01 / 05 / 2024

Marshall renkleri

Marshall renkleri

AkzoNobel Marshall 2013 Renk Ailesi’nde yer alan sarılar, güneş ışığının en göz alıcı etkisini evinize getirerek, en küçük odanızı bile genişletiyor...

Tapu belgesinin renkleri ne anlama gelir? 

Taşınmaz ürünlerin farklı tapu türleri vardır. Buna göre, gayrimenkul sahibi olmak isteyen kişiler, gayrimenkul tapusu hakkında bilgi sahibi olmalıdır. Ayrıca farklı türlerde olan bu tapular farklı renklere sahiptir. Peki tapu çeşitleri ve renkleri nelerdir? İşte tapu renkleri hakkında bilgiler...

TOGG kaç renk var? TOGG renkleri neler? TOGG hangi renklerde satılacak?

TOGG gündemde olan konulardan biridir. Özellikle TOGG renkleri merak edilmektedir. İşte detaylar!

TOGG’un renkleri belli oldu!

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’un renkleri belli oldu.

Franke ile yeni yılın renkleri mutfaklara taşındı!

Ankastre ürünler alanında uzmanlaşmış, Franke ürün gamının, bu renkli üyeleri ile yeni yılın renkleri mutfaklara taşınıyor.

Marshall ile kışı aydınlatan fikirler!

Marshall’ın fikirleri ile evinizi kışın karanlık kasvetinden kurtarıp renklerin dönüştürücü gücüyle aydınlık bir kış geçirebilirsiniz. Bunun anahtarı duvarlarda ve tavanda renk seçiminde, uyumlu mobilya kullanımında, süpürgelik, pervaz ve aydınlatmalar gibi ayrıntılarda gizli.

Marshall ile yaz tatiliniz sonbahara ilham versin!

Marshall sonbahar ruhunu evinize en iyi şekilde yansıtmanız için tatil fotoğraflarınızdan ilham alan öneriler sunuyor. Dekorasyon ve renk uyumuyla ilgili sizi yansıtan faydalı öneriler evinizi en şık şekilde sonbahara hazırlayacak.

Marshall Gör ve Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile boya sektöründe adından bahsettiren Marshall, İOS ve Android için gör ve boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu. Gör ve boya, ilk defa piyasaya sürüldüğünden bu yana 10 milyondan fazla kişi tarafından indirildi.

Marshall Gör&Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katan Marshall, iOS ve Android için Gör&Boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda koltuk renkleri oylamayla belirlendi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından TOKİ'ye yaptırılan 33 bin 919 kişilik Samsunspor'un yeni stadının koltuk renkleri, taraftarların oylarıyla belirlendi.

Filli Boya: Yeni yılın renkleri daha elegan tonlar!

En trend renkleri yaşam alanlarına taşıyan Filli Boya, 2016 yılında da bu alandaki öncülüğünü sürdürüyor.Filli Boya, yeni yılın renklerinin daha elegan kullanımları beraberinde getireceğinin altını çiziyor.

Marshall Renk Hareketi projesi Antakya’da başladı!

Türkiye’de Marshall tarafından 2010 yılından bu yana sürdürülen projenin Antakya ayağı, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları, gönüllüler ve sokak sakinlerinin katılımıyla Kırk Asırlık Türk Yurdu Sokağı’nda başladı.

Hatay'ın tarihi evleri Marshall Renk Hareketi ile renkleniyor!

Marshall Renk Hareketi "adı altında binlerce yıl boyunca 13 uygarlığa ve üç semavi dine ev sahipliği yapmış, medeniyetler kenti Hatay'ın koruduğu tarihi mirası, Hatay Büyükşehir Belediyesi bu projeyle geleceğe daha emin adımlarla taşıyor.

Marshall Boya doğanın tüm renklerini içeriyor!

Marshall Boya Renkleri, doğanın tüm renklerini içermektedir. Boya denilince akla gelen ilk marka olan Marşal boya, eşsiz tonlardaki renkleri ile evleri ve yapıları başarıyla güzelleştiriyor.

Marshall renkleri Haberi

Marshall renkleri

“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katmaya devam eden AkzoNobel Marshall, uluslararası çapta yürüttüğü araştırmaları sonucunda belirlediği 2013 Teması, Renk Paleti ve Renkleri ile hayatı renklendirmeye devam ediyor. Marshall 2013 Renk Ailesi’nde yer alan sarılar, evlerde sıcak ve hoş bir atmosfer yaratıyor. Güneş ışınlarının canlılığını taşıyan bu yumuşak doku, yaşam alanlarının enerjisini değiştiriyor, sade ve modern bir etki yaratıyor.


2013 Yaz Sarı Modası’nın en popüler tonu Marshall Bal Peteği ile tanışın


Elit ve minimal dekorasyon tarzıyla döşenmiş evlerle mükemmel uyum sağlayan Marshall Bal Peteği, bu yaz sarı rengin en moda tonu olarak öne çıkıyor. Ayçiçeği, Amberli Kahve, Nil Kıyısı ve Kekik Yağı renkleri, Marshall Bal Peteği’nin sıcaklığını tamamlayarak, evde farklı ve göz alıcı kombinasyonlar yakalanmasını sağlıyor.


Marshall 2013 Sarısı Keskin Elektrikli...