17 / 05 / 2024

Marmaris yağış

Marmaris yağış

Yoğun yağış Marmaris'i de etkiledi. Marmaris'te etkili olan şiddetli yağış nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı. İlçede akşam başlayan yağış, ilerleyen saatlerde şiddetini artırdı.

Muğla Marmaris'te 4.3 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem yaşandı. Söz konusu sarsıntı çevre illerden de hissedildi.

Son Dakika Muğla Marmaris'te korkutan deprem

Son dakika deprem haberleri. Muğla'nın Marmaris ilçesinde deprem oldu. Saat 18:45'te gerçekleşen deprem bölgede yaşayanları korkuttu. İşte detaylar...

Benesta Marmaris fiyat!

Benesta Marmaris fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Benesta Amos Living adıyla yükselecek proje gerçeküstü bir yaşam vadediyor...

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni gelişme!

Oynadığı Recep İvedik filmleriyle dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Marmaris'te küçük oteller konut oluyor!

Pandemi ile birlikte izole yaşam sürmek isteyen vatandaşlar özellikle Marmaris'te konut kiralamaya başladı. Konutlara artan bu talep sonrasında bölgedeki küçük oteller yıkılarak konuta dönüştürülmeye başladı. 

Martı GYO'nun Marmaris Orhaniye Marinası 49 yıllığına tahsis edildi!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Muğla Marmaris Orhaniye Marina'ya ait değerleme raporu yayınlandı. 

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazları Kızılbük GYO'ya devrediliyor!

Sinpaş GYO'nun Muğla İli, Marmaris İlçesi'ndeki taşınmazlarının yeni kurulacak Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye devredilmesine karar verildi ve bu amaçla Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvurusu onaylandı.

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazları Kızılbük GYO'ya devredilecek!

Sinpaş GYO'nun Marmaris ilçesindeki taşınmazları yeni kurulacak Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye devredilecek. 

Martı GYO Marmaris Orhaniye Marina revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Muğla Marmaris Orhaniye Marina'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Kira ödemek istemedi, karavanda yaşamaya başladı! 

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, ev sahibinin bir odalı evin kirasını artırınca öfkelenen Yılmaz Kurban, kredi çekerek aldığı karavanda yaşamaya başladı...

Dilan Çiçek Deniz annesine Marmaris’ten ev alacak!

Dilan Çiçek Deniz, ilk evini arayışa girdi. 24 yaşında olan genç oyuncu, dizi ve reklamlardan kazandığı birikimiyle annesi Hale Hanım’a Marmaris’ten taş ev alıyor.

Koza Holding: Otel Angel’s Marmaris satılmayacak!

FETÖ/PDY soruşturması nedeniyle el konulan ve TMSF'ye devredilen Koza - İpek Grubuna ait Otel Angel’s Marmaris'in 230 milyon Euro'ya satışa çıktığı iddia edilmişti. Koza Holding'ten yapılan açıklamaya göre otel satılmayacak.

Marmaris'te elektrik kesintisi 28 Şubat 2016!

Marmaris ilçe merkezi ve tüm mahallerinde 28 Şubat Pazar günü saat 07.00 ila 13.00 arasında elektrik kesintisi yaşanacak. 6 Saatlik kesinti ile ilgili yapılan duyuruda şu sözlere yer verildi:

Marmaris yağış Haberi

Marmaris yağış


Marmaris'te etkili olan şiddetli yağış nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı. İlçede akşam başlayan yağış, ilerleyen saatlerde şiddetini artırdı. Yaklaşık 2 saat süren sağanak dolayısıyla Atatürk, Yunus Nadi ve Yeni Datça Yolu caddelerinde su birikintileri oluştu, logarlar taştı, çok sayıda araç yolda kaldı.


Armutalan Mahallesi'ndeki yağmur sularının toplanarak denize ulaştığı Ketenci Deresi'nin taşması sonucu ise bazı ev ve iş yerlerinde su baskınları meydana geldi. Esnaf, dükkanlarını içine dolan yağmur suları ile çamurları temizlemek için uzun süre uğraş verdi. Marmaris Belediyesi ekipleri de tıkanan kanalları açmaya çalıştı, iş yerlerine dolan suların tahliye edilmesinde vatandaşlara yardımcı oldu. Ekipler caddeleri kaplayan çamur tabakasını temizlemeye uğraştı.



Yeni...