05 / 05 / 2024

Martı Proje adres

Martı Proje adres

Martı Proje Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Vedat Dörter ve Can Ömür tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Türker Proje 2019 olağan genel kurul toplantısı 25 Mart'ta!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme'nin 2019 yılı hesap ve işlemlerine ait olağan genel kurul toplantısı 25 Mart 2020 tarihinde yapılacak...

Martı Proje Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Martı Proje Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Vedat Dörter ve Can Ömür tarafından kuruldu.

Sinpaş GYO Metrolife iletişim!

Sinpaş GYO Metrolife iletişim ve proje adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Sinpaş Metrolife projesinde dairelerin fiyatları 325 bin TL'den başlıyor...

Kabataş Martı Projesi'nin detayları netlik kazanıyor!

İstanbul Kabataş’ta deniz, raylı sistem ve karayolu taşımacılığını kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirilecek olan Kabataş Martı Proje’sinin detayları netlik kazanıyor.

Türker Proje Gayrimenkul'ün olağan genel kurul toplantısı 24 Mart'ta!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş'nin olağan genel kurul toplantısının 24 Mart 2017 tarihinde yapılmasına karar verildi.

YTÜ Proje Yönetimi Sertifika Programı 26 Mart'ta başlıyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi sürekli Eğitim Merkezi ve İstanbul Institute İş Birliğiyla hazırlanan Proje Yönetimi Sertifika Programı 26 Mart'ta gerçekleştirilecek. Program 600 saat sürecek.

İnşaat Sektöründe Proje Yönetimi Sertifika Programı 19 Mart'ta!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve İstanbul Institute İş Birliği'nde hazırlanan ve 60 saat sürecek olan İnşaat Sektöründe Proje Yönetimi Sertifika Programı 19 Mart 2016 tarihinde başlıyor.

Türker Proje Gayrimenkul genel kurul toplantısı 17 Mart'ta!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. 2015 yılı olağan genel kurul toplantısı yönetim kurulu kararında yer alan gündemi görüşmek üzere 17 Mart 2016 Perşembe günü yapılacak.

Adres Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adres Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çiydem Kaya, Abdulsamet Nakşibendioğlu Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 1 milyon TL sermaye ile 3 Ekim'de Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

Adres Sancaktepe ile dilekleriniz gerçek oluyor!

Ritim İstanbul, Dumankaya Mozaik gibi projeleriyle satışlarına devam eden Dumankaya İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nda Adres Sancaktepe projesini hayata geçiriyor. Proje "Adres Sancaktepe ile dilekleriniz gerçek oluyor" sloganıyla tanıtılıyor.

Dumankaya'dan yeni proje: Dumankaya Adres Sancaktepe!

Dumankaya, çok kazandıran Adres projelerine yenilerini eklemeye devam ediyor. İstanbul’un prestijli yaşam alanı olarak öne çıkan semtlerinden Sancaktepe’de hayata geçirilecek proje ile yeni bir yatırım fırsatı sunuluyor.

Adres Sancaktepe: 2015'te yine çok kazandıracak yepyeni bir proje!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Adres Sancaktepe projesinde ön talep süreci devam ediyor. Proje "Adres Sancaktepe: 2015'te yine çok kazandıracak yepyeni bir proje" sloganıyla tanıtılıyor.

Martı Proje adres Haberi

Martı Proje adres

Martı Proje Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Vedat Dörter ve Can Ömür tarafından kuruldu.

Martı Proje Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma...