06 / 05 / 2024

Mars Sinema satışı

Mars Sinema satışı

Mars Sinema hisselerinin tamamının satışı için Morgan Stanley ve Goldman Sachs 'ın yetkilendirilmesi bekleniyor.

Yabancıya konut satışı neden düşüyor?

Yabancıya konut satışı 2023 yılında bir önceki seneye göre yarı yarıya azaldı. Yabancı talebindeki azalma ve konut sektörünün son durumuyla ilgili Mars International CEO'su ve GİGDER Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Bucak anlattı.

Mars International CEO'su: Yabancıya konut satışı 2025 yılında yeniden canlanacak!

Türkiye'de konut satışları ve fiyatlarının seyri merakla takip ediliyor. Mars International CEO'su Hakan Bucak, gayrimenkul sektördeki son gelişmeleri anlattı. İşte Bucak'ın emlak piyasasına ilişkin değerlendirmeleri...

Yabancıya konut satışında 'golden visa' ve yüzde 1 fon payı önerisi! Gayrimenkulde 2025 ve 2026 yılları önemli!

Mars Türkiye kurucusu ve CEO’su Hakan Bucak, gayrimenkul sektörü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve yabancıya konut satışına da değindi. İşte Hakan Bucak'ın sektörle ilgili önemli açıklamaları...

Yabancıya konut satışı 11 ayda yüzde 20,4 arttı! 2022 hedefi 70 bin adet! 

MARS Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Bucak, konut sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yabancıya konut satışının ayda yüzde 20,4 yükseldiğine dikkat çeken Bucak, 2022 hedefinin 70 bin olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Brooke Shields, Pasifik kıyısındaki evini satıyor!

80'lerin sinema ikonlarından Brooke Shields, tenis yıldızı eski eşi Andre Agassi ile evliyken 3,3 milyon dolara satın aldığı konutunu şimdi 8 milyon 195 bin dolara satışa sundu. Rustik tarzda tasarlanan konutta her şey var. 

Gayrimenkul sektörü tam kapanma sonrası rekor satış bekliyor!

Mars Investment Genel Müdürü Hakan Bucak yaptığı açıklamada Sektörde, tam kapanma sonrasına ertelenen talep ile birlikte ciddi bir satış beklentisinin hakim olduğunu söyledi.

The Godfather'ın çekildiği Hearst Estate malikanesi satışa sunuldu!

Sinema dünyasının kült filmlerinden biri olan The Godfather (Baba) filminin çekildiği malikane 89 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Dünyanın ilk sanal evi 515 bin dolara satıldı!

İnternet üzerinden satışa çıkarılan ve tarihte ilk dijital ev olan 'Mars evi' alıcı buldu. NFT tarafından satılan ev 515 bin dolara satıldı.

Mars evinin fiyatı 500 bin dolar oldu! 

İnternet üzerinden satışa çıkarılan ve tarihte ilk dijital ev olan 'Mars evi' için istenilen fiyat belli oldu. Dijital ev için 500 bin dolar fiyat belirlendi. 

Mars Gayrimenkul 2021'de 55 bin konut satışı hedefliyor!

Gayrimenkul sektörünün önemli temsilcilerinden Mars Investment, bu yıl minimum 500 milyon TL'lik konut satışı hedefliyor. Şirketin genel müdürü Hakan Bucak, sektörün 55 bin konut satışıyla 10 milyar dolar ciroya ulaşacağını öngörüyor.

Konut satış rakamları nasıl ikiye katlanır?

Mars Investment Genel Müdürü Hakan Bucak, konut satış rakamlarını ikiye katlamak için sektörde aylık ve çeyrek dönemlerde olmak üzere “detaylı” veri paylaşımına ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

Hakan Bucak: Konut sektörü satış hızını artırdı!

Ağustos 2020 konut satış istatistiklerini yorumlayan Mars Investment Kurucu Genel Müdürü Hakan Bucak, ''Pandemi nedeniyle aslında minimum 3 ay talep kaybı ve resmi işlem kaybı yaşayan konut sektörü satış hızını artırdı'' dedi.

Yeni Zelanda'da dev kasaba 7,5 milyon dolara satılıyor!

Yeni Zelanda'da 2006 yılında yapımı tamamlanan Vahşi Batı kasabası 7,5 milyon dolara satılıyor. Kasabada bir tahta şerif ofisi, sinema salonu olarak ikiye katlanan bir adliye binası ve hatta lisanslı bir salon bulunuyor.

Mars Sinema satışı Haberi

Mars Sinema satışı

Türkiye'nin en büyük sinema zincirlerinden olan Mars Sinema'nın hisselerinin tamamının satışı için kısa bir süre zarfında Morgan Stanley ve Goldman Sachs'ın yetkilendirilmesi bekleniyor. 



Konu hakkında bilgi sahibi kaynakların Reuters'e verdiği bilgide, satıcıyı temsil etmek üzere yatırım bankaları Goldman Sachs ve Morgan Stanley'in yetkilendirilmesi bekleniyor.



"Yetkilendirme 10-15 güne kadar açıklanabilir" diyen bir kaynak, alıcı tarafta hem özel sermaye şirketlerinin hem de stratejik yatırımcıların olabileceğini söyledi. Mars Sinema'da girişim sermayesi şirketi Actera ve Esas Holding'in yüzde 69.5, şirketin Yönetim Kurulu Bakanı Muzaffer Yıldırım'ın ise yüzde 30.5 hissesi bulunuyor. Mars Sinema, 27 şehirde 589 salonuyla faaliyet gösteriyor. 2001 yılında kurulan Mars Sinema, 2003 yılında İş Girişim Sermayesi'yle yaptığı ilk ortaklığın ardından birçok ortaklığa daha imza attı. Mars Sinema son olarak girişim sermayesi şirketi Actera'nın...