27 / 04 / 2024

Martı GYO olağandışı fiyat ve miktar hareketleri

Martı GYO olağandışı fiyat ve miktar hareketleri

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin bilgilerini yayınladı.

Martı GYO olağandışı fiyat ve miktar hareketlerini açıkladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu 'nda olağandışı fiyat ve miktar hareketleri yayınlandı.

Martı GYO olağandışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama yaptı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na olağandışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama yaptı. Martı GYO'nun olağandışı fiyat ve miktar hareketleri hakkındaki açıklaması haberimizin içinde yer alıyor.

Martı GYO'nun genel kurul kararları tescillendi!

Martı GYO'nun 21 Mayıs 2021 tarihinde yapılan 1 Nisan 2019 ile 31 Mart 2020 dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 16 Haziran 2021 tarihinde tescil edildi. 

Martı GYO'nun bağış üst sınırı 100 bin TL oldu!

Martı GYO'nun 21 Mayıs 2021 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısına ilişkin toplantı tutanağı ve toplantıda hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Mart GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Mart GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayları Ayşe Pınar Massena ve Mehmet Erdoğan'ın adaylıklarının Yönetim Kurulu tarafından da kabul edilerek Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına oy birliğiyle karar verildi.

Martı GYO yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Martı GYO'nun Esas Sözleşme "İmtiyazlı Menkul Kıymetler " başlıklı 9. maddesi uyarınca imtiyaz hakkı bulunan ve bu hakkı kullanan A grubu pay sahiplerinin adaylıklarının, Yönetim Kurulu tarafından kabulü ve Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına oy birliğiyle karar verildi. 

Yeşil GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Yeşil GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmadığı açıklandı. 

Halk GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Halk GYO'nun olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirkerin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmadığı hususu kamuyona bildirildi.

Servet GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Servet GYO, şirketin dolaşımdaki hisseleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve/veya miktar hareketlerine ilişkin olarak kamuya açıklanmamış özel bir durum olmadığını açıkladı.

Martı GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Martı GYO'nun hisselerinde görülen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor. 

Trend GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketi açıklaması!

Trend GYO, payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususunda açıklama yapılmasını talep etti.

Martı GYO'nun olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri!

Martı GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre kamuya açıklanmamış özel bir durum olup olmadığı hususunda açıklama yaptı.

Yeşil GYO'dan olağandışı hareketlerine ilişkin özel durum açıklaması!

Yeşil GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre şirket  tarafından Kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor. 

Martı GYO'nun 4. dönem Geçici Vergi Beyannamesi!

Martı GYO'nun 01.04.2019-31.03.2020 Özel Hesap Dönemi,  4.Dönem Geçici Vergi Beyanname eki KAP'ta yayınlandı. 

Martı GYO Esas Sözleşmesi'nin değişikliği TTSG'de ilan edildi!

Martı GYO Esas Sözleşmesi'nin 8. maddesine ilişkin değişikliği, 4 Mayıs 2020 tarihinde tescil edildi ve bugün TTSG'de ilan edildi.

Martı GYO olağandışı fiyat ve miktar hareketleri Haberi

Martı GYO olağandışı fiyat ve miktar hareketleri

Martı GYO Açıklama:


Borsa İstanbul Kotasyon Müdürlüğü'nün 29.07.2015 tarih ve BİAŞ-4-7394 sayılı yazısı ile Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre kamuya açıklanmamış özel bir durum olup olmadığı hususunda açıklamamız talep edilmiştir. Şirketimiz hisselerinde görülen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak, Şirketimiz de kamuya açıklanmamış özel bir durumun olmadığını kamuoyunun bilgisine...