28 / 04 / 2024

maslak fatih ormanı projesi

maslak fatih ormanı projesi

Bilgili Holding ve Doğuş Holding'in Park Orman Tabiat Parkı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na 7 Aralık'ta başvuru yapılmıştı. Park Orman Tabiat Parkı projesi için bakanlıktan onay dün verildi.

Fatih Yenikapı'daki 1 adet bina ile 93 metrekarelik arsa satılıyor! İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü tarihi verdi! 

İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Yenikapı iskele mevkiinde yer alan 1 adet bina ile 93 metrekare arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Mars2022 İnşaat Elektrik Bilişim Otomotiv Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Mars2022 İnşaat Elektrik Bilişim Otomotiv Orman Ürünleri Limited Şirketi Sancaktepe'de Fatih Zengin tarafından kuruldu.

Dessa Otomotiv İnşaat Metal Cam Orman Ürünleri Kimya Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dessa Otomotiv İnşaat Metal Cam Orman Ürünleri Kimya Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ayaş tarafından kuruldu.

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Fatih’te 2 milyon 250 bin TL sermaye ile Hadi Selimoğlu Ve  Muhammet Masum Tumaç tarafından kuruldu.

Doğsu Orman Ürünleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğsu Orman Ürünleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Duran tarafından kuruldu.

Maslak'ta 3 milyon TL'ye kiralık golf sahası!

Golf Tur Operatörleri Birliği (IAGTO) tarafından Orman Müdürlüğü'nün Maslak'taki merkezinde yapılacak olan ihalede ilk yıl için muhammen kira bedeli 3 milyon 66 bin 319 TL olarak belirlenmiş.

Kraton Peyzaj İnşaat Tarım Ve Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kraton Peyzaj İnşaat Tarım Ve Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mevlut Ustabaş tarafından kuruldu.

Fatih Metin'den tarım arazilerinin konuta çevrilmesine ilişkin açıklama!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, "Belediyeler bizden rekreasyon alanı diye izin alıyor ama daha sonra orayı ticaretle, konuta dönüştürüyor" dedi...

K34 Yapı Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri ve Ambalajlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K34 Yapı Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri ve Ambalajlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yılmaz tarafından kuruldu. 

Fatih Ormanı'nda yapılaşmaya ilişkin 4 sorun mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Yıldırım'a Fatih Ormanına yapılması planlanan projeyi, ağaç kesimini ve yapılaşmanın doğaya etkilerini sordu..

Ağaoğlu'ndan Maslak 1453 orman açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde Ağaoğlu Maslak 1453'te ağaç katliamı yapıldığı ileri sürülmüştü. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu konuyla ilgili açıklama yaptı.

Fatih Ormanı için eylem!

Kuzey Ormanları Savunması, Fatih Ormanı'nın içindeki taş ocaklara dikkat çekmek için eylem yaptı. Eylemde "Ormana proje yapılmaz" ve "Susma sustukça her yer beton olacak" sloganlarını kullandı.

Fatih Ormanı'ndaki yapılar 29 yıllığına kiraya veriliyor!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, Silivri İlçesi'ndeki Fatih Ormanı üstünde yer alan yapı ve tesisleri 29 yıl süreyle kiraya verecektir. İhalenin 2 yıllık kira bedeli 2 milyon 771 bin TL olarak belirlendi.

maslak fatih ormanı projesi Haberi

maslak fatih ormanı projesi


Bilgili Holding  ve Doğuş Holding'in Park Orman Tabiat Parkı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na 7 Aralık'ta başvuru yapılmıştı. Park Orman Tabiat Parkı projesi için bakanlıktan onay bugün verildi.


Park Orman Tabiat Parkı projesinde kamping amaçlı bungalov evleri, otopark, çok amaçlı salon, çocuk oyun aktivite alanları, meydan, yürüyüş yolları yapılacak.



2018 yılının sonunda bitirilmesi hedeflenen Park Orman Tabiat Parkı projesinde işletme süresi 24 yıl.  Fatih Ormanı'na yapılacak olan proje alanı toplam 148,12 hektar alanı kapsıyor.


Park Orman Tabiat Parkı projesinin işletme hakkı için 1 Aralık 2010 tarihli sözleşme ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Ege Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları A.Ş arasında imzalar atıldı.



Park Orman Tabiat Parkı projesi için harekete geçildi!



Gülcihan...