29 / 04 / 2024

Marshall boyaları

Marshall boyaları

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında Boya sektörünün inşaatta çok önemli bir yeri olduğunu vurguladı. Kumbasar, Marshall'ın basın toplantısında tanıttığı antibakteriyel boyadan bahsetti...

A101 yüksek indirimli ürünlerini açıkladı! Saç boyası fiyatları dibi gördü! İşte 5 Kasım 2022 fiyat listesi...

A101 haftanın yıldız indirimli ürünlerini açıkladı. Paylaşılan listede saç boyalarının indirimli fiyatı dikkat çekti. Peki A101'de hangi ürünler ne kadar indirime girdi?

Watsons’ta 30 Ekim’e kadar yüzde 50 indirim! Koleston saç boyaları 20 TL oldu! İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi…

Watsons seçili ürünlerde indirimli fiyatlarını açıkladı. Koleston saç boyaları 20 TL oldu! İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi…

Colin’s Jean’den iPhone 13 ve Xiomi Me elektrikli scooter kazanma şansı! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Colin’s Jean tom Colin’s mağazaları ve internet sitesi üzerinden düzenlediği kampanyayla her 199.90 TL’lik alışveriş yapana iPhone 13 ve Xiomi Me elektrikli scooter ve Marshall Major Iv Kablosuz Kulaklık çekilişine katılma fırsatı veriyor. İşte detaylar

Eurotec Yol İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eurotec Yol İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de Antony Eugene Marshall ve Wıllıam W.T. Allen ortaklığında kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul, Nehir Maritime Limited Şirketi'ne ortak olacak!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün Marshall Adaları'nda 5 bin dolar sermaye ile kurulacak şirkete yüzde 100 oranında iştirak etmesine karar verilmiştir.

Konut satışlarındaki hareketlilik boya sektörünü de etkiliyor!

Akçalı Şirketler Topluluğu’nun CEO’su Akın Akçalı, "Faizlerin düşmesiyle, konut satışlarındaki hareketlilik olduğunda bu boya sektörünü etkiliyor. Türkiye’deki boyaların yüzde 80-85’i yenilemede kullanılıyor" diyor...

Plastik boya İnşaatçıların işini kolaylaştırdı!

Plastik boya veya akrilik boya, II. Dünya Savaşı sırasında ve sonrasında plastiklerin geliştirildiği dönemde ortaya çıktı. Bilinen en eski boyalar, Zambiya’da Lusaka Mağarası’nda bulunan ve 350 bin yıl önceden kalan mineral esaslı toz boyalardır.

DYO Senkron serisi, boyanın farklı tonlarını duvarlara yansıtıyor!

DYO Senkron serisi boyalar, teknolojinin gücünü renklerin dünyasıyla birleştiriyor. DYO Senkron serisi boyalı yüzeylere uygulanıyor.

Marshall ile kışı aydınlatan fikirler!

Marshall’ın fikirleri ile evinizi kışın karanlık kasvetinden kurtarıp renklerin dönüştürücü gücüyle aydınlık bir kış geçirebilirsiniz. Bunun anahtarı duvarlarda ve tavanda renk seçiminde, uyumlu mobilya kullanımında, süpürgelik, pervaz ve aydınlatmalar gibi ayrıntılarda gizli.

Marshall ile yaz tatiliniz sonbahara ilham versin!

Marshall sonbahar ruhunu evinize en iyi şekilde yansıtmanız için tatil fotoğraflarınızdan ilham alan öneriler sunuyor. Dekorasyon ve renk uyumuyla ilgili sizi yansıtan faydalı öneriler evinizi en şık şekilde sonbahara hazırlayacak.

İşte küçük daireleri büyük gösterecek püf noktalar!

Ünlü mobilya mağazalar zincirinin Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Çetin, küçük evlere de ferahlık getirecek püf noktalar hakkında tavsiyelerde bulundu. Çetin,"Duvar boyalarınızda açık renk kullanın.''dedi.

Marshall Gör ve Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile boya sektöründe adından bahsettiren Marshall, İOS ve Android için gör ve boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu. Gör ve boya, ilk defa piyasaya sürüldüğünden bu yana 10 milyondan fazla kişi tarafından indirildi.

Kale Boya'dan her iklim koşuluna dayanıklı boya!

Kale Boya, doğadan esinlenerek hayata geçirdiği dış cephe boyaları her türlü iklim koşullarına karşı dayanıklı olup Performa+ ile binaları koruma altına alıyor. Performa+, 2.5 ve 15 litrelik ambalajlarda satışa sunuluyor.

Marshall boyaları Haberi

Marshall boyaları

Marshall'dan geçen hafta bir basın toplantısı e-postası geldi. İki yeni ürün tanıtılacaktı, mutlaka bir arada olalımdı. Açıkçası memlekette de sektörde de bu kadar acayip şeyler oluyorken, bu toplantı pek de ilgimi çekmedi, ürünlerin ne olduğuyla bile ilgilenmedim. Geçen hafta için planladığım hasta arkadaş ziyareti programımı gerçekleştirdim. Eşzamanlı olarak, firma toplantısını yaptı ve ertesi gün basın toplantısına giden arkadaşımdan bir e-posta aldım. Şöyle yazıyordu; "Bence ilgini çekecek bir toplantıydı. Ürünlerden biri yüzde 99 antibakteriyel bir boyaydı. Üstelik pazarlama stratejileriyle ilgili bunca yazıdan sonra bir boya firmasının toplantısında Ayşe Kucuroğlu'nun da olması ilginçti bence." 


Haklıydı. Üstelik çok doğru bir zamanda haklıydı. Tam da tatsız bir hastalıkla mücadele ederken bakterilerden korunmak için maske takan bir arkadaşımlaydım. Bu ziyaret öncesi üzerinde antibakteriyel veya organik...