması..

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Altıyol Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Altıyol Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından kuruldu.

Marmaris Belediyesi hizmet binası yıkıldı!

Riskli yapı olduğu gerekçesiyle boşaltılan Marmaris Belediyesi hizmet binasının yıkımı yapıldı.

Muzaffer Tağıl İzmir Atlas Oteli'ni kiraladı!

Çeşme Altınyunus’ta temizlik işçisi olarak otelcilik kariyerine başlayan ve son yirmi yıldır Türkiye’nin en ünlü otellerinde genel müdürlük yapan Muzaffer Tağıl, Atlas Oteli’ni kiraladı.

Divan Talya için 50 milyon dolarlık yatırım kararı!

Marmaris Altınyunus, yaklaşık 8 yıl önce faaliyetine ara verilen Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için 50 milyon dolarlık yatırım kararı alındığını duyurdu.

Riskli yapı olduğu tespit edilen Marmaris Belediyesi hizmet binası boşaltıldı!

1970'li senelerin başında otel olarak hayata geçirilen 1990 yılında ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binası riskli olduğu gerekçesiyle boşaltıldı.

Ordu'da 8.1 milyon TL'ye turistik tesis yapım işi ihalesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da turistik tesis yapım işi ihale ediyor. İhale 20 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Marmaris'te imara aykırı binalar yıkılıyor!

Muğla Marmaris'te kaçak yapılaşmayla mücadele çalışmaları altında imara uygun olmadığı tespit edilen yapıların yıkımı sürüyor.

Marmaris'te kaçak olduğu belirlenen 3 ev yıkıldı!

Muğla Marmaris'in turistik Söğüt Mahallesi'nde, kaçak olduğu belirlenen 1'i ahşap, 2'si de betonarme olmak üzere 3 evin yıkımı gerçekleştirildi...

Divan Antalya Talya Oteli'nde yeni gelişme!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Divan Antalya Talya Oteli ile ilgili bilgilendirme yayınladı.

Katar Şeyhi'nin Marmaris'teki oteli kaderine terk edildi!

Marmaris turistik İçmeler Mahallesi'nde bulunan, Katar Kraliyet Ailesine ait 5 yıldızlı otel, istenildiği iddia edilen yıllık yaklaşık 1 milyon dolar kira bedeli nedeniyle talipli çıkmayınca kaderine terk edildi. Turizmciler bölge için otelin bir an önce turizme kazandırılmasını istiyor.

Bakırköy'de tarihi kilise üzerine turistik tesis inşaatı!

Bakırköy Yenimahalle de bulunan eski doğum evinin altındaki" vaftizci yahya kilisesi"üzerine turistik tesis inşaatına başlandı.

Marmaris'te yeni yapılara 3 kat sınırı!

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar İçmeler mahallesinde hayata geçirilecek projeleri vatandaşlarla bir araya gelerek anlattı. Başkan Acar bazı turistik tesis alanlarının imar planları 5 kat iken 3 kata düşürüldüğünü açıkladı.

Dubai'de yarısı deniz altında villa projesi!

Ortadoğu'nun en turistik emirliği Dubai'de dünyada bir ilke imza atılacak emlak projesi hayata geçiyor. Bölgede yarısı denizin altında, diğer yarısı denizin üstünde olan villalar inşa edilecek. Villaların her biri 11 milyon 680 bin TL'den satılacak.

Marmaris Altınyunus Turistik 20 aralık fiyat hareketliliği Haberi

Marmaris Altınyunus Turistik 20 aralık fiyat hareketliliği

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle,


"Şirketimiz hisse fiyatlarında görülen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak , Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Tebliği'ne  istinaden Borsa İstanbul tarafından Şirketimizden konu hakkında açıklama yapılması talep edilmiştir. Şirketimiz'in 09.12.2013 tarihinde yapmış olduğu Özel Durum Açıklaması kapsamında  Şirketimiz ile Yazıcı Turizm Marmaris İşletmeleri Anonim Şirketi arasında Mares Otel'de yapılacak olan yatırımın esasları görüşülmektedir.Yapılan görüşmeler Özel Durum Açıklaması'nı gerektirecek nitelikte olmayıp görüşmelerde Yazıcı Turizm Marmaris İşletmeleri Anonim Şirketi'nin  yapılacak olan yatırımda sorumluluklarının esasları belirlenmektedir.


Yukarıda belirtilen rutin süreç dışında Şirketimiz'de henüz kamuya açıklanmamış özel durum açıklaması yapılmasını gerektirecek bir durum olmadığını...