14 / 05 / 2024

Marsan Marmara enerji sektörüne mi giriyor

Marsan Marmara enerji sektörüne mi giriyor

İnşaat, turizm, gayrimenkul yatırım ve proje geliştirme gibi sektörlerdeki 19 şirketiyle 35 yıldır faaliyet gösteren Marsan Marmara Holding A.Ş., rotayı “güneş enerjisi” sektörüne çevirdi.

Dev Marmara Teknoloji Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Dev Marmara Teknoloji Enerji Anonim Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Akif Murat Sezgen, Ahmet Arda Altuntaş ve Ahmet Melih Özkan ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da sismik boşluk riski! Marmara'da 244 yıldır enerji birikiyor! Uzman isim büyük İstanbul depremini açıkladı! 

Orta Marmara'da tam 244 yıldır enerji biriktiğini belirten Prof. Dr. Süleyman Pampal, Kahramanmaraş'taki 7.7 büyüklüğündeki depremlerin sismik boşlukta olduğunu söyleyerek özellikle İstanbul ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 11 ili yerle bir eden sismik boşluk İstanbul'u da vuracak mı?

Çiller ailesinin 30 dönümlük arazisinin imar değişikliği iptal edildi!

Eski başbakanlardan Tansu Çiller'in oğlu Berk Uçuran Çiller'in yönetiminde olduğu Marsan Marmara Holding A.Ş.'ye ait Sarıyer Kilyos'taki yaklaşık 30 bin metrekarelik arazinin imarı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 21 Mayıs 2020’de değiştirilmişti.

Marmara Denizi'nde 7.2'lik enerji var!

Prof. Dr. Haluk Özener, "Marmara Denizi’nde bir deprem olursa 7,2’lik bir enerji var. Biz bunu hep söylüyoruz. Bunu bilelim bununla yaşamayı öğrenelim." dedi.

Kuzey Marmara Otoyolu bölgesinde acele kamulaştırma kararı!    

Kuzey Marmara Otoyolu ile keşisen enerji iletim hatlarının deplase edilmesi amacıyla ekli haritalar ile listelerde güzergahları ve bulundukları yerler ile ada ve parsel numaraları gösterilen taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

Türkiye'nin geleceği güneş enerjisine yatırım atağı!

Marsan Marmara Holding’in 35 yıllık deneyimi ile enerji sektörüne hızlı ve güçlü bir giriş yapan SUOZ Enerji Grup, gelecek projeksiyonlarını Türkiye’de sürdürülebilir kalkınmada çok ciddi bir değer yaratmaya hazırlanan ‘güneş enerjisi’ne yönlendiriyor.

UCK Grup Ege ve Marmara'ya güneş enerji santrali kuracak!

Türk Enerji şirketi UCK Grup ile Çinli ortağının, Ege ve Marmara bölgelerinde toplam 116 megavatlık güneş enerjisi yatırımı gerçekleştirilecek.

Kaliforniya’da evler Marsun ile güneş enerjisine geçiyor!

Türkiye’de inşaat, turizm, gayrimenkul yatırım ve proje geliştirme gibi sektörlerde faaliyet gösteren Marsan Marmara Holding ile ABD’den EPC firması imzaları attı. Kaliforniya’da yılda 600 ev “Marsun” ile güneş enerjisine geçecek.

Marsan Marmara rotasını güneş enerjisi sektörüne çevirdi!

İnşaat, turizm, gayrimenkul yatırım ve proje geliştirme gibi sektörlerdeki 19 şirketiyle 35 yıldır faaliyet gösteren Marsan Marmara Holding A.Ş., rotayı “güneş enerjisi” sektörüne çevirdi.

Marmara'da deprem alarmı!

İTÜ Öğretim Üyesi Doç.Ziyadin Çakır, Marmara faylarından alınan son sismik sinyalleri değerlendirdi. ''İstanbul Adalar ile Tekirdağ Şarköy açıklarındaki faylarda enerji birikti. Adalar şimdilik sakin ama Şarköy'deki gerilim tehlikeli boyutta.'' uyarısında

Marmara Adası'nda esaret bitti!

Balıkesir'in ada ilçesi olan Marmara, 48 saat sonra karanlıktan kurtuldu. Marmara'ya enerji taşıyan Erdek'teki hattın bulunup onarılmasından sonra adaya elektrik verildi, halkı rahat nefes aldı.

Marmara Adası, mermer adası!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, mermer ocaklarının tehdidi altındaki Marmara Adası’nda 41 adet mermer işletmesinin olduğunu açıkladı. Bakan Yıldız, 11 mermer ocağında faaliyetlerin durdurulduğunu belirtti.

Aksel Enerji, Marmara Petrolleri'nin çoğunluk hissesini alacak!

Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, Marmara Petrolleri'nin yüzde 62,5 hissesinin satın alınacağı duyuruldu. İşte şirketten KAP'a yapılan açıklama...

Marsan Marmara enerji sektörüne mi giriyor Haberi

Marsan Marmara enerji sektörüne mi giriyor

Marsan Marmara Holding A.Ş., rotayı “güneş enerjisi” sektörüne çevirdi. Gebze İMES Organize Sanayi Bölgesi’nde, Temmuz 2016 tarihinde seri üretime geçecek olan fabrika, yılda 270 MegaWatt (MW) üretim kapasitesiyle; mono, poly, bi-facial ve çift çamlı güneş enerjisi panellerinin üretimini yapacak.   


Marsun güneş enerjisi panellerine, yurtdışından siparişlerin geldiğini kaydeden Marsan Marmara Holding A.Ş. CEO’su Berk Çiller, şunları söyledi:

“Verimli, kaliteli, katma değeri yüksek güneş enerjisi panellerini üretme stratejisiyle yola çıktık. Bir yılı aşkın süredir, Hollanda, Çin, Tayvan’dan gelen uzmanlarımızla çalışmaya devam ediyoruz. Temmuz ayında faaliyete geçecek olan fabrikamıza, Amerika, Avrupa, Avustralya, Afrika ülkelerinden sipariş alıyoruz. 4 kıtadan aldığımız siparişle, hemen hemen bu yılın ve gelecek yılın kapasitesini doldurmak üzereyiz” dedi. 


Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde, 7 - 9 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Güneş...