27 / 04 / 2024

matild manukyan

matild manukyan

Genelev sahibi olan ve 2001 yılında ölene kadar bir kaç kez vergi rekoru kıran Matild Manukyan'ın, Bursa'nın Kamberler Mahallesi'ndeki iki evi, merkez Osmangazi İlçe Belediyesince yürütülen "Kamberler Tarih ve Kültür Parkı" projesi kapsamında yıkılmak üze

Kaymakamlık müdüründen görülmemiş sahtecilik: Manukyan'ın dairelerini sahte belgelerle kiraladı!

Kaymakamlıkta müdür olan İkbal O. ile ilgili olarak 11 yıl önce hayatını kaybeden genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın İstanbul Şişli’de yer alan 3 dairesini sahte kontratla akrabalarına kiraladığı gerekçesiyle soruşturma açıldı.

Kripto paraların değeri artacak mı?

İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Direktörü Şant Manukyan, Fed'in kararlarının kripto paraları nasıl etkileyeceğine ilişkin konuştu.

ABD'li milyarderlerden ne kadar vergi alınacak?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Şant Manukyan bugünkü köşesinde ABD'de Demokrat senatörler tarafından gündeme getirilen milyarderler vergisini kaleme aldı. İşte Şant Manukyan'ın 'FOMC toplantısı ve milyarderler vergisi' başlıklı yazısı...

Çin'in emlak sektörü Evergrande krizinden nasıl etkilenecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Şant Manukyan, bugünkü köşesinde Çin'in emlak sektöründe yaşanan krizi ve Evergrande'nin son durumunu kaleme aldı. İşte Şant Manukyan'ın 'Çin büyümesi veya yavaşlaması' başlıklı yazısı...

Kripto para piyasaları hareketleniyor mu?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Şant Manukyan bugünkü köşesinde kripto para piyasasını değerlendirdi. İşte Şant Manukyan'ın 'Kriptolarda yaz geliyor olabilir' başlıklı yazısı...

Bitcion'i neler bekliyor?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Şant Manukyan bugünkü köşesinde kripto para piyasasını kaleme aldı.

Kripto para piyasalarında neler oluyor?

Şant Manukyan, Fortune Türkiye Dergisi köşesinde kripto paraları kaleme aldı. İşte Şant Manukyan'ın 'Kripto varlıkların başı belada' başlıklı yazısı...

Matild Manukyan'ın mirasında 36 akrabası hak sahibi çıktı!

Eski vergi rekortmeni, genelev kraliçesi Matild Manukyan'ın mirasına ortak olmak isteyen 36 akrabasının avukatı Oktay Köse, 36 kişinin mirasta hak sahibi olduğunu kanıtladı.

Matild Manukyan’ın mirasında 37 kişiye kötü haber!

Merhum Matild Manukyan’ın milyonlarca TL'lik mirasına ortak olmak için 37 kişinin açtığı dava reddedildi.

Matild Manukyan'ın mirasında asıl kavga şimdi başlıyor!

Genelev patroniçesi ve vergi rekortmeni Matild Manukyan'ın milyonlarca TL'lik mirasının tek sahibi Kerope Çilingir'in geçtiğimiz hafta yaşamını yitirmesinin ardından yasal mirasçıların kim olduğu belli oldu.

Vergi rekortmeni Matild Manukyan’ın mirası dava konusu oldu!

Vergi rekortmeni Matild Manukyan’ın milyonlarca liralık servetinin tek mirasçısı 80 yaşındaki Kerope Çilingir’in vefatının ardından mal varlığına tedbir konuldu.

Matild Manukyan'ın tek mirasçısı Kerope Çilingir hayatını kaybetti!

Genelev patroniçesi ve vergi rekortmeni Matild Manukyan’ın tek mirasçısı olan 80 yaşındaki Kerope Çilingir yaşamını yitirdi. 

Matild Manukyan’ın miras kavgası bitmiyor! İşte okuması bile yoran miras!

Genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın dev mirasına ortak olmak amacıyla Kerope Çilingir’e dava açan toplam 36 kişi, bu defa nüfus kayıtlarının düzeltilmesi için mahkemeye başvurdu.

matild manukyan Haberi

matild manukyan

Osmangazi Belediyesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, belediyenin, kent merkezinde kalmasına rağmen "Çöküntü bölgesi" haline dönüşen Kamberler'de başlattığı projede sona gelindi. 


Kamulaştırma ve yıkımları büyük ölçüde tamamlayan Osmangazi Belediyesi, aralarında mahkeme kararıyla kamulaştırılan Matild Manukyan'a ait iki evin de bulunduğu binaları yıkmaya hazırlanıyor.


Manukyan'a ait olan ve veraset yoluyla oğlu Kerope Çilingir'e geçen proje alanındaki biri tek, diğeri iki katlı binalar, Çilingir'in teklif edilen fiyatı kabul etmemesinin ardından mahkeme kararıyla 124 bin YTL'ye kamulaştırıldı.


Yetkililer, Bursa 3. Asliye Hukuk Mahkemesinin kararı doğrultusunda kamulaştırılan bitişik iki yapının önümüzdeki günlerde yıkılacağını bildirdi.


Belediyenin, kamulaştırma bedelinin düşmesi için kararı temyiz ettiğini, ancak bu durumun, mahkeme kararıyla...