16 / 05 / 2024

Masum Bulat

Masum Bulat

Bulat Hafriyat İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Masum Bulat tarafından 200 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Orta Meydan Sokak Ümit İş Hanı'nda kuruldu.

Tatil yapmak isterken rezil olmayın! Dolandırıcılar masum gezginlerin peşinde!

Tatil sezonu tüm hızıyla devam ederken, dünyanın dört bir yanında internet üzerinden cazip seyahat olanakları, uygun fiyatlı konaklama yerleri ve makul fiyatlı uçuşlar aranıyor. İşte dolandırıcılar da tam burada devreye giriyor. Hemen bakın.

Kdm Altyapı Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kdm Altyapı Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de KAdri Güzenge ve Mehmet Şah Bulat ortaklığında kuruldu.

Blt Dış Ticaret Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Blt Dış Ticaret Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi  Kartal’da   10 bin TL sermaye bedeli  ile  Yücel Bulat tarafından kuruldu.

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Fatih’te 2 milyon 250 bin TL sermaye ile Hadi Selimoğlu Ve  Muhammet Masum Tumaç tarafından kuruldu.

Çetin Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Çetin Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Masum Çetin ve Şerif Çetin ortaklığında kuruldu.

Masum Padir: Batman’ın imar sorunlarının çözülmesi gerekiyor!

Batman’da çözüm bekleyen imar ve kentsel dönüşüm sorunlarını konuşmak için Sivil Toplum Kuruluşları (STK) tarafından öğretmenevinde bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya siyasiler, dernek başkanları ve muhtarlar çağırıldı.

Yağmur Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Masum Kaçak tarafından kuruldu.

Mardof İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mardof İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Mehmet Özçiçek ve Masum Çetin ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dolandırıcıların yeni yöntemi 'ilamsız icra takibi'!

Dolandırıcılar her gün bir yenisini icat ettikleri yöntemlerle masum insanın hayatını karartıyor. İcra takibi genelde borç ödenmediğinde alacaklılar tarafından başlatılır. Çoğu kişi mahkeme kararı olması gerektiğini düşünür. Ancak durum hiç de zannettiğiniz gibi değil.

Erçen Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçen Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Masum Çeçen ve Murat Ersan Karasu ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Çatalca'da kuruldu.

TB Grup İnşaat Madencilik Petrolcülük Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

TB Grup İnşaat Madencilik Petrolcülük Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Masum Çevik Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sinan Demirbaş ile Tunzala Ashrafova Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

Antalya EXPO 2016'nın açılış tarihi ne zaman?

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, paralel devlet yapılanmasına ilişkin “Masum vatandaşların inancını sömürerek aldıkları paralar PKK’ya gidiyor. Türkiye’nin gizli bilgilerini bile PKK’ya veriyorlar.

BRB Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRB Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bayram Bulat tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Esenyurt, Yunus Emre Mahallesi, 447 Sokak'ta kuruldu.

Masum Bulat Haberi

Masum Bulat

Bulat Hafriyat İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Masum Bulat tarafından 200 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Orta Meydan Sokak Ümit İş Hanı'nda kuruldu. 


Bulat Hafriyat İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; HAFRİYAT  Her türlü Hafriyat işlerini yapmak,yaptırmak,gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir.Her nevi mesken ve işyerleri inşaa edip satmak.İnşaat yapmak için arsa ve malzeme temin etmek Her türlü inşaat malzemesi alım-satımını, ithalat-ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili satış mağazaları açmak, bayilikler almak, bayilikler vermek. Her nevi inşaat yapımı için resmi ve...