29 / 07 / 2024

Marriott Hotel ne zaman açılacak

Marriott Hotel ne zaman açılacak

72 ülkede 3.900 otele sahip dünyanın en büyük otel zinciri Marriott International’ın en yeni halkalarından biri olan İstanbul Marriott Hotel Şişli konuklarını ağırlamaya başladı.

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Ela Quality Resort Hotel'in değeri ne kadar?

Özak GYO tarafından Ela Quality Resort Hotel'in 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki, Ela Quality Resort Hotel'in değeri ne kadar oldu?

Radisson Blu EMEA portföyüne 16 yeni tesis ekledi!

Avrupa'nın en büyük lüks markası konumunda yer alan Radisson Hotel Group'a bağlı Radisson Blu 2021 yılı ilk çeyreğinde portföyüne eklenen 2 binden fazla oda ve 16 yeni tesis ekledi.

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya GYO, Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne'de yapılacak olan '' Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin protokol imzaladı. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Marriot İstanbul'un acı günü! Nurperi Bölükbaş vefat etti!

Marriott Hotel Asia Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş.'nin Satış Pazarlama Direktörü Nurperi Bölükbaş vefat etti. 

Sheraton Bishkek Hotel 2019'da açılacak!

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, dünya genelinde 129 ülkede 6 bin 700 oteli bulunan Marriott Grubu ile yaptığı anlaşma ile Sheraton Bishkek Hotel’i 2019 yılının ilk yarısında açmaya hazırlanıyor. 

Bebek Hotel, Katar Kraliyet Ailesi’ne mi satıldı?

Bir dönem önemli edebiyatçıların buluşma noktası olan ünlü Bebek Hotel, 220 milyon dolar bedelle Katar Kraliyet Ailesi’ne satıldığı iddia edildi. Otel Ocak 2019'da rezidansa dönüşüyor.

Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı!

4 Ekim 2018 tarihinde Marriott Hotel Şişli’de düzenlenen Autodesk Teknik Zirvesi'nde Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı.

İbrahim Polat’a anlamlı ödül!

İbahim Polat Holding’in yönetim kurulu başkanı İbrahim Polat’a Marriott Hotel Grubu tarafından “Ömür Boyu Başarı Ödülü” verildi.

7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 26 Nisan'da!

7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi bu yıl 26 Nisan Perşembe günü Marriott Hotel Şişli’de yapılacak..

Marriott Hotel ne zaman açılacak Haberi

Marriott Hotel ne zaman açılacak

Marriott International Avrupa Operasyonundan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Reiner Sachau “Marriott zinciri, Avrupa’da en hızlı Doğu Avrupa bölgesinde büyüyor. 2015 sonuna kadar bu bölgede 16 otel daha açacağız. Avrupa’daki 11 otel markamızın 6’sının bulunduğu Türkiye’de geçtiğimiz yıllarda güçlü bir büyüme sergiledik ve bugün de Türkiye’deki portföyümüze bir otel daha eklemekten dolayı mutluyuz” dedi.



İstanbul Marriott Hotel Şişli Genel Müdürü Thomas Eder de “Geleceğin seyahat trendleri ve ihtiyaçlarını bugünden karşılamak istiyoruz. Yeni nesil konuklarımıza en iyi hizmeti sunmaya çalışacağız. Bu yıl içinde 80.000 kişiyi ağırlamayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu. 


Dünyanın 72 ülkesinde, 3.900 otel, 35 milyon sadakat üyesi ve 18 markaya sahip bir otel zinciri olan Marriott International’ın en yeni oteli İstanbul Marriott Hotel Şişli, özenli bir hazırlık sürecinin ardından 7 Mart Cuma...