28 / 04 / 2024

Masa Dağı

Masa Dağı

Masa Dağı'na yapılacak simge eser için düzenlenen yarışmada Dr. Mimar Ervin Garip ile Dr. Mimar Banu Garip'in eseri birinci oldu.

Masa Dağı'na dev park yapılacak!

Kepez Belediyesi, Antalya'nın kuş bakışı izlenebildiği Masa Dağı'nda içerisinde her taraftan görünebilecek büyüklükte bir simge projenin olacağı 200 dönümlük yeşil alan çalışması yapmayı planlıyor..

Kepez'de 20 kilometrelik yolun kapalı kısmı açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kepez Belediyesi, şehir içi trafiğini rahatlatmak için şehrin kuzeyinde imar planında yer alan ve bir bölümü yapılan 20 kilometre uzunluğundaki yolun kapalı olan kısmını açıyor

ŞOK’ta büyük mangal 200 TL’ye, 3 kişilik salıncak 1200 TL’ye, katlanır masa 500 TL’ye düştü!

ŞOK’ta 12 Haziran’da indirime girecek ürünler ŞOK’un resmi internet sitesinden paylaşıldı. Bu doğrultuda, 12 Haziran Pazartesi gününe özel, büyük mangal 200 TL’ye, 3 kişilik salıncak 1200 TL’ye, katlanır masa 500 TL’ye düştü. İşte 12 Haziran Pazartesi ŞOK fiyat listesi...

Altın fiyatlarında bu defa da altılı masa depremi! İslam Memiş bir açıkladı pir açıkladı, duyanların yüreği ağzına geldi

Altın fiyatlarında bu defa da altılı masa depremi... İslam Memiş bir açıkladı pir açıkladı, duyanların yüreği ağzına geldi... Hemen bakın...

Bellona dev kampanyasını duyurdu! Peki Bellona'da koltuk, masa, yatak, baza ne kadar? 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Bellona "Yıl Biter, Bellona'da Fırsatlar Bitmez!" adı altında indirim kampanyası başlattığını duyurdu. Peki Peki Bellona'da koltuk, masa, yatak, baza ne kadar? İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

iPhone 15 modeli sızdırıldı! İşte yeni iPhone 15’ten ilk görüntü..

Apple şirketi yeni iPhone 15 hakkında henüz herhangi bir bilgi paylaşmasa da görüntüsü sızdırılan modelin yeni iPhone 15 olacağı söyleniyor. Apple ise şimdilik sessiz..

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Kepez'in silueti değişecek!

Kepez Belediyesi kentin silueti Masa Dağı’nı imara uygun hale getirmek ve bölge sakinlerinin konut talebini cevaplandırmak için 8 mahalleyi kapsayan imar planı revizyonu hazırladı.

Bursa'da sağlık turizminde hedef 20 milyar dolar! 

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Bursa Şubesi tarafından düzenlenen ‘Bursa’da Sağlık Turizmi’ konulu yuvarlak masa toplantısında Türkiye'nin sağlık turizmi incelendi. Toplantıda hedefin 20 milyar dolar seviyelerine ulaşmak olduğu bildirildi. 

Gold Residence Masa'da 72 ay vade fırsatı!

2019 yılı Nisan ayında teslim edilmesi hedeflenen Kepez Gold Residence Emek Evleri'nde bin 717 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün..

EKŞ Ekşioğlu'ndan Kepez'e 2 yeni proje geliyor!

EKŞ Ekşioğlu, Antalya/ Kepez'de 2 yeni proje hayata geçirmeye hazırlanıyor.  EKŞ Ekşioğlu Masa Dağı bölgesinde iki farklı projeye başladı. 

Antalya Gold Residence Masa güncel fiyatlar!

Antalya'da EKŞ Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Gold Residence Masa projesi iki blok olarak yükseliyor. Antalya Gold Residence Masa güncel fiyatları 285 bin TL'den başlıyor...

19. Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı 28 Kasım'da!

GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi işbirliğiyle gerçekleştirien Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı'nın 19'ncusu 28 Kasım'da yapılacak. 

EKŞ Ekşioğlu'ndan Antalya'ya 2 yeni proje!

EKŞ Ekşioğlu, Antalya'nın Kepez ilçesinde şehir içerisindeki yerleşime açık en yüksek tepe noktası olan Masa Dağı bölgesinde 2 yeni proje hayata geçiriyor. 

Gold Residence Masa'da peşinde yüzde 10 indirim!

EKŞ Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Gold Residence Masa'da peşinde yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Masa Dağı Haberi

Masa Dağı

Antalya kent merkezinin kuş bakışı gören Masa Dağı'na kazandırılacak olan simge eser için düzenlenen ulusal fikir proje yarışmasında Dr. Mimar Ervin Garip ile Dr. Mimar Banu Garip'in Kepez isminin anlamlarından biri olan 'taç' şeklinde tasarladıkları eseri birinci oldu. Kepez Belediyesi'nin, Mimarlar Odası Antalya Şubesi koordinasyonunda, Masa Dağı'nda 200 dönümlük alana yapacağı simge eser ile kültür ve doğa parkı için düzenlediği "Odak Yapı Mimari ve Çevre Düzenleme Fikir Projesi Yarışması" sonuçlandı. Yarışma Jürisi, 3 günlük bir değerlendirmenin ardından 28 proje içerisinde dereceye giren eserleri belirledi. 


SİMGE YAPI TÜRKİYE'DE İLK 

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yarışma sonuçlarını Mimarlar Odası Antalya Şube Başkanı Osman Aydın, Peyzaj Mimarları Odası Antalya Şube Başkanı Keziban Arıcan, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve belediye bürokratlarının katıldığı toplantıda açıkladı....