17 / 05 / 2024

Martı Gayrimenkul projesi

Martı Gayrimenkul projesi

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Martı Gayrimenkul esas sözleşme metnini yayınladı. Esas sözleşme metni haberimizde bulunuyor.

Elie Saab ve Tor Holding gayrimenkul projesi için işbirliği yapacak...

Dünyada lüks yaşamın en önemli temsilcilerinden birisi olarak kabul edilen Elie Saab ve Tor Holding, Türkiye’de yapılacak olan 2 gayrimenkul projesi için işbirliği yapma kararı aldığını duyurdu.

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

İşte adım adım gayrimenkul projesi geliştirme süreçleri

26 senedir alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün en önemli projelerine imza atmış olan Engin Yıldırım, gayrimenkul projesi geliştirme süreçlerini anlattı. İşte detaylar…

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Ataşehir Modern basın toplantısı 16 Mart'a ertelendi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle, İstanbul Ataşehir’de inşa edilen gayrimenkul projesi Ataşehir Modern'in basın toplantısı 16 Mart'a ertelendi.

Ataşehir Modern basın toplantısı 12 Mart'ta!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle, İstanbul Ataşehir’de inşa edilen gayrimenkul projesi ‘Ataşehir Modern’ 12 Mart tarihinde satışa çıkıyor.

Martı GYO, Martı Gayrimenkul Yatırım oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. unvanının Martı Gayrimenkul Yatırım A.Ş. olarak değiştirilerek gayrimenkul yatırım ortaklığı statüsünden çıkmaya ilişkin talebi olumlu karşılandı...

Martı GYO'dan gayrimenkul değerleme raporları ek süre alınması açıklaması!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) gayrimenkul değerleme raporları ek süre alınması hakkında açıklama yaptı.

Martı GYO Aydın Karacasu gayrimenkulü değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Aydın Karacasu'ya ait değerleme raporu yayınladı...

Martı GYO, GYO statüsünden çıkıyor! Yeni adı Martı Gayrimenkul Yatırım!

Martı GYO, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı statüsünden çıkarak Martı Gayrimenkul Yatırım A.Ş. unvanlı bir anonim şirkete dönüştürülüyor...

Martı GYO Muğla Ortaca gayrimenkul değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Ortaca'da bulunan gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı. 

Martı Gayrimenkul projesi Haberi

Martı Gayrimenkul projesi

Martı Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Esas Sözleşmemizin Sermaye ve Paylar başlıklı sekizinci (8.) maddesi değiştirilmiş olup, söz konusu değişiklik 31.07.2014 tarihinde tescil edilmiştir. Son değişikliği içeren yürürlükteki esas sözleşmemiz ekte verilmektedir.    


Dosya için