28 / 04 / 2024

marsa yerleşmek için başvuru

marsa yerleşmek için başvuru

Merkezi Hollanda'da bulunan " Mars One " örgütünün, 2023 'te Mars'ta kurmayı planladığı kolonide yaşamak için şimdiye kadar 100 binden fazla kişinin başvuruda bulunduğu bildirildi.

1 milyon konut hedefleyen Zeray halka arz için SPK'ya başvurdu!

1 milyon konut hedefleyen Zeray, gayrimenkul yatırım ortaklığına (GYO) dönüşmek için Sermaye Piyasa Kurulu'na (SPK) başvuru yaptı.

TOKİ, Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri'ndeki 106 yeni konut için ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri'ndeki 106 yeni konut için 4 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

13 bin kişinin yaşayacağı yeni imar alanı için start verildi! Akçaovalılar yeni yerleşim alanına kavuşuyor!

Muğla'ya Bağlı, Menteşe Belediyesi,  13 bin kişinin yaşayacağı yeni kentsel yerleşim alanı için Akçaova Mahallesi'nde yeni imar alanı oluşturuyor. 

Yabancı sermaye, tahvil alımı için yüzde 35 getiriyi görmek istiyor!

JPMorgan son dönemde yüksek getiri sağlayan uzun vadeli lira cinsi tahvillerde alım tavsiyesine geçmek için getirilerin daha da yükselmesini bekleyecek.

İBB'den fahiş kira fiyatlarının önüne geçmek için dikkat çeken öneri

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökce, İstanbul'da 450 bin ile 750 bin arasında boş konut olduğunu ifade etti. Gökce, son dönemlerde fahiş kiraların önüne geçmek için kademeli emlak vergisi uygulaması önerisi yaptı. İşte tüm detaylar...

İstanbul'dan Bodrum’a deprem akını! 3 günde taşınan var!

Yıllardır İstanbul’dan gidenlerin yerleşmek için en fazla tercih ettiği yerlerden olan Bodrum, Kahramanmaraş depremlerinin ardından ise adeta İstanbulluların göç akınına uğruyor. Peki neden Bodrum’u seçiyorlar?

Altın fiyatları resmen yerle bir oldu! Altın için son fırsat! Hemen bakın! 8 Şubat 2023 canlı altın fiyatları

8 Şubat  Çarşamba altın fiyatları milyonlarca yatırımcı ve altın almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Altın da düşüşler devam ediyor. Altın fiyatları resmen yerle bir oldu! Altın için son fırsat! Hemen bakın! 8 Şubat 2023 canlı altın fiyatları.

İnanılır gibi değil! Araç muayenesinden geçmek için yeni taktik ‘pes’ dedirtti!

Artan enflasyon ve döviz kurlarına bağlı olarak sürekli yükselen otomobil fiyatlarıyla birlikte yedek parçadaki fahiş artışlar da vatandaşı her geçen gün yeni taktikler bulmaya itiyor. İşte bunun son örneği. Aracını muayeneden geçirmek için arızalı parçayı satın alamayan vatandaş bakın ne yapıyor?..

Kanal İstanbul çevresindeki arsalar 'Türk vatandaşlığına geçmek isteyenler için uygundur' diyerek satışa çıkarılmış!

Geçen haziran ayında İstanbul'da kurulan Elhaj Grup, kanal manzaralı arazilerini “Türk vatandaşlığına geçmek isteyenler için uygundur” diyerek satışa çıkarmış.

Hediye seçmek sizin için problemse bu haberi mutlaka okuyun! 8 Eylül 2022 Konyalı Saat fiyat listesi..

Hediye seçmek hepimiz için çok karmaşık bir iş. Ama konyalı saatte herkes için, her zevke uygun saat var. Şu anda büyük bir indirimin var olduğu Konyalı Saat’de birçok ürün çok uygun fiyatıyla satışta. Işte 8 Eylül 2022 Konyalı Saat fiyat listesi...

Binalar ile Yerleşmeler için Yeşil Sertifika Yönetmeliği yürürlüğe alındı! İşte ayrıntılar...

"Binalar ile Yerleşmeler için Yeşil Sertifika Yönetmeliği" yürürlüğe alındı. İşte yönetmelikle ilgili tüm detaylar...

Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Yönetmeliği!

Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Yönetmeliği bugünkü 31864 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

İslam Memiş büyük kriz için tarih verdi ve uyardı

Bütün dünya bir taraftan gıda krizi ile mücadele ederken bi taraftan da ekonomik çöküşün önüne geçmek için çaba sarf edecek. Tekrarlıyorum ekim hazırlığı çok önemli

marsa yerleşmek için başvuru Haberi

marsa yerleşmek için başvuru



Mars'a yerleşmek için 100 binden fazla başvuru yapıldı. Kar amacı gütmeyen örgütün açıklamasında, nisan ayından bu yana 100 farklı ülkeden 100 binden fazla astronot adayının projeye katılmak için başvurduğu belirtildi.


Kızıl Gezegen'e yerleşmek isteyenler arasında 19 ila 34 yaşlarında 11 Türk vatandaşı da bulunuyor.


Örgüt yetkilileri, başvuranlar arasında Çinliler ile Amerikalıların büyük çoğunlukta olduğunu belirtti.


Önce başvuru ücretini ödeyen astronot adayları, daha sonra kendilerini tanıtmak için hazırladıkları 1 dakikalık videoyu Mars One örgütünün internet sitesine yüklüyor.


Başvuru ücreti, kişi başına düşen gayrisafi milli hasıla oranına göre ülkelere göre 5 dolarla 73 dolar arasında değişiklik gösteriyor. Başvuru ücreti, ABD için 38 dolar, Meksika için ise 15 dolar olarak belirlendi.


Örgütün 24 astronot adayının seçileceği 2 yıllık eleme süreci, reality şov olarak televizyondan yayımlanacak. İsteyenler, geleceğin...