15 / 05 / 2024

Marsan Marmara hangi sektörlerde faaliyet gösteriyor

Marsan Marmara hangi sektörlerde faaliyet gösteriyor

İnşaat, turizm, gayrimenkul yatırım ve proje geliştirme gibi sektörlerdeki 19 şirketiyle 35 yıldır faaliyet gösteren Marsan Marmara Holding A.Ş., rotayı “güneş enerjisi” sektörüne çevirdi.

Prof. Dr. Cenk Yaltırak'tan son dakika Marmara depremi açıklaması: Tuzla'dan Silivri'ye olan sahil bandı için şok uyarı!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğretim Üyesi Jeoloji mühendisi Prof. Dr. Cenk Yaltırak, son dakika Marmara depremi açıklamasıyla gündem oldu. Peki Cenk Yaltırak, hangi uyarılarda bulundu? İşte ayrıntılar...

Büyük Marmara depreminin eli kulağında! İstanbul'da kum saatiyle yarış başladı: Hangi önlemler alınıyor?

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökçe, "Deprem değil, bina öldürür. Yapı stoğumuzu iyileştirmek için çok vaktimiz yok" açıklamasında bulundu. Büyük Marmara depreminin eli kulağında! İstanbul'da kum saatiyle yarış başladı: Hangi önlemler alınıyor?  

Marmara Üniversitesi’nin vejetaryen menüsü duyurusu binlerce vejetaryeni büyük dertten kurtardı!

Marmara Üniversitesi bir süredir başlattığı vejetaryen menüsünü farklı kampüslere de yayıyor. Üniversitenin duyurusunun ardından binlerce vejetaryen büyük dertten kurtuldu. Peki hangi kampüslerde vejetaryen menü var? İşte detaylar…

Olası Marmara depremi önlemleri Meclis'te! Hangi önlemler alınıyor? 

Olası bir Marmara depremine karşı alınan önlemler Meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Nazır Cihangir İslam, konuyla ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

TOKİ Balıkesir Marmara ilçesinde ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olun! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Marmara ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Marmara projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

Çiller ailesinin 30 dönümlük arazisinin imar değişikliği iptal edildi!

Eski başbakanlardan Tansu Çiller'in oğlu Berk Uçuran Çiller'in yönetiminde olduğu Marsan Marmara Holding A.Ş.'ye ait Sarıyer Kilyos'taki yaklaşık 30 bin metrekarelik arazinin imarı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 21 Mayıs 2020’de değiştirilmişti.

Marmara depremi tartışmaları yeniden alevlendi!

Geçtiğimiz Cumartesi günü İstanbul'da meydana gelen depremin ardından, Marmara Depremine ilişkin tartışmalar yeniden alevlendi. Peki hangi uzman Marmara depremi için ne dedi? İşte uzmanların görüşleri...

Kuzey Marmara fayındaki gerilim hangi bölgeleri etkiliyor?

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Çanakkale'de bugün sabah saatlerinde yaşanan depremle ilgili konuştu. Naci Görür, "Kuzey Marmara ile birlikte buralarda da gerilim artıyor" şeklinde konuştu.

Kuzey Marmara Otoyolu hangi ilçelerdeki arsa fiyatlarını fırlattı?

Kuzey Marmara Otoyolu açıldıktan sonra ulaşımın kolaylaşması ve İstanbul’a yakın olması sebebiyle Kocaeli'nin Körfez ve Derince ilçelerindeki arazi ve tarlalara ilgi arttı. İlçelerdeki emlakçılar arazilerde yıllık yüzde 25 civarında değer artışı yaşandığını belirtiyor.

Türkiye'nin geleceği güneş enerjisine yatırım atağı!

Marsan Marmara Holding’in 35 yıllık deneyimi ile enerji sektörüne hızlı ve güçlü bir giriş yapan SUOZ Enerji Grup, gelecek projeksiyonlarını Türkiye’de sürdürülebilir kalkınmada çok ciddi bir değer yaratmaya hazırlanan ‘güneş enerjisi’ne yönlendiriyor.

Kaliforniya’da evler Marsun ile güneş enerjisine geçiyor!

Türkiye’de inşaat, turizm, gayrimenkul yatırım ve proje geliştirme gibi sektörlerde faaliyet gösteren Marsan Marmara Holding ile ABD’den EPC firması imzaları attı. Kaliforniya’da yılda 600 ev “Marsun” ile güneş enerjisine geçecek.

Marsan Marmara rotasını güneş enerjisi sektörüne çevirdi!

İnşaat, turizm, gayrimenkul yatırım ve proje geliştirme gibi sektörlerdeki 19 şirketiyle 35 yıldır faaliyet gösteren Marsan Marmara Holding A.Ş., rotayı “güneş enerjisi” sektörüne çevirdi.

Kuzey Marmara Otoyolu kamulaştırma haritası!

3. Boğaz Köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü de dahil Kuzey Marmara Otoyolu için kamulaştırılacak alanlar neresi?. Peki İstanbul'da nerelerde 3. Köprü yolu kamulaştırması yapılacak? İstanbul'un hangi ilçelerinde otoyol için kamulaştırma uygulanacak?

Marsan Marmara hangi sektörlerde faaliyet gösteriyor Haberi

Marsan Marmara hangi sektörlerde faaliyet gösteriyor

Marsan Marmara Holding A.Ş., rotayı “güneş enerjisi” sektörüne çevirdi. Gebze İMES Organize Sanayi Bölgesi’nde, Temmuz 2016 tarihinde seri üretime geçecek olan fabrika, yılda 270 MegaWatt (MW) üretim kapasitesiyle; mono, poly, bi-facial ve çift çamlı güneş enerjisi panellerinin üretimini yapacak.   


Marsun güneş enerjisi panellerine, yurtdışından siparişlerin geldiğini kaydeden Marsan Marmara Holding A.Ş. CEO’su Berk Çiller, şunları söyledi:

“Verimli, kaliteli, katma değeri yüksek güneş enerjisi panellerini üretme stratejisiyle yola çıktık. Bir yılı aşkın süredir, Hollanda, Çin, Tayvan’dan gelen uzmanlarımızla çalışmaya devam ediyoruz. Temmuz ayında faaliyete geçecek olan fabrikamıza, Amerika, Avrupa, Avustralya, Afrika ülkelerinden sipariş alıyoruz. 4 kıtadan aldığımız siparişle, hemen hemen bu yılın ve gelecek yılın kapasitesini doldurmak üzereyiz” dedi. 


Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde, 7 - 9 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Güneş...