18 / 05 / 2024

Marshall Boya ustaları eğitimi onikinci yılı

Marshall Boya ustaları eğitimi onikinci yılı

Marshall, boya ustalarının teknik donanımını artırmak, tüketicilere daha iyi sonuçlar sunmak amacıyla düzenlediği Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı’nı 2014 yılında sürdürüyor. Marshall Boya ustaları eğitimi devam ediyor...

Filli Boya'dan garantili boya sistemi!

Filli Boya, ‘kaliteli ürün kaliteli uygulama’ prensibi ve Filli Boya garantisi kapsamında hayata geçirdiği “Filli Ustam” sistemiyle, boya ustaları ve tüketiciler için yepyeni bir dönem başlatıyor.

Marshall Gör ve Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile boya sektöründe adından bahsettiren Marshall, İOS ve Android için gör ve boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu. Gör ve boya, ilk defa piyasaya sürüldüğünden bu yana 10 milyondan fazla kişi tarafından indirildi.

DYO, ısı yalıtım ustalarına Mesleki Yeterlilik Belgesi veriyor!

Boya ve ısı yalıtımı sektöründe kalite çıtasını yukarıya taşımaya kararlı olan DYO, işini hakkıyla yapan ustaların Mesleki Yeterlilik Belgesi almalarını sağlıyor.

Marshall Gör&Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katan Marshall, iOS ve Android için Gör&Boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu.

Boya ustalarının mesleki yeterlilik belgesinde son gün 26 Mayıs!

İnşaat sektöründe çalışan boya ustaları için zorunlu olan Mesleki Yeterlilik Belgesi’nde son tarih 26 Mayıs. Mesleki bilgi ve becerilerini belgelemeyen ustalar bu tarihten sonra çalışamayacak.

Boya, inşaatın en büyük alt sektörü!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında Boya sektörünün inşaatta çok önemli bir yeri olduğunu vurguladı. Kumbasar, Marshall'ın basın toplantısında tanıttığı antibakteriyel boyadan bahsetti...

DYO Akademi belgelendirme bölümü başvuruları bekliyor!

İnşaat sektöründe çalışan ya da çalışmak isteyen boya ustaları için Mesleki Yeterlilik Belgesi almak artık zorunlu. DYO Akademi belgelendirme bölümü başvuruları bekliyor.

Marshall Boya doğanın tüm renklerini içeriyor!

Marshall Boya Renkleri, doğanın tüm renklerini içermektedir. Boya denilince akla gelen ilk marka olan Marşal boya, eşsiz tonlardaki renkleri ile evleri ve yapıları başarıyla güzelleştiriyor.

Hasan Öztürk Marshall Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Marshall Boya ve Vernik San. A.Ş. bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada Sn. Hasan Öztürk'ü Yatırımcı İlişkileri Bölüm (YİB) yöneticisi olarak atadığını bildirdi

Marshall Boya sorumluluk beyanını yayınladı!

Marshall Boya sorumluluk beyanını yayınladı. Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Marshall Boya sorumluluk beyanını yayınladı.

Marshall Boya genel kurul tescilini yayınladı!

Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş. Marshall Boya genel kurul tescilini yayınladı.

Filli Boya İxir ustalarına büyük kolaylık sağlıyor!

Filli Boya’nın yeni dekoratif iç cephe ürünü ‘İXİR’; hem duvarda hem de tavanda kullanılabilir olması, sarfiyat avantajı ve uygulama kolaylığıyla boya ustalarına büyük faydalar sağlıyor…

Marshall fabrika sahasında bağlayıcı ve gemiz boya tineri üretecek!

Marshall Boya ve Vernik Sanayii A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Marshall fabrika sahasında bağlayıcı ve gemiz boya tineri üretecek.

Marshall Boya ustaları eğitimi onikinci yılı Haberi

Marshall Boya ustaları eğitimi onikinci yılı

Marshall, boya ustalarının teknik donanımını artırmak, tüketicilere daha iyi sonuçlar sunmak amacıyla düzenlediği Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı’nı 2014 yılında sürdürüyor. Program kapsamında 2014 yılı Mayıs ayı sonuna kadar tüm Türkiye’de 59 ilde 14 bin ustaya eğitim verilecek. 6 bin usta da Marshall bayilerinde uygulamalı eğitimlere katılacak. Eğitimlerde ustalara ürün uygulama ve boyada son trendler gibi konularda eğitimler verilecek.



“Renklendir Hayatı” sloganı ve yenilerek, daha da renklenen kurumsal kimliği ile insanların hayatına renk katan Marshall, 2002 yılından bu yana düzenlediği Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı’na 2014 yılında devam ediyor. Program kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında, ustalar için ürün uygulama ve boyada son trendler konularında eğitimler düzenlenecek.


Marshall’ın Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı’nda 2014 yılı Mayıs ayına kadar tüm...