29 / 07 / 2024

Marriott Hotel şişli

Marriott Hotel şişli

72 ülkede 3.900 otele sahip dünyanın en büyük otel zinciri Marriott International’ın en yeni halkalarından biri olan İstanbul Marriott Hotel Şişli konuklarını ağırlamaya başladı.

Şişli Lausos Palace Hotel 85 milyon TL'ye icradan satışta!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü İstanbul Şişli'de yer alan Lausos Palace Hotel'i 85 milyon TL'ye icradan satışa çıkardı.

Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı!

4 Ekim 2018 tarihinde Marriott Hotel Şişli’de düzenlenen Autodesk Teknik Zirvesi'nde Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı.

Şişli Inside Hotel'e haciz şoku!

İstanbul Şişli’de bulunan 'Inside Hotel', kirasını ödemediği iddiasıyla içinde müşterilerin yer aldığı sırada tahliye edildi

7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 26 Nisan'da!

7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi bu yıl 26 Nisan Perşembe günü Marriott Hotel Şişli’de yapılacak..

Wish More Hotel Şişli'de iki yeni otel açacak!

Mardinli Özkök Ailesi, Şişli'deki Sadıklar Pasajı'nı satın alarak beşyıldızlı lüks bir otelin inşaatına başlarken, Harbiye'de de bir başka beş yıldızlı otel projesi üzerinde çalışıyor.

Gayrimenkul finansmanında alternatif öneriler 28 Nisan'da anlatılacak!

28 Nisan Perşembe günü Marriott Hotel Şişli’de gerçekleştirilecek 5. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi’nde, ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ‘Gayrimenkul Finansmanında Alternatif Öneriler’i anlatacak.

ERA, 3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nin platin sponsoru oldu!

‘3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’ 25 Şubat Perşembe günü Marriott Hotel Şişli’de gerçekleştirilecek. Kongrenin platin sponsoru ERA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ise kongrede kentsel dönüşüme farklı bir bakış açısıyla yaklaşacak.

3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 25 Şubat'ta!

25 Şubat da İstanbul’ da “Sürdürülebilir Şehirler ve Binalar” başlığı altında “3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” Marriott Hotel Şişli'de Management Plus Danışmanlık Ve Eğitim tarafından düzenlenecek.

Arda Turan Şişli'de restoran açıyor!

Arda Turan, işletmeci oluyor. Turan, Cemal Sarıhan ile Şişli'deki Clarion Hotel'in altında bir restoran açıyor. 'Yeni nesil esnaf lokantası' sloganıyla yola çıkan Turan, mekanın adını Arşiv koydu.

Marmaris Turistik ve Hotel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Marmaris Turistik ve Hotel İşletmeciliği Anonim Şirketi 9 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Okan Ünal Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

2. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 25 Şubat'ta!

Kentsel Dönüşüm Kongresi 25 Şubat’ta! “2. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” için geri sayım başladı. “2. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” 25 Şubat'ta Marriott Hotel Şişli'de yapılacak.

2. Kentsel Dönüşüm Kongresi 25 Şubat'ta yapılacak!

2. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi, 25 Şubat'ta İstanbul Marriott Hotel Şişli'de yapılacak. Saat 09:30'da başlayacak olan kongrede kentsel dönüşüm her yönüyle konuşulacak.

Aktaş İnşaat'ın yeni yatırımı Clarion Hotel&Suites Şişli'de!

İstanbul, Bodrum ve Manisa'da başarılı pek çok projeye imza atan Aktaş İnşaat, artık turizm sektöründe de faaliyet gösterecek. Grubun Türkiye'deki ilk oteli olan Clarion Hotel & Suites Şişli İstanbul'da açıldı.

Marriott Hotel şişli Haberi

Marriott Hotel şişli

Marriott International Avrupa Operasyonundan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Reiner Sachau “Marriott zinciri, Avrupa’da en hızlı Doğu Avrupa bölgesinde büyüyor. 2015 sonuna kadar bu bölgede 16 otel daha açacağız. Avrupa’daki 11 otel markamızın 6’sının bulunduğu Türkiye’de geçtiğimiz yıllarda güçlü bir büyüme sergiledik ve bugün de Türkiye’deki portföyümüze bir otel daha eklemekten dolayı mutluyuz” dedi.



İstanbul Marriott Hotel Şişli Genel Müdürü Thomas Eder de “Geleceğin seyahat trendleri ve ihtiyaçlarını bugünden karşılamak istiyoruz. Yeni nesil konuklarımıza en iyi hizmeti sunmaya çalışacağız. Bu yıl içinde 80.000 kişiyi ağırlamayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu. 


Dünyanın 72 ülkesinde, 3.900 otel, 35 milyon sadakat üyesi ve 18 markaya sahip bir otel zinciri olan Marriott International’ın en yeni oteli İstanbul Marriott Hotel Şişli, özenli bir hazırlık sürecinin ardından 7 Mart Cuma...