28 / 04 / 2024

Martı gyo görüşme bilgileri

Martı gyo görüşme bilgileri

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Tekirdağ Çerkezköy'deki konut inşası için inşaat şirketleriyle görüşme bilgilerini yayınladı.

Şehir hastanelerinin satışına ilişkin kritik açıklama: Körfezli yatırımcıyla görüşme sürüyor!

Devlet Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, yaptığı açıklamada, daha küçük tesisleri tek bir çatı altında toplamak amacıyla inşa edilen 22 şehir hastanesinden bir tanesinin Körfezli bir yatırımcıya satışı konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Handan Boyce, Martı GYO Genel Müdürü görevinden istifa etti!

Handan Boyce, Martı GYO Genel Müdürü görevinden istifa etti. Peki Handan Boyce kimdir? İşte Handan Boyce'nin hayatı...

Ev kiralamak isteyen öğrenciler bakın böyle tuzağa düşürülüyor! Görüşmeden önce kapora soranlardan uzak durun!

İnternet üzerinden verilen ''sahibinden kiralık'' ilanları ile uygun fiyata ev kiralamak isteyen üniversite öğrencileri tek tek tuzağa düşürülüyor. Görüşme öncesi kapora atmalarını isteyen dolandırıcılar ev kiralamak isteyen öğrenciler bakın böyle uzağa düşüyor...

Kuveyt Türk'ten efsane kampanya! Görüntülü görüşme yapanların hesabına 600 TL yatacak! 

Kuveyt Türk'ten görüntülü görüşme yapanlara 600 TL Hoş Geldin Paketi hediye verilecek. İşte detaylar..

Emekli bayram ikramiyeleri için kritik görüşme! 2023 yılı bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün bugün bir görüşme yapacak. Peki 2023 yılı bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? Emekli bayram ikramiyeleri hesaplara ne zaman yatacak?

Kredi sorunu çözülüyor mu? Merkez Bankası'ndan özel bankalarla kritik görüşme!

Merkez Bankası yönetiminin özel bankaların genel müdürleri ile tek tek görüştüğü ve bu görüşmede mevcut politikaların devam edeceği mesajının verildiği öğrenildi.

İstanbul'da kritik görüşme! 'Faiz politikası yatırım için uygun değil'

Türkiye'de hastane, yol ve bir takım çevre projelerine destek sağlayan Avrupa Yatırım Bankası'nın Başkanı, İstanbul'da Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve MB Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile görüşerek ekonomi politikasıyla ilgili endişelerini aktardığını açıkladı

Orta gelir grubu konut kampanyası için ilk görüşme bugün!

Yükselen konut fiyatları ve dolayısıyla yüksek kira bedellerine karşı yapılan hamleler arasında yer alacak olan yeni bir konut kampanyası ilk görüşme bugün yapılacak.

Akfen GYO'nun Bursa Görükle'deki projesinde son durum ne?

Akfen GYO tarafından 10 Mart 2022'de imza atılan sözleşmeyle anlaşması gerçekleştirilen Bursa Görükle'de Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu alanda gerçekleştirilecek olan karma projenin ön konsept tasarım çalışmaları sürüyor. 

Lily House yarın görücüye çıkıyor!

İngiltere Surrey bölgesinde hayata geçirilen Eden Grove projesinin 2. etabı Lily House 4 Mart'ta görücüye çıkıyor.

Doğuş GYO ile Getir gayrimenkul satışı için yeniden görüşmelere başladı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine yeniden başlandı. 

Yasin Oğuz, Atakule GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyesi görevinden ayrıldı!

Atakule GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyesi olarak görev yapan Yasin Oğuz, 13 Ocak 2022 tarihi itibarıyla görevinden ayrıldı. 

Elazığ, Sivrice deprem konutlarıyla modern bir görünüme kavuştu!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice hayata geçirilen depreme dayanıklı konut ve iş yerleriyle modern bir görünüme sahip oldu.

Martı gyo görüşme bilgileri Haberi

Martı gyo görüşme bilgileri

Martı GYO şirketi Tekirdağ Çerkezköy!deki arsası hakkındaki açıklamaları kamuoyuna sundu.

Martı GYO Açıklama:

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketi Tekirdağ Çerkezköy'deki konut inşası ve arsası için bazı İnşaat Şirketleriyle görüşme sürecinde olduğunu...