27 / 04 / 2024

Martı gayrimenkul olağandışı fiyat ve miktar hareketleri

Martı gayrimenkul olağandışı fiyat ve miktar hareketleri

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na olağandışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama yaptı. Martı GYO'nun olağandışı fiyat ve miktar hareketleri hakkındaki açıklaması haberimizin içinde yer alıyor.

Gayrimenkul sektöründe olağan dışı fiyat artışına neden olan kişiler hakkında inceleme başlatılıyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yazılı bir açıklama yaptı. Bakan Nebati tarafından yapılan yazılı açıklamada gayrimenkul sektöründe olağandışı fiyat artışlarına dönük kapsamlı bir çalışma başlatıldığı açıklandı.

Adese Gayrimenkul'den olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Adese Gayrimenkul'ün payları üzerinde gerçekleşen olağanüstü fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak şirketin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor.

Türker Proje'den olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak şirketin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmayıp, faaliyetleri ve finansal durumunda herhangi bir değişiklik bulunmamaktadır...

Yeşil GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Yeşil GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmadığı açıklandı. 

Yeşil Yapı'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Yeşil Yapı'nın payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmadığı açıklandı. 

Halk GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Halk GYO'nun olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirkerin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmadığı hususu kamuyona bildirildi.

Servet GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Servet GYO, şirketin dolaşımdaki hisseleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve/veya miktar hareketlerine ilişkin olarak kamuya açıklanmamış özel bir durum olmadığını açıkladı.

Martı GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Martı GYO'nun hisselerinde görülen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor. 

Trend GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketi açıklaması!

Trend GYO, payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususunda açıklama yapılmasını talep etti.

Martı GYO'nun olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri!

Martı GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre kamuya açıklanmamış özel bir durum olup olmadığı hususunda açıklama yaptı.

Yeşil GYO'dan olağandışı hareketlerine ilişkin özel durum açıklaması!

Yeşil GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre şirket  tarafından Kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor. 

Edip Gayrimenkul Olağan Genel Kurul Toplantısı 18 Haziran'da!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. Olağan Genel Kurul toplantısıNI 18 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

Martı GYO'nun genel kurul toplantısı tescillendi!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 31 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirdiği olağan genel kurul toplantısında kar dağıtılmaması kararı alındı...

Martı gayrimenkul olağandışı fiyat ve miktar hareketleri Haberi

Martı gayrimenkul olağandışı fiyat ve miktar hareketleri


Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Sermaye Piyasası Kurulunun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin " Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri " başlıklı 8.maddesine istinaden, Şirketimiz hisse fiyatlarında görülen olağandışı fiyat hareketleri ile ilgili olarak, Şirketimiz de henüz kamuya açıklanmamış özel bir durumun olmadığını kamuoyunun bilgisine...