27 / 04 / 2024

Martı Grubu bodrum projelesi

Martı Grubu bodrum projelesi

Martı Grubu'ndan Bodrum'a yeni yatırım Martı Grup bünyesinde yer alan, Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yatırımlarına bir yenisini ekledi.Martı Grubu Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın düzenlediği, irtifak hakkı tesisine ilişkin ihalesini kazandı.

Bodrum'da uygun tatil fırsatı: Geceliği 1.500 TL'ye kadar düştü

Muğla'nın turizmde öncü ilçesi Bodrum, yerli turistlerin azalmasıyla birlikte yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Bodrum Otelciler Derneği Başkan Yardımcısı Alişir Şahin, "Orta yaş grubu misafirlerimiz Bodrum'a gelmeye başladı. Şu an otellerde yüzde 80 doluluk oranı var" dedi.

The Most Bodrum Yalıkavak'ta yaşam 2024'te başlayacak! Yeni proje...

Uğur Şirketler Grubu'nun alt markalarından USG İnşaat'ın imzasıyla inşa edilen Bodrum Yalıkavak'taki lüks konut projesi 2024 yazında tamamlanacak. İşte projeye ilişkin detaylar..

ENAG mart ayı enflasyon verilerini açıkladı!

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) mart ayına yönelik enflasyon verilerini açıkladı. ENAG'a göre martta enflasyon yüzde 5.8 arttı.

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. Peki, ID Bodrum Yalıları'nda hangi konut tipleri var? Satışa çıktı mı? Fiyatları ne kadar? İşte ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. 1982 yılından bu güne 'kaliteden ödün vermeden başarı' vizyonuyla hareket eden Öztek Grubu bünyesindeki Öztek Yapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olan ID Bodrum Yalıları, Gündoğan ve Küçükbük arasındaki eşsiz bir yarımadada inşa ediliyor. 

TOKİ Konya Akören alt gelir grubu başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Akören alt gelir grubunda yer alan 15 adet konut için başvurular 14 Mart tarihi itibariyle başlıyor.

Otel açılışları hızlandı!

Kovid-19 salgınına rağmen otel yatırımları hız kazandı. Accor Grubu ve Cactus Grubu Bodrum'daki yeni yatırımlarını yakın zamanda hizmete sunuyor.

MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da açılıyor!

Accor Grubu’nun markası olan MGallery, yeni otelini Bodrum'da açmaya hazırlanıyor. MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da kapılarını açacak. 

Martı GYO yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Martı GYO'nun Esas Sözleşme "İmtiyazlı Menkul Kıymetler " başlıklı 9. maddesi uyarınca imtiyaz hakkı bulunan ve bu hakkı kullanan A grubu pay sahiplerinin adaylıklarının, Yönetim Kurulu tarafından kabulü ve Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına oy birliğiyle karar verildi. 

Martı Grubu'ndan yeni 'borç' hamlesi! Flaş gelişme!

Martı Grubu'nun Denizbank'a olan borcuyla ilgili yeni açıklama geldi. Grubun otelleri bankaya satılırken, işletme hakkı ise kendinde kaldı....

Martı GYO'nun borçları yapılandırılacak! Flaş gelişme!

Denizbank'ın Martı Grubu'ndan 139 milyon dolarlık alacağıyla ilgili Martı GYO'dan yeni açıklama geldi. Şirket ve banka arasında ''Yeniden Yapılandırma Sözleşmesi" imzalandı. 

Martı GYO'dan son dakika 'borç' açıklaması!   

Denizbank'ın Martı Grubu'ndan 139 milyon dolarlık alacağıyla ilgili Martı GYO'dan açıklama geldi....

Martı Grubu bodrum projelesi Haberi

Martı Grubu bodrum projelesi

Martı Grubu'ndan Bodrum'a yeni yatırım Martı Grup bünyesinde yer alan, Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Martı GYO) yatırımlarına bir yenisini ekledi. Martı GYO, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın düzenlediği, Bodrum merkezine 8 km mesafede, 420 metre sahil şeridine sahip 55.634,60 m2 yüzölçümlü taşınmazın 49 yıl süreli olarak irtifak hakkı tesisine ilişkin ihalesini kazandı. 


Martı Otel İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin, ihalenin sonuçlanmasının ardından, "Marmaris, Antalya ve İstanbul'daki yatırımlarımızın ardından Türk turizmine Bodrum'da da katkı sağlayacağımız için mutluyuz. Türkiye'nin en önemli destinasyonlarından olan Bodrum'da da var olarak zinciri tamamlamış olmak grubumuz adına heyecan vericidir. İmar çalışmalarının tamamlanmasının ardından yatırımları 2018 yılında tamamlayıp işletmeye açmayı hedefliyoruz. Bu yatırımla turizm sektöründe genişlemeye, 47 yıllık Martı deneyimi ile turizm projelerinde fark yaratacak karlı projelere...