17 / 05 / 2024

marmariste tamamlanamayan otel

marmariste tamamlanamayan otel

Marmaris'te 310 dönümlük alanda yapımına başlanan 5 yıldızlı otel inşaatının, tatbikat alanı olarak kullanılması dikkat çekiyor Marmaris'te 26 yıldır tamamlanamayan 5 yıldızlı otel inşaatı, tatbikatlarda enkaz alanı olarak kullanılıyor.

40 yıldır tamamlanamayan otel satıldı! Yeni sahibi Serdar Bilgili oldu

İnşaatı 40 yıldır tamamlanamayan ve Ankaralıların ‘bitmeyen otel’ olarak adlandırdığı Büyük Çankaya Oteli’nin satışı gerçekleşti. İş insanı Ahmet Hattat’ın sahibi olduğu otel Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’ye satıldı.

İzmit Titanic Otel Rezidans'ın akıbeti merak ediliyor!

Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen ve Azeri işadamına ait Kartepe'nin Köseköy bölgesinde inşaatı tamamlanamayan ve harabe halinde bulunan Titanic Otel ve Rezidans inşaatının akıbeti merak ediliyor.

Martı Grup Bodrum ve Marmariste otel açacak!

Martı Grubu, Bodrum'a 150 odalı 5 yıldızlı, Marmaris Sarıgerme'ye 450 oda 1.000 yataklı 5 ve Marmaris İçmeler'e 309 oda 700 yatak kapasiteli beş yıldızlı birer otel yapacak..

Marmaris'te 26 yıldır tamamlanamayan otel inşaatı enkaz alanı olarak kullanılıyor!

Marmaris'te 26 yıldır tamamlanamayan 5 yıldızlı otel inşaatı, tatbikatlarda enkaz alanı olarak kullanılıyor. Kızılkum mevkisinde, denize sıfır konumda olan ve önünde iki koyu bulunan dev otel inşaatının tatbikat alanı olarak kullanılması dikkat çekiyor.

Ahmet Hattatın Çankayadaki otel inşaatı icradan satılık! 394 milyon TLye!

Ankara Gayrimenkul Satış İcra Müdürlüğü, Ahmet Hattata ait olan ve yaklaşık 30 yıldan bu yana tamamlanamayan otel, AVM ve kongre merkezi inşaatını satışa çıkardı  

Dilek Sabancı yurtdışında otel yapıyor!

Dilek Sabancı: "Dilek Gayrimenkul ve Turizm Yatırımları diye bir şirketim var. Gayrimenkul konusu üzerinde çalışıyoruz. Yurtdışında bir otel projem var" dedi

The Ritz-Carlton İstanbul ve Bodrum'da otel açmayı planlıyor

The Ritz-Carlton Otel Şirketi Başkanı Simon Cooper, İstanbul ve Bodrum'da otel açmak istediklerini bildirdi

Marmaris'te 2.7 milyon TL'ye icradan satılık otel

Marmaris 1. İcra müdürlüğü Armutalan'daki Ladik Park Otel'i satışa çıkardı.

The Marmara Hotels New York'ta ikinci bir otel açacak!

The Marmara Hotels & Residences Genel Koordinatörü Serdar Alp Turan New York'ta ikinci bir otel açacaklarını belirtti

Ant Yapı, İstanbul ve İzmir'de otel yapacak

`Dünyanın En Büyük 225 Uluslararası Müteahhitlik Firması' sıralamasına bu yıl ilk kez, ama oldukça yüksek bir sıralamadan; 70'incilikten giren Ant Yapı, iki otel yapma kararı aldı

The Marmara Grup, New York'ta otel arıyor!

The Marmara Grup, New York'ta ikinci bir otel arayışı içinde olduklarını açıkladı

 

16 mülk sahibi ikna olursa Nişantaşı'na 'hip otel' açılacak

ABD'li bir 'hip otel' yatırımcısı 16 mülk sahibi ikna edilirse 2010'da 120 odalı bir otel kuracak

Koç Grubu Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açıyor!

Koç Grubu, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladığı Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açacak

marmariste tamamlanamayan otel Haberi

marmariste tamamlanamayan otel

İçmeler Mahallesi'nin Kızılkum mevkisinde, denize sıfır konumda olan ve önünde iki koyu bulunan dev otel inşaatının tatbikat alanı olarak kullanılması dikkat çekiyor. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Mandalin isimli 5 yıldızlı olarak planlanan otelin yapımına 1988 yılında başlandı. 550 oda ve bin 100 yatak kapasiteli otelin inşaatı, sahiplerinin iflas etmesi nedeniyle yarıda kaldı. Ancak inşaata başlanmasından yaklaşık 21 yıl sonra 2009'da bir inşaat firması tarafından otelin içinde bulunduğu arsaya konutlar yapılması için proje hazırlandı. Yabancılara yönelik lüks daireler yapılmasını ön gören proje, 2010'da İçmeler Belediyesi'ne sunuldu. Belediye yönetimi, söz konusu bölgenin konut için uygun olmadığını 5 veya 7 yıldızlı lüks bir turistik tesis yapılmasının bölge turizmi için daha faydalı olacağını bildirerek projeyi kabul etmedi. 


"Konuttan vazgeçildi otel yapılacak" 


Muğla'nın Büyükşehir statüsüne...