29 / 04 / 2024

Ünlü kripto analistiden bu altcoin’lere övgü: ‘Bu altcoin’ler büyük patlama yapabilir!’

Ünlü kripto analistiden bu altcoin’lere övgü: ‘Bu altcoin’ler büyük patlama yapabilir!’

Evai Crypto Ratings’in CEO’su Matthew Dixon, Twitter’dan takip ettiği altcoin’ler ile ilgili bir gönderi paylaştı. Dixon, yaptığı paylaşımında, yakından ilgilendiği altcoin’in Algorand (ALGO) olduğunu ifade etti. Aynı zamanda, Algo’nun “umut verici bir proje” olduğundan söyledi.



Bunun yanı sıra Dixon, ALGO/USDT günlük grafiğine ilişkin bilgi verdi. Bu kapsamda, altcoin’in aşağı yönlü düzeltmesinin yakında bitmesini beklediğini belirtti. Aynı zamanda, ALGO yatırımcılarına, ticaret yaparken DCA (Dolar-Maliyet Ortalaması) stratejisini dikkate almalarını önerdi.

Evai Crypto Ratings’in CEO’su Dixon , hızla toparlanacak bir altcoin seçme konusunda ALGO’nun en iyi seçimlerinden biri olduğunu paylaştı. ALGO’yu diğer pek çok altcoin’e tercih etmesinin sebepleri arasında projenin “inanılmaz teknolojisi” ve iyi finanse edilmiş durumu olduğunu ifade etti.

 Ünlü kripto analistiden bu altcoin’lere övgü: ‘Bu altcoin’ler büyük patlama yapabilir!’

ÜNLÜ ANALİST XRP İÇİN YÜZDE 800’LÜK RALLİ ÖN GÖRDÜ

Son dönemlerde ön plana çıkan fiyat tahminleri arasında, popüler kripto analisti Dark Defender’in 3,82 dolarlık XRP hedefi bulunuyor. Analist Defender, bu kopuşun tahminen ağustosa kadar başlayacağını iddia etti.

Bunun yanı sıra, Dark Defender, son dönemlerde XRP topluluğunun sessiz olduğuna dikkat çekti. Bunu XRP’nin bir çıkış yapmaya hazırlandığının göstergelerinden biri olarak değerlendirdi.

İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön