02 / 05 / 2024

mart ayı satılık emlak fiyatları

mart ayı satılık emlak fiyatları

Metrekare.com’un 2014 yılı şubat ve mart ayları arasında İstanbul’da yaptığı araştırmaya dayanarak hazırlanan emlak analizi, satılık ve kiralık emlak piyasasındaki değişimleri gözler önüne seriyor.

En çok satılık otomobil ilanı o ilçeden! İşte Mart 2022 raporu!

Mart 2022'de en çok satışa sunulan araçlar belli oldu. SmartIQ tarafından online otomobil pazarından açıklanan veriler kapsamında otomobil pazarının hareketlendiği belirlendi. Peki Mart 2022'de en çok hangi araçlar satışa sunuldu? En çok hangi ilçeden satılık otomobil ilanı verildi?

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi yüzde 11,15 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mart Ayı Sonuçları yayınlandı.Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi, Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 0.83 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 11.15 oranında arttı.

City Hill Sancaktepe satılık daire!

2019 yılı Mart ayında teslimlerin gerçekleşeceği City Hill Sancaktepe projesi Kahramanlı Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. City Hill Sancaktepe satılık daire fiyatları 338 bin TL'den başlıyor.

Çatalca satılık ve kiralık dairede Mart'ın favorisi

Emlakjet.com'un mart ayı verilerine göre, şubat ayına kıyasla satılık ve kiralık daire aramasındaki favori ilçe Çatalca oldu. İnternetten satılık daire aramasında Çatalca'dan sonra sırayla Bahçelievler, Sancaktepe, Şile ve Kağıthane gelirken, Şile sıralamada ilk beşe girmesiyle dikkat çekti.

Bornova İkon Tower satılık!

Mart ayında satışa sunulacak olan Bornova İkon Tower projesi 367 adet konuttan meydana geliyor. Bornova İkon Tower satılık daire genişlikleri 75 metrekare ile 174 metrekare arasında değişiyor.

Eyüp Hisar Panorama satılık!

Eyüp Hisar Panorama satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. 2017 yılı Mart ayında tamamlanacak proje Hisar İnşaat imzası ile yükseliyor.

Beylikdüzü Aris Grand Tower satılık!

Beylikdüzü Aris Grand Tower satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Mart ayında satışa çıkacak proje 44 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Kağıthane DKY On satılık konut!

Kağıthane DKY On satılık konut teslimlerinin 2018 yılı Mart ayında gerçekleşmesi planlanıyor. DKY İnşaat imzası taşıyan projenin 1.450 metrekarelik ticaret alanı bulunuyor.

Kayaşehir Seyran Şehir satılık daire!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Kayaşehir Seyran Şehir satılık daire teslimleri 2016 yılı Mart ayında yapılması planlanıyor.

Seyran Şehir Kayaşehir satılık daire!

Seyran Şehir Kayaşehir satılık daire teslimlerinin 2016 yılı Mart ayı içerisinde yapılması planlanıyor. Proje Kuzey Marmara Otobanı’na 1 kilometrelik mesafede hayata geçiriliyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire alanları 48 metrekareden başlıyor. 49 ay vade farksız taksit yapılabilen projenin 2018 yılı Mart ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

İzmir'de satılık konut satışlarda rekor artış!

Emlak endekslerinin son iki yıllık verilerine göre; İzmir'de ilk kez geçtiğimiz ay satılık konutların metrekare ortalaması 2 bin TL seviyesine ulaştı. İzmir'in en pahalı ilçesi olma özelliğine sahip Çeşme, bu liderliğini korumaya devam ediyor.

mart ayı satılık emlak fiyatları Haberi

mart ayı satılık emlak fiyatları

Metrekare.com’un mart ayı emlak analizine göre Şişli, Bağcılar, Büyükçekmece, Bayrampaşa ve Sancaktepe satılık emlak fiyatlarının en çok arttığı ilk beş ilçe arasında yer aldı. Kiralık emlak fiyatlarında ise Zeytinburnu %8.6 ile en çok artış yaşanan ilçe oldu.


Metrekare.com’un 2014 yılı şubat ve mart ayları arasında İstanbul’da yaptığı araştırmaya dayanarak hazırlanan emlak analizi, satılık ve kiralık emlak piyasasındaki değişimleri gözler önüne seriyor.


Bu verilere göre Şişli, %10.7 ile satılık emlak fiyatlarının en çok arttığı ilçe oldu ve satılık ev fiyatları metrekare bazında 3.426 TL’den 3.792 TL’ye çıktı. Merkezi konumda bulunan Şişli’deki satılık emlak fiyatlarında yaşanan bu artış, Şişli’nin metro ve metrobüs ulaşım güzergahına olan yakınlığı ve önümüzdeki dönemde ulaşım hattının daha da genişleyecek olmasından kaynaklanıyor. Ayrıca, Maslak Ayazağa tarafındaki tamamlanan konut projeleri...