25 / 07 / 2024

maslakno 1 projeleri

maslakno 1 projeleri

Felsefesini “Denge” olarak belirleyen Maslakno/1, LEED “Yeşil Bina” Sertifikasına Sahip, yüzde 40 enerji tasarrufu sağlayan yeşil bina konsepti, hybrid araç parkları ile ekolojik dengenin korunmasına katkı sağlıyor.

TOKİ'den bir yeni proje için daha teslim müjdesi! 1 ayda 3 projede 1.984 konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 1 ayda tam 1.984 konutun teslimini gerçekleştiriyor. Söz konusu projeler kapsamında Osmaniye'de 192 konut teslim edilirken, Adana'da 1.589 konut ve Bursa'da 203 konut teslim edildi. İşte TOKİ'nin o projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Nisan 2024 fırsatı! 9 kampanyada 1.354 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nisan 2024 projeleri kapsamında 1.354 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ'nin merakla beklenen yeni projeleri...

TOKİ'den Ankara'ya 1.539 konutluk iki yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 1.539 konutluk iki yeni proje inşa edecek. İşte TOKİ'nin merakla beklenen Ankara projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu! Hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu. TOKİ projeleri kapsamında hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi geldi...

TOKİ'den başkentlilere hem Mart hem de Nisan müjdesi! Ankara'ya 1.113 konutluk 2 yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projeleri için beklenen müjde geldi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Ankara'da 1.113 konutluk 2 yeni proje inşa edecek. İşte TOKİ tarafından açıklanan o projeler...

TOKİ İstanbul 2024 projeleri için geri sayım başladı! 1.149 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul projeleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre TOKİ İstanbul'da 2 yeni projede 1.149 konut inşa edecek.

TOKİ'den 4 şehre 1.545 yeni konut müjdesi! Tarihler tek tek açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen yeni projeleriyle toplamda 1.545 konut inşa edilecek.

TOKİ'den 5 şehre 1.734 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni projelerinde toplam 1.734 adet konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya 1.244 konutluk iki yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul ve Ankara projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin iki yeni projesinde toplam 1.244 konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul'a 1.243 konutluk iki yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen İstanbul projeleri için beklenen gün geldi. 1.243 yeni konutun yer alacağı projelerin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den İstanbul, Ankara ve İzmir'e 1.700 konutluk 4 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul, Ankara ve İzmir projeleri için düğmeye bastı. Söz konusu projelerde toplam 1.700 yeni konut yer alacak.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi

İnşaat projeleri için temel malzemelerden biri olan çimento, yapıların dayanıklılığı ve sağlamlığı açısından büyük önem taşıyor. Peki 2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg,3 kg,5 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi.

maslakno 1 projeleri Haberi

maslakno 1 projeleri

Maslakno/1 ofis plaza, akıllı bina konsepti, güçlü teknolojik altyapısı, trafiksiz ulaşım imkanı, tasarımı ve çalışanlarına sağladığı avantajlarla, kiracılarına iş yaşamının yükselen değerlerini bir arada sunuyor. Ağustos ayı itibariyle, plazada farklı sektörlerden sürpriz isimlerin de yer alacağı konuşulurken, yirmi altı katlı lüks plazada,  8.836 m² kalan boş alanı ile son 8 ofis katı ise kiracılarıyla buluşmayı bekliyor.


Felsefesini “Denge” olarak belirleyen Maslakno/1, LEED “Yeşil Bina” Sertifikasına Sahip, %40 enerji tasarrufu sağlayan yeşil bina konsepti, hybrid araç parkları ile ekolojik dengenin korunmasına katkı sağlıyor.  Ofis katlarında yer alan kat bahçeleri ve yeşil terasları, ana arterlere ve metroya yakın lokasyonu ile çalışanların yaşamını kolaylaştıracak servis hizmetleri ile iş ve özel hayat dengesinin de kurulmasına katkı sağlıyor.


Başarı için Gereken Tüm Detaylar Maslakno/1 ‘de Buluşuyor


Maslak...