21 / 05 / 2024

Mas Ak Yapı İnşaat adres 

Mas Ak Yapı İnşaat adres 

Mas Ak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Akgün ve Serhat Akgün ortaklığında kuruldu.

Mas Ak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Ak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Akgün ve Serhat Akgün ortaklığında kuruldu.

Antalya'daki kaçak yapı çalışması durduruldu! 

Antalya'da üçüncü derece sit alanında inşa edilen kaçak yapı çalışmaları belediye ve jandarma ekipleri tarafından durduruldu. 

Bursa'da İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’na Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülüne  layık görüldü.

Nişantaşı'nın göbeğinde kaçak yapı krizi!

Birçok lüks markaya ev sahipliği yapan Nişantaşı'ndaki Abdi İpekçi Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışması ‘kaçak yapı’ya takıldı.

Peribacaları arasındaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kapadokya bölgesindeki kaçak yapı belediye ekiplerince yıkıldı. Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil yıkım çalışmasını yerinde izledi...

Yunanistan'daki kaçak yapı kaosu bitecek!

Yunanistan Başbakanı Aleksiz Çipras, 91 kişinin ölümüne neden olan yangınının ardından binlerce kaçak yapının yıkılacağını açıkladı. Çipras, kaçak binaların insanların sahile ulaşmasına engel olduğunu söyledi.

Uludağ ve yamaçlarında yıkılması gereken çok kaçak yapı var!

Yazıma başlarken, Osmangazi Belediyesi'nin kendi hudutları ve yetki alanı içerisinde bulunan Uludağ ve yamaçlarındaki kaçak yapıları yıkma çalışmasını başlatmış olması nedeniyle kutluyorum.

Ordu Çambaşı Yaylası'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu Çambaşı Yaylası'nda kaçak yapılan kulübe, baraka ve evler yıkılıyor. Yıkım çalışmalarını değerlendiren Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, "Kaçak inşaatlarla ilgili ekiplerimizin çalışması devam edecektir" dedi.

İzmit Belediyesi kaçak yapılaşmayla mücadele ediyor!

İzmit Belediyesi'nin kaçak yapılaşmayla mücadele çalışması devam ediyor. Geçtiğimiz yıl içinde toplam 142 kaçak yapının yıkımı gerçekleştirildi...

Yuvacık'ta kaçak yapılaşmaya izin yok!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeli, Yuvacık Baraj Havzasında Kaçak yapılaşmanın önlemesi hususunda bölge muhtarlarını ziyaret etti...

Çankaya'da 9 kaçak yapı yıkıldı!

Sınırlarında gecekondulaşmayı sıfıra indiren Çankaya Belediyesi, 2014 yılında yalnızca 9 adet kaçak yapı yıkımı gerçekleştirdi. Belediye, 39 adet baz istasyonu, 65 adet balkon-teras, 27 adet ön kapama ve 62 adet farklı konulara ait toplam 193 yıkım yaptı

Antalya Kumluca'da kaçak yapılar yıkıldı!

Antalya'nın Kumluca ilçesinde imara aykırı ve kaçak olduğu belirlenen iki konteyner yıkılırken Adrasan Mahallesi'nde de bir kaçak yapı hakkında tutanak tutuldu...

AK Yapı 2015'te yeni projelere başlayacak!

AK Yapı Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Mahmut Aşmalı; " 2014 yılı için hedeflediğimiz birçok projemizi hayata geçirdik. Satışlarımızı arttırdık,yeni projelere başladık. " dedi..

Mas Ak Yapı İnşaat adres  Haberi

Mas Ak Yapı İnşaat adres 

Mas Ak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Akgün ve Serhat Akgün ortaklığında kuruldu.

Mas Ak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...