27 / 04 / 2024

Marmaris projeleri

Marmaris projeleri

Marmaris'te otelleri yıkıp lüks konut yapıyorlar. Marmaris'te, arsa sıkıntısı nedeniyle inşaat firmalarının son dönemde "tercihli alan" statüsündeki yerlerde bulunan otelleri yıkarak yerine lüks konutlar yapması dikkat çekiyor.

Marmaris'te arsa kalmadı tercih değişti!

Marmaris'te, inşaat firmalarının son dönemde birçok rezidans yaparak satışa sunması dikkat çekiyor. Yaşanan arsa sıkıntısı nedeniyle bazı turistik tesislerin yıkılarak yerine fiyatları 2 milyon liraya kadar çıkabilen lüks daireler yapılıyor.

Marmaris'te otellerin bahçesinde yol açma çalışması yapılıyor!

Marmaris'te otellerin bahçesinde yol açma çalışması yapılıyor. Marmaris'te imar planına göre 5 ve 4 yıldızlı otellerin bahçelerinden geçtiği tespit edilen yolun açılması için belediye ekipleri çalışma yapıyor

Marmaris'te Alman turist yoğunluğu yaşanıyor!

Marmaris Limanı'na aynı gün içinde yanaşan iki kruvaziyer, ilçeye çoğu Alman yaklaşık 3 bin 500 yolcu getirdi. Gemi yolcuları, turizm sezonunun son günlerini yaşayan ilçeye hareketlilik kazandırdı.

Marmaris'e Botanik Park Bitki Müzesi müjdesi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Marmaris Yolu üzerinde bulunan Çamlı ve Çetibeli mahalleleri arasındaki 10 dönüm alanda Botanik Park - Bitki Müzesi yapılacak.

Marmaris'e Botanik Park-Bitki Müzesi yapılacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Marmaris Yolu üzerinde bulunan Çamlı ve Çetibeli mahalleleri arasındaki 10 dönüm alanda Botanik Park - Bitki Müzesi yapılacak.

Marmaris'e gelen iki dev kruvaziyer, limana güçlükle sığdırıldı!

Türkiye'nin önde gelen kruvaziyer limanlarından biri olan Marmaris'i aynı gün içinde Bahamalar bayraklı Azamara Quest ve de İtalyan bayraklı Aida Diva yolcu gemileri ziyaret etti.

Marmaris'te Yat Limanı çok sayıda lüks yatı konuk ediyor!

Yat turizmi ve mavi turun Türkiye'deki en önemli merkezleri arasında yer alan Marmaris'te, marinaların yanı sıra Yat Limanı da çok sayıda lüks yatı konuk ediyor

Marmaris'te inşaat atıklarının ormanlık alanlara dökülmesine çevreciler tepki gösterdi!

Marmaris Çevrecileri Derneği yetkilileri, vatandaşlardan gelen ihbarlar üzerine Asparan ve Yeşilbelde mevkilerindeki ormanlık alanlarda incelemelerde bulundu. Marmaris'te inşaat atıklarının ormanlık alanlara dökülmesine çevreciler tepki gösterdi.

Doğan Tugay'dan Marmaris köylerine imar müjdesi!

Doğan Tugay'dan Marmaris köylerine imar müjdesi geldi. AK Parti Marmaris Belediye Başkan adayı Doğan Tugay, köylülerin yılladır yaşadığı imar sorununu çözdüklerini açıkladı ve ilgili kurumların aldığı kararı köylülerle paylaştı.

Marmaris'te inşaatlar ve erozyonun neden olduğu kirlilik çevrecilerin tepkisini çekti!

Marmaris Körfezi'nde dalış yaparak araştırma gerçekleştiren çevreciler, sahile yakın noktalarda karşılaştıkları kirlilik nedeniyle şaşkınlık yaşadı. Marmaris'te inşaatlar ve erozyonun neden olduğu kirlilik çevrecilerin tepkisini çekti...

Marmaris'in bir köyünde su çilesi sebebi ile göç yaşandı!

Marmaris'e 55 kilometre uzaklıktaki Taşlıca köyünde yaklaşık 150 yıldır devam eden su sorunu bu yaz da çözüme kavuşturulamadı. Köyden su problemi sebebiyle yaklaşık bine yakın kişi ilçeye veya başka yerlere göç etti...

Marmaris'te yeni yapılara 3 kat sınırı!

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar İçmeler mahallesinde hayata geçirilecek projeleri vatandaşlarla bir araya gelerek anlattı. Başkan Acar bazı turistik tesis alanlarının imar planları 5 kat iken 3 kata düşürüldüğünü açıkladı.

Marmaris'teki köylü ve çevrecilerin marina zaferi!

