05 / 05 / 2024

Mars prefabrik

Mars prefabrik

HAFİF çelik yapı sektöründe faaliyet gösteren firma Prefabrik Yapı AŞ, sıfır karbon salınımlı ' Mars Konteynerini ' piyasaya çıkardı. Mars Konteynerler, 0 karbon salınımı gerçekleştiriyor

Prefabrik Yapı, Mars konteyneri tanıttı!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı AŞ, Uluslararası Sürdürülebilir Yapılı Çevre Konferansında (SBE16 İstanbul) yeni ürünü Mars konteyneri sergiledi.

Prefabrik Yapı A.Ş sekiz katlı hafif çelik yapılar inşa edecek!

Deprem zamanlarında ilk tercih edilenin prefabrik yapılar olduğunu söyleyen Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi Aydan Hekim, afet dönemlerinde prefabrik yapıların, insanların öncelikli yaşam alanları ve barınakları olarak kullanıldığını ifade etti.

Tepe Prefabrik'e LEED Sertifikası verildi!

Tepe Prefabrik,uluslararası alanda en çok saygı gören yeşil bina sertifikası olan LEED (Leadership Energy & Environmental Design) Sertifikasını LEED Altın seviye üzerinden almaya layık görüldü.

Tepe Prefabrik Leadership Energy Belgesi almaya layık görüldü!

Bilkent Holding şirketlerinden biri olan Tepe Prefabrik, Uluslararası alanda en saygın yeşil bina sertifikası olan LEED (Leadership Energy & Environmental Design) Belgesi almaya layık görüldü.

TİKA'dan Gazzeliler'e prefabrik konut!

TİKA'dan Gazzeliler'e prefabrik konut projesi geliyor. Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı tarafından, evleri yıkılan Gazzeliler için bin prefabrik konut inşa edileceğini bildirdi.

THY prefabrik eğitim binası yapım işi!

Türk Hava Yolları Aydın Uçuş Eğitim Akademisi prefabrik eğitim binası yapım işi ihale edecek. İhale 19 Ağustos 2014 Salı gününde saat 10:00'da gerçekleşecek..

Assan Panel, son 10 yıldır Irak'ta prefabrik talebini karşılıyor!

Yeniden yapılanma sürecine giren Irak'ta, büyüyen inşaat ve taahhüt sektörüne hizmet veren Assan Panel, 10 yıldır prefabrik çözümlere yönelik talepleri karşılıyor. Bölgenin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduruyor...

AEA İnşaat Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AEA İnşaat Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Azizoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da Pendik, Esenyalı Mahallesi, Mezkur Sokak, Deniz Apartmanı'nda kuruldu.

Japon Hitachi, Mars Lojistik'in yüzde 51'ini satın aldı!

Japon teknoloji devi Hitachi' nin yüzde 51'ini aldığı Mars Lojistik, gözünü yeni hedeflere çevirdi. 2014' ü yatırım yılı ilan eden Mars, Türkiye'den şirket satın alacak...

Karmod Prefabrik'in ihracat yaptığı ülke sayısı 75'e ulaştı!

Karmod Prefabrik'in ihracat yaptığı ülke sayısı 75'e ulaştı. Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya yaptığı açıklamada, özellikle son on yılda gerçekleştirdikleri atılımla ihracat yaptıkları ülke 5 sayısının 75'e ulaştığını bildirdi...

Betaş Prefabrik öngermeli köprü kirişi yatırımına başladı!

Betaş Prefabrik ve Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ateş, 5 bin 500'ü kapalı, 20 bini açık alan olmak üzere toplam 25 bin metrekarelik bir alanda faaliyetlerinin sürdüğünü bildirdi...

Prefabrik Yapı A.Ş. Sürdürülebilir Markalar Konferansı’nda sürdürülebilir çözümler sundu!

Sürdürülebilir Markalar Konferansı, sürdürülebilirlik profesyonellerini bir araya getirdi, hafif çelik yapı sektörünün lider firması Prefabrik Yapı A.Ş. konferansta sürdürülebilir ürün tasarımları hakkında bilgi verdi...

Prefabrik Yapı hafif çelik binalarını Steelin markası ile satışa sunuyor!

Hafif çelik yapı sektörünün lider firması olan Prefabrik Yapı A.Ş., ön üretimli hafif çelik binalar ve de ekolojik konteynerlerini Steelin markası ile satışa sunuyor.

Mars prefabrik Haberi

Mars prefabrik

Mars Konteynerin tüm enerji ihtiyacını, herhangi bir dış kaynağa ihtiyaç duymadan, çatışma 28 derecelik açı üe yerleştirilmiş fotovoltaik paneller aracılığı ile karşıladığını ifade eden şirket yetkilileri "Hafif çelik üretim teknolojisi uygulanan yapüarda ısıtma ve soğutma için daha az enerjiye ihtiyaç duyuluyor. Konteynerin yıllık soğutma 546,9 kWh, ısıtma 860 kWh, aydınlatma 453,8 kWh ve ekipman 595,9 kWh olmak üzere toplamda 2456,6 kWh'lik bir enerji gereksinimi oluyor. Fotovoltaik panelleri yüda 2900 kWh'lik enerji üreterek tüketimden fazla bir enerji arzı sağlıyor. A sınıfı değer aralığı 0-39 olan Mars Konteynerleri'nin EP değeri ise; 19,37. yüzde 118 oranında yenilenebilir enerji kullanılan Mars Konteynerler, 0 karbon salınımı gerçekleştiriyor" dedi. 


Hürriyet Seri...