06 / 05 / 2024

marmaris yapı

marmaris yapı

Muğla İl Özel İdaresi tarafından ihale yoluyla Marmaris Yapı Şirketi'ne satılan Marmaris İlçesi'ndeki Mavi Otel'in yıkımı bugün başladı. Mavi Otel'in yerine iş merkezi yapılacağı belirtildi....

Marmaris Yapı mimar, inşaat mühendisi ve şantiye şefi arıyor!

Marmaris Yapı firmasında görevlendirilmek üzere mimar, inşaat mühendisi, tekniker, şantiye şefi arıyor. Marmaris Yapı iş ilanı için CV yollayabileceğiniz iletişim adresi ve faks numarası haberin detayında yer alıyor...

Sinpaş Kızılbük Thermal devre mülk projesinden Şubat'ta 266.7 milyon TL'lik satış yapıldı! 

Kızılbük GYO, Marmaris Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde Şubat ayına ilişkin yapılan satış rakamlarını paylaştı. İşte ayrıntılar...

Marmaris’te mermer ocağı projesinin ÇED süreci sonlandırıldı!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde özel bir firma tarafından yapılması planlanan mermer ocağı işletmesi için başlatılan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci, proje sahasının orman alanında yer alması ve aynı zamanda da yerleşim yerlerine yakın olması gerekçesi ile sonlandırıldığı açıklandı.

Marmaris Belediyesi 5 iş yerini kiraya verecek! Yazlık bölgelerde kiralık iş yeri arayanlar dikkat!

Muğla İli Marmaris Belediye Başkanlığı, Muğla Marmaris'te yer alan beş adet iş yerini kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 26 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Marmaris Kızılbük Koyu'nda yapılan dev otel projesinin perde arkası ortaya çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kızılbük Koyu'nda Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Kızılbük GYO tarafından dev otel AVM ve 1389 adet devremülk projesi çalışmaları yapılıyor. Söz konusu projenin ÇED raporunun geçen yıl çıkan yangından 5 gün sonra alındığı iddia edildi.

Gizemli iş adamı Marmaris'in en gözde adasının satış fiyatına zam yaptı

Marmaris'in Gökova Körfezi'nde yer alan Karaca adasının satış fiyatına zam yapıldı. 3 yıl önce satışa çıkan adanın 145 milyon liralık fiyatı güncellenerek 360 milyon liraya çıktı. Adanın metrekare fiyatı bin 139 lira olarak belirlendi.

Marmaris'te kaçak yapı soruşturması için karar!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Fatih Çekirge bugünkü köşe yazısında Marmaris'te başlayan kaçak yapı soruşturmasını kaleme aldı. 

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı" dedi.

Marmaris'te konut inşaatları kısa sürede başlayacak!

Marmaris'te koordinasyon toplantısında açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Murat Kurum yanan konutlar yerine inşa edilecek konutların yapımına 1-2 ay içerisinde başlayacağını dile getirdi.

Yangında evleri hasar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacak!

Marmaris'te meydana gelen yangınları incelemek için bölgeye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yangında evleri zarar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacağını açıkladı.

Marmaris Belediyesi hizmet binası yıkıldı!

Riskli yapı olduğu gerekçesiyle boşaltılan Marmaris Belediyesi hizmet binasının yıkımı yapıldı.

Marmaris'teki depreme dayanıksız belediye binası yıkılıyor!

1970’li yılların başında otel olarak yapılan, 1990'da ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binasının deprem riski sebebiyle yıkımına başlandı.

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazları Kızılbük GYO'ya devrediliyor!

Sinpaş GYO'nun Muğla İli, Marmaris İlçesi'ndeki taşınmazlarının yeni kurulacak Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye devredilmesine karar verildi ve bu amaçla Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvurusu onaylandı.

Marmaris'te riskli yapı olduğu belirlenen apart otel yıkıldı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde riskli yapı olduğu belirlenen apart otel iş makinalarıyla yıkıldı...

marmaris yapı Haberi

marmaris yapı


Marmaris Kemeraltı Mahallesindeki 828 metrekare arsa üzerine inşa edilen ve Muğla İl Özel idaresinin geçtiğimiz Temmuz ayında ihaleye çıkartarak 9.5 milyon liraya Marmaris Yapı firmasına sattığı Mavi Otel'in eski binasının yıkım çalışmaları başladı.


Yıkım çalışması öncesi İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri Atatürk caddesi ile Ketenci kavşağını trafiğe kapattı. Daha sonra iş makineleri alana girerek yıkım işine başladı.Yıkılan otel binasının yerine iş merkezi yapılacağı belirtildi.


Muğla İl Özel İdaresi Mavi Otel dahil, elindeki bazı gayrimenkullerin satışını yapmak üzere daha önce ihaleye çıkmış, fakat ihaleye giren olmamıştı. Mavi Otel Muğla İl Özel İdare Genel Sekreterliği tarafından Temmuz ayında tekrar satışa çıkarıldı. Marmaris'in en işlek caddesi üzerinde Kemeraltı Mahallesi'nde bulunan dört katlı Mavi otelin satışı kapalı telif usulü satış ile tekrar ihale yapıldı. İhaleye...