Marmaris’in Kızkumu Plajı ile ünlü Orhaniye köyünde bulunan marinanın büyütülmesinin iptali ve otel inşaatının durdurulması için açılan davada yargı köylü ve çevrecilerin lehine karar verdi

Marmaris'te ormanlık alanda yangın çıktı!

Marmaris'in Turgut köyünde çıkan orman yangınında yaklaşık bir dönüm alan zarar gördü.

Koza İnşaat projeleri için eleman arıyor!

Koza İnşaat Adana HES şantiyesi ve Ankara merkezde bulunan altyapı ve inşaat projeleri için eleman arıyor…

Marmaris'teki Taşlık İşhanı, 11 yıldır 2 kolonu eksik duruyormuş!

Marmaris'te bir işhanının, yaklaşık 11 yıldır 2 kolunu eksik olarak ayakta durduğu belirlendi

Marmaris 39 dereceyi gördü, sahiller doldu!

Hava sıcaklığının 39, deniz suyu sıcaklığının ise 26 derece ölçüldüğü Marmaris'te sıcaktan bunalan tatilciler sahilleri doldurdu.

Hane, Bade ve My Nar projeleri konfor sunuyor!

Hane, Bade ve My Nar projeleri ile kalitesinden ödün vermeden çalışmaya devam ettiği kanıtlayan Fiyap İnşaat, Narlıdere'nin en güzel manzarasına sahip projeleri arka arkaya sunuyor

Çağlar İnşaat, yurtdışı projeleri için arsa bakıyor!

Çağlar İnşaat kendine hedef olarak Londra başta olmak üzere diğer ülkelerde otel ve rezidans kurmak istiyor. Bu projeleri için arazi bakan Çağlar İnşaat'ın bodrum'da 3 projesi bulunuyor

Marmaris'te icradan 3 milyon 186 bin liraya satılık tarla!

Marmaris'te yer alan tarla icradan satılıyor. Tarlanın toplam bedeli 3 milyon 186 bin lira olarak belirlendi...

Turizm rantçıları Marmaris'i betona çevirdi!

Radikal Gazete Yazarı Vedat Atasoy, Marmaris'in beton denize dönmesi ile ilgili açılan savaşta gönüllülerin kazanması hakkında Marmaris Çevre Gönüllüleri Başkanı Filiz Ersan ile konuştu. İşte o yazı!

Tuzla, markalı konut projeleri ve açılan AVM'ler ile yeni yaşam merkezi oldu!

Tuzla, markalı konut projeleri, AVM ve otel çalışmaları ile alternatif bir yaşam merkezi halini aldı. Teknopark ve Tübitak gibi gelişim projeleri ise ciddi bir iş nüfusunu Tuzla’ya çekerek bölgenin yapısını yakın zamanda değiştirecek

Bodrum, Datça, Marmaris ve Fethiye’den ev alacaklar, korsan emlakçıya dikkat!

Bodrum, Datça, Marmaris ile Fethiye’de yerli ve yabancıların mülk edinirken korsan emlakçılar tarafından dolandırılmalarının önüne geçilmesi için bilgilendirici broşürler dağıtılmaya başlandı

Marmaris'te 4 milyon TL'ye icradan satılık apart otel!

Marmaris 1. İcra Müdürlüğü, Muğla ili Marmaris ilçesi Kemeraltı mahallesi Dergahcivarı mevkiindeki apart otelin J ve H bloklarını toplam 4 milyon 75 bin 260 TL muhammen bedel ile ayrı ayrı satışa çıkardı

Marmaris projeleri Haberi

Marmaris projeleri

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Marmaris'te, arsa sıkıntısı nedeniyle inşaat firmalarının son dönemde "tercihli alan" statüsündeki yerlerde bulunan otelleri yıkarak yerine lüks konutlar yapması dikkat çekiyor. Marmaris Emlakçılar Derneği Başkanı Mustafa Ünal. "Turizmle geçimini sağlayan bir ilçede otellerin konuta dönüştürülmesi katma değer kaybma neden oluyor" dedi. 

Marmaris'te son yıllarda yaşanan arsa sıkıntısı nedeniyle bazı turistik tesislerin yıkılarak yerine fiyatlan 2 milyon liraya kadar çıkabilen lüks daireler yapılıyor. 

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Marmaris'te, inşaat firmalannın son dönemde birçok rezıdans yaparak satışa sunması dikkat çekiyor. 

Bazılan otellerin yerine yapılan rezidanslann fiyatlan. 450 bin Ua 2 milyon lira arasında değişiyor. 

Marmaris Emlakçılar Demeği Başkanı Mustafa Ünal. yaptığı açıklamada, ilçedeki sahil kesimlerinde bulunan bazı yerlerin "tercihli alan" olduğunu söyledi. 

Bu alanların, arsa sahibinin turistik tesis veya konut olarak kullanmayı...