25 / 07 / 2024

mars evini kim satın aldı

mars evini kim satın aldı

İnternet üzerinden satışa çıkarılan ve tarihte ilk dijital ev olan 'Mars evi' alıcı buldu. NFT tarafından satılan ev 515 bin dolara satıldı.

Evini büyük zararla teslim alan Mağdur ev sahibi sordu: Kim mağdur? Ev sahibi mi kiracı mı?

Ev sahibi ve kiracı kavgaları gündemdeki yerini korurken, evini büyük bir zararla teslim alan Mağdur ev sahibi de görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak sordu: Kim mağdur? Ev sahibi mi kiracı mı?

Kim Kardashian'ın Hidden Hills’teki evini yenilemesine komşu engeli!

Kim Kardashian'ın California’nın lüks bölgesi Hidden Hills’te bulunan konutunu yenileme planları, komşularında rahatsızlık yarattı. Komşulardan birinin Kardashian’ın inşaat planlarını durdurmak amacıyla mahkemeye başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Kim Kardashian ve Kanye West Los Angeles'taki evini satıyor!

Kim Kardashian ile Kanye West, sanat müzesine benzeyen evini satışa çıkardı. Çift, Los Angeles'ın Bel Air bölgesindeki evi için 18 milyon dolar istiyor.

Kim Kardashian ile Kanye West çifti Kaliforniya'daki evini sattı!

Dünyaca ünlü magazin yıldızı Kim Kardashian, müzisyen eşi Kanye West ile Kaliforniya'dan aldıklarını evlerini sattılar. 

Kim Kardashian, Los Angeles’taki evini 2 milyon dolara yeniledi!

ABD'nin en ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian ve rap’çi eşi Kanye West, üç yılın ardından kendi evlerine taşınmak için hazırlık yapıyor. Çiftin Los Angeles- Bel Air’de bulunan malikânesindeki yenileme çalışmaları nihayet tamamlandı.

Kim Kardashian Kaliforniya'daki evini 2. kez dekore ettirecek!

Kim Kardaşyan, Kaliforniya'da bulunan 20 milyon dolar değerindeki evi ikinci kez tadilattan geçirdikleri anlaşıldı. People dergisine konuşan bir kaynak, "Bu ev için hiçbir masraftan kaçınmıyorlar. Harcamalarının sınırı yok" dedi.

Kim Kardashian ve Kanye West ABD'deki evini satıyor!

Ün­lü çift Kan­ye West ve Kim Kar­das­hi­an, ABD'deki malikanesini satışa çıkarmaya karar verdi. Çif­tin sa­tış ge­rek­çe­si ola­rak Kar­das­hi­an’­ın şe­hir ha­ya­tın­dan uzak bir yer­de ya­şa­mak is­te­me­si gös­te­ri­li­yor.

Mimar Güvenç Özel'in Mars'taki evini robotlar inşa edecek!

NASA’nın açtığı “Mars Kolonisi Mimari Tasarım Yarışması”nda Türk mimar Güvenç Özel’in projesi 168 proje içinden dördüncü seçildi.Güvenç Özel projesini Habertürk’e anlattı.

Kooperatif üyesi evini satarsa aidatı kim öder?

Bir kooperatif en az 7 ortak tarafından imzalanacak ana sözleşme ile kuruluyor. Kooperatif üyelerinin aidat gibi bazı sorumlulukları bulunuyor. Peki, kooperatif üyesi evini satarsa aidatı kim öder? Yeni üyenin aidat sorumluluğu nedir?

Evini satanlar emlak vergisi öder mi?

Evin satıldığı sene emlak vergisini kim öder? Evini satanlar sattıkları yıl emlak vergisi öder mi? İşte emlak vergisi ile ilgili merak edilen soruların yanıtı bu haberde...

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim nasıl yapar?

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim yapabilir? Okul, park ve teknik altyapı alanlarının kamulaştırmasını kim, nasıl gerçekleştirebilir? Okul arsasını kim kamulaştırır? Park arsasını kim kamulaştırabilir? İşte kamulaştırma ile ilgili bu soruların cevapları..

Kim Kardashian evini tek başına dekore etmiş!

Beverly Hills'in sırtlarındaki villayı oldukça kelepir bir fiyata satın alan Kim Kardashian, şehirdeki sesten, sosyal aktivitelerinden ve herkesten kaçıp sığınabileceği, kafasını dinleyebileceği bir ev istemiş....

Ak-Kim Kimya 2017'de satışlarını ikiye katlayacak!

Avrupa'ya ihracatını yüzde 30 artıran Ak-Kim Kimya 2013-2017 stratejik plan doğrultusunda yatırımlar için toplam 90 milyon dolar tutarında bir bütçe öngörüyor. Şirket, bu yatırımlar doğrultusunda 2017'de satışlarını 2 katına çıkarmayı hedefliyor...

mars evini kim satın aldı Haberi

mars evini kim satın aldı

Tasarımcı Krista Kim tarafından tasarlanan dünyanın ilk dijital evi olan Mars House NFT tarafından geçtiğimiz günlerde satışa sunulmuştu. Sabah'ta yer alan habere göre; sanal ev için 500 bin dolar belirlenmişti Ev 515 bin dolardan alıcı buldu. Evin alıcısı açıklanmazken 'Mars evi'nin yeni sahibi dijital sanatçı Krista Kim'e 288 Ether (yaklaşık 515 bin dolar) kripto para ödedi.

Evin yeni sahibi Krista Kim'den 515 bin dolar karşılığında kendi adına "Metaverse" platformuna yüklenmek üzere 3 boyutlu dosyalar alacak.

Krista Kim, sanal arazilerin satın alındığı, ticaretinin yapıldığı ve dijital evlerin, işyerlerinin inşa edildiği Metaverse'nin dünyamızın sanal bir uzantısı olduğunu söyledi.

Kim, evi tasarlarken salgın sırasındaki karantinadan esinlendiğini belirtti. Kendisini "Techism sanatçısı" olarak tanımlayan Kim, CNN'e, "Mars House, yeni nesil NFT'leri temsil ediyor. AR (artırılmış gerçeklik)...