22 / 07 / 2024

Maslak Süperateş Fabrikası arazisi

Maslak Süperateş Fabrikası arazisi

Maslak'taki Süperateş Fabrikası'nın bulunduğu 45 bin metrekarelik araziyle ilgili hazırlanan imar planı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nden geçmedi.

Kay Süt Fabrikası ve Yıldızlar SSS Holding'e ait Çeşme'deki değerli arazi icradan satılıyor!

Kay Süt fabrikası ve Yıldızlar SSS Holding'e ait İzmir Çeşme'deki değerli arazi, mali sıkıntılardan dolayı icradan satılığa çıkarıldı. 

Koray GYO Maslak projesinde flaş gelişme: Sözleşme imzalanacak! 

Koray GYO Maslak projesinde yüzde 15 payına sahip malikleri ("Dördüncü Grup") ile yüzde 50 geliştirici yüzde 50 malikler olmak üzere Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi yapılacak. İşte detaylar...    

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

Tarihi Nazilli Sümerbank Fabrikası’nın balo salonu restore edilecek!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 1937' de inşa edilen, Türkiye'nin ilk Basma Fabrikası özelliğinin yanında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün açılışını yaptığı fabrikalardan biri olan Nazilli Sümerbank Fabrikası’nın çok amaçlı balo salonu restore edilecek.

İSTON Hadımköy Fabrikası’na CSC sürdürülebilirlik belgesi!

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından ülkemize tanıtılan Beton Sürdürülebilirlik Konseyinin belgelendirmeleri devam ediyor. Konseyin Belgelendirme Kuruluşu olan KGS’nin yaptığı denetimlerin ardından İBB iştiraki İSTON’un Hadımköy Fabrikası, CSC belgesi adı.

Akçansa'nın Çanakkale fabrikasında sürdürülebilirlik başarısı! 

Akçansa'nın Çanakkale fabrikasında KGS tarafından bağımsız online denetim yapıldı ve fabrika ‘Kaynakların Sorumlu Kullanımı Uluslararası Sürdürülebilirlik Belgesi’ni kazandı...

Yerli otomobilin fabrikasının kurulması için süreç hızlandı!

Türkiye’ye yeni vizyon katacak olan Yerli Otomobil’in fabrikası ile ilgili süreç hızlandı. Fabrika arsasının resmiyete kavuşması ise önceki gün yapılan Bursa Büyükşehir Belediye Meclisinde atıldı.

TOGG fabrikasının temeli Mayıs'ta atılacak!

TOGG Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş, Türkiye'nin Otomobili'nin fabrikası için inşaat çalışmalarına başladıklarını belirtti. Fabrikanın temeli Mayıs 2020'de atılacak...

Malatya'da 6.5 milyon TL'ye icradan satılık kayısı fabrikası!

Malatya İcra Dairesi, Malatya İli, Battalgazi İlçesi, Eski Malatya Maallesi'ndeki 211 Ada, 1 Parselde kayıtlı kayısı fabrikasını 6 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Ankara'ya otobüs fabrikası kurulacak! 

Ankara Çubuk'a otobüs fabrikası kurulacak. Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, fabrikanın ilçe ekonomisine önemli bir katkı sunacağını söyledi.

Doğuş GYO Maslak imar planı iptal davası sürüyor!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Maslak ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı'nın iptali davasında hukuki süreç sürüyor.

Doğuş GYO Maslak imar planı iptal davasında hukuki süreç devam ediyor!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Maslak ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı'nın iptali davasında hukuki süreç devam ediyor...

Maslak 1453'te Happy Mom’s etkinliği!

Avrupa’nın en büyük karma yaşam projesi olarak inşa edilen Maslak 1453’te hafta sonu özel olarak gerçekleştirdiği Happy Mom’s Shopping Fest ile dolu dolu iki güne ev sahipliği yaptı. 

Maslak Süperateş Fabrikası arazisi Haberi

Maslak Süperateş Fabrikası arazisi

Maslak'taki Süperateş Fabrikası'nın bulunduğu 45 bin metrekarelik İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Hizmet Alanı'na konut projesi teklifi İBB Meclisi'nden geçmedi. Teklifte alanın yüzde 50'si konut alanına alınması, yüzde 50'sinin de İBB Hizmet alanı olarak kalması istendi. Alana MESA Mesken inşaat şirketi konut yapmak için sahibiyle 1 yıl önceden anlaşmış. İBB Meclisi'nin temmuz ayı oturumları gündemine Maslak'taki 45 bin metrekarelik Süperateş Fabrikası'nın bulunduğu İBB Hizmet Alanı'na ilişkin bir teklif geldi. Teklifte alanın yüzde 50'sinin konut yüzde 50'sinin de İBB Hizmet alanı kalması istendi. Hizmet alanlarına belediyeye ait hizmet binaları, halk eğitim merkezi, kütüphane ve kültürel tesisler gibi belediye ait birçok tesis ve açık alanına ise su deposu, şantiye ve garaj yapılabiliyor. Teklif uygun bulunmayarak oybirliği reddedildi. CHP'li Meclis üyesi Hüseyin Sağ,...