20 / 07 / 2024

Matthew Inman

Matthew Inman

Hayattayken hak ettiği değeri göremeyen bilim adamı için büyük bir kampanya düzenlendi

Ünlü kripto analistiden bu altcoin’lere övgü: ‘Bu altcoin’ler büyük patlama yapabilir!’

Evai Crypto Ratings’in CEO’su Matthew Dixon, Twitter’dan takip ettiği altcoin’ler ile ilgili bir gönderi paylaştı. Dixon, yaptığı paylaşımında, yakından ilgilendiği altcoin’in Algorand (ALGO) olduğunu ifade etti. Aynı zamanda, Algo’nun “umut verici bir proje” olduğundan söyledi.

Matthew Perry Kaliforniya'daki evini 21.6 milyon dolara sattı!

Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry Kaliforniya'da bulunan dairesini 21.6 milyon dolara sattı.

Sarah Jessica Parker New York'ta ev yaptırıyor!

Sarah Jessica Parker - Matthew Broderick çifti New York'ta bir emlak projesine hazırlanıyor. Holluwood'un ünlü çiftin yeni evi aralık ayında bitecek.

Londra'da yükselen kiralar teknede yaşamı patlattı!

Kanallarda dolaşarak yaşayacağınız bir tekneye dairenizi değişir misiniz? Bu yaşam tarzı Londralı gençler arasında giderek yayılıyor. 24 yaşındaki Matthew Winters iki yıldır Londra'nın en pahalı semtlerinde oturmuş. Ama şimdi bir teknede yaşıyor.

Authentic Tours Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Authentic Tours Turizm Limited Şirketi, Andrew Nathan Bailey, O'Mahony Ryn Matthew tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi, Tekkeci Sokak'ta kuruldu.

Katar kraliyet ailesinin Londra’da yapacağı saraya izin çıkmadı!

Katar kraliyet ailesinin Londra’da yapacağı saraya, belediye memuru Matthew Rees, kent planlamasına uygun olmadığı gerekçesiyle onay vermedi.Katar kraliyet ailesinin İngiltere’nin başkenti Londra’da saray yapma planı belediye memuruna takıldı.

Matthew Perry lüks villasını 12.5 milyon dolara satışa çıkardı!

Matthew Perry, dört yatak odasına ve altı banyoya sahip evini 12.5 milyon dolara satıyor. 70 milyon dolarlık bir servete sahip olan Perry'nin dillere destan evinin yeni sahibinin kim olacağı merak konusu...

Christina Aguilera, sevgilisini malikanede yaşatıyor!

Christina Aguilera, prodüktör asistanlığı yapan yeni sevgilisi Matthew Rutler'ın tüm hayatını baştan aşağı değiştirdi. Eskiden arkadaşlarıyla eskimiş bir evi paylaşan Rutler, şimdi sevgilisinin kendisine verdiği 13.5 milyon dolarlık bir malikanede yaşıyor

Hollywood ünlülerinin evleri akıllara zarar!

Celine Dion'un okyanus kıyısındaki malikanesi büyülüyor. John Travolta, özel bir jet pisti yaptırdı! Oprah Winfrey, Kaliforniya'da arazi aldı. Matthew McConaughey karavanında mutlu. Nicole Kidman ve Keith Urban'ın New York'taki dairesi, akıllara durgunluk

Matthew Inman Haberi

Matthew Inman

Amerikan mizah sitesi "The Oatmeal"in "ışığın unutulan dehası" olarak tanınan Nikola Tesla'nın çökmek üzere olan 110 yıllık laboratuvarının restore edilip müzeye çevrilmesi için başlattığı online bağış kampanyası, sadece bir hafta içinde hedefin çok üzerinde bir miktara ulaştı. 


Site yöneticisi Matthew Inman, "Tesla için Hak Ettiği Müzeyi İnşa Edelim" adlı kampanya çerçevesinde yaklaşık 900 bin dolar toplandığını açıkladı. 


Şimdiye kadar 102 ülkeden 20 bin kişinin bağışta bulunduğu kampanyada, dakikada 100, saatte 6 bin ve günde 145 bin dolar toplandı. 


39 GÜN DAHA DEVAM EDECEK 

Hedeflerinin 850 bin dolar olduğunu, ancak adının açıklanmasını istemeyen cömert bir kişinin 33 bin dolarlık bağışıyla bu rakamı aştıklarını belirten Inman, kampanyanın 39 gün daha devam edeceğini söyledi. 


Seattle'da yaşayan 27 yaşındaki Inman, toplanan bağışların New York 'ta bulunan Wardenclyffe Kulesi'nin...